Πώς να κερδίσετε χρήματα με την πώληση δωρεάν εφαρμογών

Όλα τα μεγάλα καταστήματα εφαρμογών στην αγορά κινητής τηλεφωνίας σήμερα γεμίζουν στο χείλος με τις δωρεάν εφαρμογές και τις εφαρμογές που πληρώνουν. Με την απότομη αύξηση των χρηστών smartphone τα τελευταία δύο χρόνια, υπάρχει επίσης μια αύξηση της ζήτησης για κινητές εφαρμογές για διάφορα κινητά συστήματα . Οι προγραμματιστές εφαρμογών για κινητά και οι εκδότες περιεχομένου είδαν την τεράστια δυνατότητα να κερδίσουν μέσω αυτών των εφαρμογών για κινητά. Ενώ είναι εύκολο να κερδίσετε χρήματα με την πώληση εφαρμογών επί πληρωμή, πώς μπορεί ένας προγραμματιστής εφαρμογών για κινητά να κερδίσει μέσω δωρεάν εφαρμογών;

Δείτε πώς οι προγραμματιστές εφαρμογών για κινητά μπορούν να βγάλουν λεφτά από τις "δωρεάν εφαρμογές" τους.

Δυσκολία

Μέση τιμή

Χρόνος που απαιτείται

Εξαρτάται

Εδώ είναι πώς

  1. Η χρήση κινητών δικτύων διαφημίσεων όπως το InMobi και το AdMob είναι πιθανώς ένας από τους καλύτερους τρόπους για να κερδίσετε μέσω της διαφήμισης εντός εφαρμογής . Αυτά τα δίκτυα προσφέρουν εύκολη ενσωμάτωση με εφαρμογές, βοηθώντας έτσι να αρχίσετε να κερδίζετε τα έσοδά σας σχεδόν αμέσως.
    1. Το μόνο μειονέκτημα εδώ είναι ότι τα ποσοστά CPM είναι πολύ χαμηλά. Αυτό μπορεί αρχικά να κάνει πολλή πίεση, ειδικά αν είστε ερασιτέχνης προγραμματιστής . Αυτό όμως θα βελτιωθεί καθώς η δημοτικότητα της εφαρμογής σας προσελκύει τους χρήστες.
  2. Η χρήση δικτύων διαφημίσεων εμπλουτισμένων μέσων, όπως το Greystripe, βοηθάει να συλλαμβάνει και να διατηρεί το ενδιαφέρον των θεατών σας, μερικές φορές ακόμη και να τους κάνει να επιστρέφουν συχνότερα σε εσάς. Επειδή αυτές οι διαφημίσεις είναι ελκυστικές για το μάτι, προσελκύουν αυτόματα περισσότερη προβολή και υψηλότερα CPM.
    1. Το μειονέκτημα εδώ είναι ότι μπορούν επίσης να ασκήσουν πίεση στους πόρους σας, τόσο από πλευράς χώρου εξυπηρετητών όσο και οικονομικών.
  3. Το τραγούδι για τις ανταλλαγές διαφημίσεων μπορεί να σας βοηθήσει τεράστια, καθώς σας επιτρέπει να ενσωματώσετε με πολλά δίκτυα διαφημίσεων ταυτόχρονα. Αυτό σας προσφέρει πολύ υψηλότερα ποσοστά πλήρωσης, σε σύγκριση με ένα και μόνο δίκτυο διαφημίσεων.
    1. Το μειονέκτημα με αυτό είναι ότι, ως προγραμματιστής, θα πρέπει να αφιερώσετε περισσότερο χρόνο και πόρους για τη βελτιστοποίηση του περιεχομένου για διάφορους τύπους δικτύων διαφημίσεων. Αυτό μπορεί να μειώσει τις καθαρές επιστροφές σας.
  1. Η λήψη χορηγίας για μια εφαρμογή για κινητά είναι ο καλύτερος τρόπος για να εξασφαλίσετε υψηλές αποδόσεις από αυτήν. Επίσης, η δημιουργία μιας εφαρμογής για τον διαφημιζόμενο διασφαλίζει την ομαλότερη και καλύτερη ενσωμάτωση της εφαρμογής με τη χορηγούσα μάρκα.
    1. Το μειονέκτημα με αυτή τη μορφή απόκτησης από μια εφαρμογή είναι ότι η εφαρμογή πρέπει να είναι τέλεια κατάλληλη για το εμπορικό σήμα. Εκτός αυτού, είναι μια δαπανηρή υπόθεση, μόνο οι μεγαλύτεροι εκδότες μπορούν να ελπίζουν ότι θα διατηρήσουν μια μακροχρόνια σχέση με τη χορηγία. Ως εκ τούτου, αυτό δεν είναι σίγουρα για ερασιτέχνες προγραμματιστές.
  2. Πλεονεκτήματα και μειονεκτήματα του Mobile Marketing
  3. Είναι το Android εναντίον του iOS Yet Again: Αυτή τη φορά, στο Mobile Advertising

Συμβουλές

  1. Η προσφορά τόσο δωρεάν όσο και πληρωμένων εκδόσεων της ίδιας εφαρμογής θα σας βοηθήσει να διατηρήσετε την δωρεάν έκδοση χωρίς να χρειάζεται να ανησυχείτε για τις αποδόσεις της. Η εκτέλεση ενός μόνο διαφημιστικού δικτύου στην ελεύθερη έκδοση θα σήμαινε εύκολη ολοκλήρωση χωρίς να αποστραγγίσετε τους πόρους σας.
  2. Θα κάνατε να προσφέρετε στον δυνητικό πελάτη σας μια χρήσιμη εφαρμογή ή ακόμα καλύτερα, να επωφεληθείτε από τις λειτουργίες που σχετίζονται με το smartphone, όπως επιταχυνσιόμετρο ή φωνητικές κλήσεις, δημιουργώντας ταυτόχρονα περιεχόμενο υψηλής ποιότητας. Αυτό θα συνδέσει τους χρήστες στην εφαρμογή σας.
  3. Εάν λαμβάνετε χορηγία για την εφαρμογή σας, μπορείτε να δοκιμάσετε να αξιοποιήσετε όσο το δυνατόν καλύτερα το πλούσιο περιεχόμενο καθώς και τις λειτουργίες που σχετίζονται με συγκεκριμένες συσκευές κινητής τηλεφωνίας, ώστε να προσφέρετε στους χρήστες την απόλυτη εμπειρία πολυμέσων.
  4. Θα πληρώσει για να καταγράψει τις επιλογές σας και να καταλάβει τα πλεονεκτήματα και τα μειονεκτήματα του καθενός από αυτούς πριν από την πραγματική θέση ένα από αυτά στην πράξη. Αυτό θα κόψει πολλή επιπλέον προσπάθεια για εσάς και θα φέρει επίσης υψηλότερες αποδόσεις στο εγγύς μέλλον.
  1. Πώς η χρήση της τοποθεσίας βοηθά τον έμπορο κινητής τηλεφωνίας
  2. Mobile Marketing: Υπολογισμός του ROI της εκστρατείας σας