Επισκόπηση του Digg

Τι είναι το Digg;

Το Digg είναι ένας ιστότοπος κοινωνικών ειδήσεων που μπορεί να βοηθήσει τους χρήστες να βρουν αναρτήσεις ιστολογίου και ιστοσελίδες ενδιαφέροντος καθώς και να προωθήσουν σελίδες και θέσεις blog που τους αρέσουν.

Πώς λειτουργεί το Digg;

Το Digg λειτουργεί με μια πολύ απλή μεθοδολογία. Οι χρήστες υποβάλλουν (ή "digg") ιστοσελίδες ή αναρτήσεις ιστολογίου που τους αρέσουν εισάγοντας τη διεύθυνση URL για τη συγκεκριμένη σελίδα καθώς και μια σύντομη περιγραφή και επιλέγοντας μια κατηγορία στην οποία εντάσσεται η σελίδα. Κάθε υποβολή είναι ανοικτή για όλους τους χρήστες του Digg να προβάλλουν μέσω Σελίδα "Προσεχείς Άρθρα". Άλλοι χρήστες μπορούν στη συνέχεια να "διασπάσουν" αυτές τις υποβολές (ή να τις αγνοήσουν εντελώς). Υποβολές που παίρνουν πολλούς diggs θα εμφανιστούν στην κεντρική σελίδα του ιστότοπου Digg, στον κατάλογο των "Δημοφιλών άρθρων", όπου οι άλλοι χρήστες του Digg μπορούν να τα βρουν και να κάνουν κλικ στους συνδέσμους για να επισκεφτούν τα αρχικά άρθρα.

Η κοινωνική διάσταση του Digg

Οι χρήστες του Digg μπορούν να προσθέσουν "φίλους" στα δίκτυά τους. Αυτό είναι όπου το Digg γίνεται κοινωνικό. Οι χρήστες μπορούν να σχολιάζουν τις υποβολές και να μοιράζονται τις υποβολές μεταξύ τους.

Digg Παράπονα

Όταν πρόκειται για το πόσο αποτελεσματικό είναι το Digg στην οδήγηση της κυκλοφορίας στο ιστολόγιό σας, είναι σημαντικό να κατανοήσετε τη δύναμη των κορυφαίων χρηστών στο Digg. Οι κορυφαίοι χρήστες του Digg έχουν τεράστια επιρροή σε αυτό που εμφανίζεται στην κύρια σελίδα του Digg και ποιες ιστορίες θα ταφούν γρήγορα. Μία από τις μεγαλύτερες καταγγελίες για το Digg είναι η συντριπτική δύναμη που κατέχουν οι κορυφαίοι χρήστες του Digg. Επιπλέον, οι χρήστες παραπονούνται ότι μια χούφτα ιστότοποι έχουν γενικά υψηλότερη χρέωση από την άποψη της μετατροπής τους στην κύρια σελίδα του Digg, πιθανώς ως αποτέλεσμα των ενεργειών των κορυφαίων χρηστών του Digg. Τέλος, οι χρήστες παραπονούνται για το ποσό spam που εμφανίζεται στο Digg.

Τα οφέλη του Digg

Οι Αρνητικές του Digg

Θα πρέπει να χρησιμοποιήσετε το Digg για να οδηγήσετε την κυκλοφορία στο ιστολόγιό σας;

Ενώ το Digg έχει τη δυνατότητα να οδηγήσει πολλή κίνηση στο ιστολόγιό σας, αυτό συμβαίνει λιγότερο συχνά από ό, τι επιθυμούν οι χρήστες. Το Digg θα πρέπει σίγουρα να αποτελεί μέρος της εργαλειοθήκης μάρκετινγκ blog σας, αλλά θα πρέπει να χρησιμοποιείται με άλλες στρατηγικές προώθησης και τακτικές (συμπεριλαμβανομένης και της υποβολής υπολοίπων κοινωνικών bookmarking ) για να οδηγήσετε την κυκλοφορία στο blog σας γενικότερα.

Για περισσότερες πληροφορίες, διαβάστε τις άκρες Digg για να μάθετε πώς να χρησιμοποιείτε αποτελεσματικά το Digg για να αυξήσετε την επισκεψιμότητα στο ιστολόγιό σας.