Οι κορυφαίοι ιστότοποι κοινωνικών ειδήσεων για έλεγχο

Πάρτε τα Νέα σας Fix με τη βοήθεια μιας ενημερωμένης κοινότητας

Οι ιστότοποι κοινωνικών ειδήσεων εμφανίζονται συνεχώς. Μερικοί από αυτούς πεθαίνουν μετά από μια σύντομη παραμονή, άλλοι πλέουν μαζί για λίγο και μερικοί ευημερούν. Από πολλές απόψεις, είναι ένα catch 22. Ένα κοινωνικό site ειδήσεων δεν είναι χρήσιμο μέχρι να αποκτήσει μια σταθερή κοινότητα προσθέτοντας και να ψηφίσει σε συνδέσμους, αλλά είναι δύσκολο να οικοδομήσουμε μια μεγάλη και πιστή κοινότητα εάν ο ιστότοπος δεν είναι χρήσιμος.

Οι πιο δημοφιλείς ιστότοποι κοινωνικών ειδήσεων σήμερα είναι φιλικοί προς το κινητό (με πολλούς που έχουν τις δικές τους εφαρμογές) και έχουν σχεδιαστεί για να ανταποκρίνονται στο newsie που θέλει μια εξατομικευμένη εμπειρία ειδήσεων. Καθένας έχει μια ισχυρή κοινότητα και μια διαφορετική εμφάνιση και αίσθηση. Το Reddit οδηγεί ίσως το δρόμο ως τον πιο δημοφιλή ιστότοπο κοινωνικών ειδήσεων, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι είναι ο καλύτερος ιστότοπος κοινωνικών ειδήσεων για εσάς.

Ο καλύτερος τρόπος για να επιλέξετε έναν ιστότοπο κοινωνικών ειδήσεων είναι να βρείτε ένα που να ταιριάζει με τα ενδιαφέροντά σας και να έχει μια ματιά και να αισθάνεται ότι είστε άνετα χρησιμοποιώντας. Κάθε μία από τις περιοχές που αναφέρονται σε αυτό το άρθρο είναι γενικές ιστοσελίδες κοινωνικών ειδήσεων, πράγμα που σημαίνει ότι καλύπτουν μια μεγάλη ποικιλία θεμάτων. Αλλά αν σκάψετε αρκετά, μερικοί ιστότοποι κοινωνικών ειδήσεων μπορούν να ειδικεύονται περισσότερο σε ορισμένες κατηγορίες ενώ είναι ελαφροί σε άλλους.

Το Reddit είναι ένας ιστότοπος κοινωνικών ειδήσεων με μια πολύ έξυπνη και χρήσιμη κοινότητα χρηστών. Είναι σαφές που συνορεύει με εντελώς άσχημο, αλλά είναι πολύ εύκολο στη χρήση και μια πηγή για μερικές από τις καλύτερες πληροφορίες που θα βρείτε.

Το Digg είναι ένας δημοφιλής ιστότοπος κοινωνικών ειδήσεων που καλύπτει μια ποικιλία θεμάτων και λειτουργεί ως αναγνώστης RSS . Έχει ένα εύκολο στη χρήση interface και οι νέοι χρήστες μπορούν να λειτουργήσουν σε χρόνο μηδέν.

Το Newsvine είναι ένας ιστότοπος κοινωνικών ειδήσεων που ευδοκιμεί σε άρθρα που υποβάλλονται (ή "σπαρμένα") από τους χρήστες του, παρόμοια με την Reddit. Οι χρήστες ενθαρρύνονται να συζητούν θέματα αφήνοντας σχόλια.

Το Voat είναι σαν έναν κλώνο Reddit, μέχρι το σχεδιασμό του. Αναζητήστε κατηγορίες χρησιμοποιώντας το παραπάνω μενού, υποβάλετε τους δικούς σας συνδέσμους και συμμετέχετε στην ψηφοφορία για να συμβάλλετε στην κοινότητα.

Το Quora είναι πραγματικά ένα site ερωτήσεων και απαντήσεων και όχι ένα site ειδήσεων, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορείτε να βρείτε αναπάντητες ερωτήσεις και απαντήσεις εκεί. Η κοινότητα Quora είναι γελοία έξυπνη και είναι ευτυχής να απαντήσει σε μερικές από τις πιο πιεστικές ερωτήσεις.

Hacker News είναι για όσους εργάζονται και παίζουν στην τεχνολογία. Οι καλύτερες ιστορίες που ψηφίστηκαν για να αποκτήσουν τα περισσότερα σημεία θα εμφανιστούν στην κορυφή και οι χρήστες μπορούν να αφήσουν σχόλια για να τους συζητήσουν.

Το προϊόν Hunt είναι ένα site κοινωνικών ειδήσεων για τα πιο καινούργια προϊόντα και υπηρεσίες ψυχαγωγίας στην τεχνολογία, τα παιχνίδια, τα βιβλία και τα podcasts. Οι δημιουργοί χρησιμοποιούν τον ιστότοπο για να βρουν τη λέξη για το νέο τους πράγμα και οι συχνές επισκέπτες παίρνουν τα πρώτα dibs στην ανακάλυψη του.

Το StumbleUpon βρίσκεται εδώ και πολύ καιρό, και είναι ακόμα ένας πολύ καλός τρόπος για να ανακαλύψετε ειδήσεις. Όπως και να καρφώσετε κανάλια σε μια τηλεόραση, θα πάρετε να σκοντάψετε μέσα από ιστοσελίδες που υποβάλλονται από την κοινότητα σε διάφορες κατηγορίες.

Το Flipboard είναι ένα περιοδικό κοινωνικών ειδήσεων. Σχεδιασμένο για να μοιάζει με ένα περιοδικό, θα δείτε δημοφιλείς νέες ιστορίες από την κοινότητα του Flipboard και από τα κοινωνικά σας δίκτυα όπως το Facebook και το Twitter αν επιλέξετε να τα ενσωματώσετε.

Επόμενο συνιστώμενο άρθρο: Top 10 δωρεάν εφαρμογές ανάγνωσης ειδήσεων

Ενημερώθηκε από: Elise Moreau