Δωρεάν συμβουλές προώθησης ιστολογίου

Ενισχύστε την κυκλοφορία ιστολογίων με την εύκολη και δωρεάν προώθηση blog

Εάν θέλετε να αυξήσετε το ιστολόγιό σας, τότε είναι σημαντικό να αφιερώσετε χρόνο για να το προωθήσετε. Δυστυχώς, η παλιά θεωρία, "αν το φτιάξεις, θα έρθουν", δεν ισχύει για τα blogs. Με πάνω από εκατό εκατομμύρια ιστολόγια που παρακολουθούνται από μηχανές αναζήτησης ιστολογίου όπως το Technorati , η δημοσίευση συναρπαστικού περιεχομένου δεν αρκεί για να αυξήσει την ευαισθητοποίηση και την κυκλοφορία για το ιστολόγιό σας. Αντ 'αυτού, θα πρέπει να επενδύσετε σε κάποια παλαιά μετοχικά ιδρώτα για να δώσετε στο blog σας μια αύξηση της κυκλοφορίας . Οι 10 δωρεάν συμβουλές προώθησης ιστολογίου παρακάτω θα σας βοηθήσουν να ξεκινήσετε.

01 από 10

Σχόλιο για άλλα Blogs

mrPliskin / Getty Images

Ένας εύκολος τρόπος για να δώσετε στο blog σας μια διαφημιστική ώθηση είναι σχολιάζοντας άλλα blogs. Κάθε φορά που σχολιάζετε, καταχωρίστε το ίδιο όνομα και διεύθυνση URL στα αντίστοιχα πεδία στη φόρμα σχολίων του ιστολογίου. Με αυτόν τον τρόπο θα βοηθήσετε τις προσπάθειες βελτιστοποίησης των μηχανών αναζήτησης σας με την πάροδο του χρόνου. Όταν αφήνετε σχετικά, ενδιαφέροντα και χρήσιμα σχόλια σε άλλα ιστολόγια (ειδικά εκείνα που σχετίζονται με το θέμα του δικού σας ιστολογίου), οι άνθρωποι θα παρατηρήσουν και θα ακολουθήσουν τον σύνδεσμο πίσω στο ιστολόγιό σας για να μάθουν περισσότερα για εσάς και να διαβάσουν περισσότερα για αυτό που έχετε να πείτε .

02 από 10

Δημοσίευση συχνά

Martin Dimitrov / Getty Images
Η απόσπαση συχνά μπορεί να ενισχύσει την επισκεψιμότητα του μηχανή αναζήτησης . Κάθε νέα θέση ενεργεί ως ένα νέο σημείο εισόδου για τις μηχανές αναζήτησης για να βρείτε τα blog σας. Γράφοντας με βελτιστοποίηση μηχανών αναζήτησης στο μυαλό μπορεί επίσης να ενισχύσει το δυναμικό κάθε θέση σας πρέπει να οδηγήσει την κυκλοφορία στο ιστολόγιό σας.

03 από 10

Συμμετοχή σε ηλεκτρονικά φόρουμ

Logorilla / Getty Images

Συμμετοχή σε φόρουμ που σχετίζονται με το θέμα του ιστολογίου σας και να γίνετε ενεργό, συνεισφέρον μέλος. Συμπεριλάβετε έναν σύνδεσμο στο ιστολόγιό σας στην υπογραφή του φόρουμ σας, οπότε είναι πάντα διαθέσιμο σε άλλα μέλη.

04 από 10

Χρησιμοποιήστε τα Social Media

pixelfit / Getty Images

Αξιοποιήστε τις ευκαιρίες προβολής που προσφέρει ο κοινωνικός ιστός . Συμμετοχή σε ιστότοπους κοινωνικής δικτύωσης όπως το Facebook και το LinkedIn και περιλαμβάνουν συνδέσμους προς τα ιστολόγια σας και τις πρόσφατες αναρτήσεις στα προφίλ σας. Συμμετοχή σε ιστότοπους κοινωνικής δημιουργίας bookmarking όπως το Digg , StumbleUpon και Delicious και υποβάλλετε εξαιρετικό περιεχόμενο (όχι μόνο το δικό σας). Επιπλέον, σκεφτείτε το άλμα στο micwlogging bandwagon και εγγραφείτε στο Twitter . Όλες αυτές οι προσπάθειες θα αυξήσουν την ευαισθητοποίηση του ιστολογίου σας και θα του δώσουν πρόσθετη έκθεση.

05 από 10

Σύνδεση με άλλα Blogs στις δικές σας αναρτήσεις

PhotoHamster / Getty Images

Προσπαθήστε να συμπεριλάβετε συνδέσμους σε άλλα ιστολόγια στις δικές σας αναρτήσεις ιστολογίου . Ανατρέξτε σε άλλα ιστολόγια που σας αρέσουν να διαβάζετε ή σε συγκεκριμένες δημοσιεύσεις που θεωρείτε ιδιαίτερα ενδιαφέρουσες. Όταν τα άλλα ιστολόγια έχουν ενεργοποιημένη τη λειτουργία trackback στα προγράμματα λογισμικού blogging , θα λάβετε αυτόματα έναν σύνδεσμο πίσω στο δικό σας blog στην ενότητα σχολίων αυτών των αναρτήσεων. Τουλάχιστον, ο άλλος blogger θα δει τους εισερχόμενους συνδέσμους από το ιστολόγιό σας στις αναφορές στατιστικών ιστολογίων του blog σας , τοποθετώντας εσάς και το blog σας στο ραντάρ του και αυτό σημαίνει μεγαλύτερη έκθεση για εσάς.

06 από 10

Συμπεριλάβετε το σύνδεσμο του ιστολογίου σας στην υπογραφή ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας και στις επαγγελματικές κάρτες

GCShutter / Getty Images
Βασικά, συμπεριλάβετε τη διεύθυνση URL του ιστολογίου σας όπου μπορείτε. Η υπογραφή και οι επαγγελματικές κάρτες σας είναι δύο από τις πιο προφανείς θέσεις για να προωθήσετε το ιστολόγιό σας με μια σύνδεση ή τυπωμένη διεύθυνση URL, αλλά μην φοβάστε να σκεφτείτε από το κουτί. Η προώθηση είναι το κλειδί της επιτυχίας όταν πρόκειται για το blogging. Μην ντρέπεστε για να κουνήσετε το δικό σας κέρατο!

07 από 10

Κρατήστε έναν Διαγωνισμό Blog

lvcandy / Getty Images
Οι διαγωνισμοί ιστολογίων είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να προσελκύσετε νέους επισκέπτες στο ιστολόγιό σας. Το πιο σημαντικό πράγμα που πρέπει να θυμάστε όταν χρησιμοποιείτε έναν διαγωνισμό blog ως διαφημιστικό εργαλείο είναι να αποκτήσετε τη λέξη για το διαγωνισμό ανακοινώνοντάς τον σε ιστότοπους διαγωνισμών .

08 από 10

Συμμετοχή σε ένα καρναβάλι Blog

Gary Burchell / Getty Images
Blog καρναβάλια είναι ένας εύκολος τρόπος για να πάρετε τις συνδέσεις με το ιστολόγιό σας μπροστά σε πολλούς ανθρώπους. Όσο πιο στενά σχετίζεται με το θέμα του ιστολογίου σας ότι είναι το καρναβάλι, τόσο μεγαλύτερη επισκεψιμότητα θα πάρετε από αυτό.

09 από 10

Blog επισκεπτών

Thomas Barwick / Getty Images

Προσφέρετε τις υπηρεσίες σας ως επισκέπτη blogger για άλλα blogs στην εξειδικευμένη σας θέση, ειδικά αυτά που έχουν περισσότερη επισκεψιμότητα από τη δική σας. Το blogging των επισκεπτών είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να έχετε συνδέσμους στο ιστολόγιό σας και τις δικές σας σκέψεις και να γράφετε μπροστά σε ανθρώπους που πιθανόν να ενδιαφέρονται να μάθουν περισσότερα για εσάς και το ιστολόγιό σας.

10 από 10

Γράψτε πολλούς ιστότοπους και συνδέστε τους μαζί

Pleasureofart / Getty Images
Τα περισσότερα ιστολόγια ή οι ιστοτόποι που γράφετε, η μεγαλύτερη διασύνδεση είναι δυνατή. Αυτή η διασύνδεση μπορεί να χρησιμοποιηθεί για την προώθηση του ιστολογίου σας μέσω διαφορετικών καναλιών που ενδέχεται να προσελκύσουν διαφορετικά είδη κοινού. Δημιουργήστε ένα ολοκληρωμένο σχέδιο μάρκετινγκ blog, ευθυγραμμίζοντας τις προσπάθειές σας προώθησης σε διάφορα blogs και ιστοσελίδες σας για να αποκομίσετε τις μεγαλύτερες ανταμοιβές.