Πώς να διαγράψετε το λογαριασμό Twitch σας

Απενεργοποίηση του λογαριασμού Twitch σας είναι μια επιλογή που αξίζει να εξεταστεί

Ανεξάρτητα από το πόσο δημοφιλές είναι ένα κοινωνικό δίκτυο ή υπηρεσία, μπορεί να έρθει ακόμα καιρός όταν οι χρήστες επιλέγουν να κλείσουν τον λογαριασμό τους και να μεταβούν σε πράσινους βοσκότοπους. Το Twitch ενδέχεται να μην παρέχει στους χρήστες που το επιθυμούν να έχουν τη δυνατότητα να διαγράψουν πλήρως τα δεδομένα τους, αλλά επιτρέπουν την απενεργοποίηση λογαριασμών, που είναι το επόμενο καλύτερο πράγμα.

Η απενεργοποίηση ενός λογαριασμού Twitch την αφαιρεί ουσιαστικά από την δημόσια υπηρεσία Twitch. Οι χρήστες δεν μπορούν πλέον να συνδεθούν και δεν θα μπορούν να εντοπιστούν πλέον στις αναζητήσεις ή στις άμεσες επισκέψεις. Οι σημαντικές πληροφορίες μπορούν να αλλάξουν χειροκίνητα ή να διαγραφούν από το χρήστη προτού να απενεργοποιήσουν το λογαριασμό έτσι ώστε ακόμα και αν το προφίλ τους Twitch δεν έχει διαγραφεί εντελώς από τη βάση δεδομένων Twitch, όλες οι προσωπικές πληροφορίες μπορούν να είναι. Εδώ είναι τι πρέπει να ξέρετε.

Πώς να απενεργοποιήσετε πλήρως το λογαριασμό σας Twitch

Η απενεργοποίηση του λογαριασμού σας Twitch είναι πολύ απλή και μπορεί να γίνει σε λίγα λεπτά.

  1. Συνδεθείτε στο λογαριασμό σας Twitch στον κύριο ιστότοπο Twitch.
  2. Κάντε κλικ στο αναπτυσσόμενο μενού στην επάνω δεξιά γωνία και επιλέξτε Ρυθμίσεις .
  3. Κάντε κύλιση προς τα κάτω στο κάτω μέρος της σελίδας Ρυθμίσεις και θα πρέπει να δείτε μια ενότητα που ονομάζεται " Απενεργοποίηση του λογαριασμού σας" . Κάντε κλικ στην επιλογή Απενεργοποίηση λογαριασμού .
  4. Στη σελίδα Απενεργοποίηση λογαριασμού , πληκτρολογήστε τον κωδικό πρόσβασης του λογαριασμού σας και τα σχόλια που θέλετε να μοιραστείτε με τον Twitch σχετικά με την απόφασή σας να φύγετε. Αυτό το δεύτερο μέρος είναι προαιρετικό.
  5. Κάντε κλικ στο κουμπί μοβ Απενεργοποίηση λογαριασμού . Ο λογαριασμός σας θα απενεργοποιηθεί τώρα.

Πριν απενεργοποιήσετε τον λογαριασμό Twitch σας

Η απενεργοποίηση ενός λογαριασμού Twitch μπορεί να γίνει πολύ γρήγορα, αλλά προτού το κάνετε, υπάρχουν ορισμένα πράγματα που πρέπει να κάνετε πρώτα.

Πώς να ενεργοποιήσετε έναν λογαριασμό Disabled Twitch

Δεν υπάρχει ένας τρόπος για να ενεργοποιήσετε με μη αυτόματο τρόπο έναν απενεργοποιημένο λογαριασμό Twitch, ωστόσο αυτό μπορεί να γίνει μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου μέσω της φόρμας στη σελίδα αυτή. Η υποστήριξη συνήθως απαντά σε αιτήματα εντός επτά ημερών.

Λόγοι για την απενεργοποίηση του λογαριασμού Twitch

Ενώ η απενεργοποίηση εντελώς ενός λογαριασμού Twitch μπορεί να εμφανιστεί λίγο ακραία, υπάρχουν αρκετοί νόμιμοι λόγοι για τους οποίους ορισμένοι χρήστες επιλέγουν να το κάνουν αντί να μην συνδέονται πια. Εδώ είναι τρεις από τις πιο συνηθισμένες.

Γιατί δεν πρέπει να απενεργοποιήσετε το λογαριασμό σας

Μπορεί να είναι δελεαστικό να απενεργοποιήσετε το λογαριασμό σας στο Twitch, αλλά υπάρχουν και πολλά πράγματα που μπορείτε να εξετάσετε πριν κάνετε κάτι τέτοιο.