Οι 6 καλύτερες εφαρμογές των Windows 10 για το 2018

Πρέπει να κάνετε περισσότερα με τον υπολογιστή σας παρά να συνθέσετε μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και να προβάλετε υπολογιστικά φύλλα

Δεν υπάρχει τίποτα λανθασμένο να χρησιμοποιείτε την καλή Microsoft Word και Outlook σε καθημερινή βάση, αλλά η συσκευή σας των Windows 10 μπορεί να κάνει πολύ περισσότερα από την αποστολή μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και τη σύνταξη εγγράφων.

Το κατάστημα εφαρμογών της Microsoft Store φορτώνεται με κρυμμένα πολύτιμους λίθους που δεν μπορούν μόνο να προσθέσουν περισσότερες λειτουργίες στον υπολογιστή σας, αλλά μπορεί να αλλάξουν τον τρόπο με τον οποίο σκέφτεστε να χρησιμοποιείτε τα Windows 10 εν γένει.

Εδώ είναι έξι εφαρμογές των Windows 10 που πρέπει να χρησιμοποιούν περισσότεροι χρήστες το 2018.

01 του 06

Dolby Access για επικό ηχοσύστημα ήχο

Το Dolby Atmos μπορεί να μεταφέρει τον ήχο του υπολογιστή σας στο επόμενο επίπεδο. Peathegee Inc / Blend Images

Το Dolby Access for Epic Surround Sound είναι μια δωρεάν εφαρμογή από τη Dolby Laboratories, η οποία επιτρέπει τη χρήση συσκευών Dolby Atmos σε Windows 10 και επίσης σε κονσόλες παιχνιδιών Xbox One. Το Dolby Atmos είναι μια νέα έκδοση του ήχου surround που χρησιμοποιεί χωρικό ήχο για να δημιουργήσει επιπλέον βάθος και ατμόσφαιρα. Αυτή η νέα τεχνολογία ήχου υποστηρίζεται από πολλές εκπομπές και ταινίες στο Netflix, καθώς και από πιο πρόσφατες Blu-ray και ψηφιακές εκδόσεις. Το Dolby Atmos μπορεί επίσης να ενισχύσει κάποιες σημαντικές κυκλοφορίες παιχνιδιών βίντεο όπως το Creed Assassin: Origins και Rise of the Tomb Raider.

Τι μας αρέσει
Το Dolby Access for Epic Surround Sound δίνει τη δυνατότητα στο Dolby Atmos για συστήματα ηχείων οικιακού κινηματογράφου δωρεάν.

Αυτό που δεν μας αρέσει
Όσοι επιθυμούν τη χρήση του Dolby Atmos όταν χρησιμοποιούν τα ακουστικά τους θα χρειαστεί να πληρώσουν επιπλέον μέσω αγοράς εντός της εφαρμογής.

Το Dolby Access λειτουργεί σε υπολογιστές ή tablet που εκτελούν Windows 10 εκτός από τις κονσόλες παιχνιδιών Xbox One .

02 του 06

Επεξεργασία λίστας

Η εφαρμογή Microsoft To-Do μπορεί να σας βοηθήσει να παραμείνετε οργανωμένοι. Microsoft

Η Microsoft To-Do είναι μια νέα εφαρμογή της Microsoft που ξεκίνησε το 2017. Η εφαρμογή λειτουργεί ως μια πολύ απλοποιημένη εφαρμογή λίστας που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για τη δημιουργία βασικών λιστών αγορών ή πιο προηγμένων σχεδίων που ενσωματώνουν δεδομένα θέσης και ημερομηνίες.

Τι μας αρέσει
Το Microsoft To-Do συνδέεται με τον λογαριασμό Microsoft του χρήστη, ο οποίος επιτρέπει την αυτόματη αποθήκευση όλων των αλλαγών στο σύννεφο και συγχρονισμού με άλλες εκδόσεις της εφαρμογής σε iPhone και smartphone Android.

Αυτό που δεν μας αρέσει
Ο βελτιωμένος σχεδιασμός του Microsoft To-Do κάνει ειλικρινά την εφαρμογή κάπως δύσκολο να το διαχειριστεί κατά περιόδους. Μπορεί να είναι εύκολο να χάσετε κομμάτι των αντικειμένων εάν ξεχάσετε να ανοίξετε την εφαρμογή για μια ημέρα ή δύο και μετακινούνται αυτόματα στη λίστα.

Το Microsoft To-Do λειτουργεί σε υπολογιστές και ταμπλέτες των Windows 10 καθώς και σε κινητά Windows με Windows 10 Mobile .

03 του 06

Bitcoin ανθρακωρύχος για την παραγωγή χρημάτων

Η εξόρυξη Bitcoin μπορεί να γίνει στο σύννεφο, χωρίς να απαιτείται εξόρυξη. διανύσματα sorbetto / DigitalVision

Η εξόρυξη Bitcoin γίνεται ολοένα και πιο δημοφιλής, αλλά για τους περισσότερους ανθρώπους ολόκληρη η έννοια είναι υπερβολικά συγκεχυμένη και εκφοβιστική. Ο Bitcoin Miner εξομαλύνει τη διαδικασία με μια εξαιρετικά εύκολη στην κατανόηση εφαρμογή η οποία είναι ελεύθερη να εγκατασταθεί και απαιτεί μόνο από τον χρήστη να πιέσει το μεγάλο κουμπί που λέει START. Δεν θα μπορούσε να είναι πιο εύκολο αν προσπάθησε.

Τι μας αρέσει
Το Bitcoin Miner είναι δωρεάν και καθιστά το Bitcoin εξόρυξης γελοίο εύκολο για όποιον έχει υπολογιστή με Windows 10 ή tablet. Δεν απαιτείται γνώση της τεχνολογίας Bitcoin ή blockchain.

Αυτό που δεν μας αρέσει
Ο Bitcoin Miner τρέχει σε όλες τις συσκευές Windows 10, ωστόσο η τεχνολογία που βρίσκεται πίσω από την εξόρυξη Bitcoin σημαίνει ότι όσοι διαθέτουν φτηνές υπολογιστές χαμηλότερου επιπέδου δεν κερδίζουν τόσο πολύ όσο αυτοί που διαθέτουν ισχυρούς υπολογιστές τυχερών παιχνιδιών. Τα κέρδη θα διαφέρουν σημαντικά.

Το Bitcoin Miner λειτουργεί σε υπολογιστές και ταμπλέτες Windows 10 και σε Windows 10 κινητά Windows.

04 του 06

Το Sketchbook της Autodesk για τον Καλλιτέχνη Φοίνικα

Autodesk Sketchbook στα Windows 10. Autodesk

Το Autodesk SketchBook είναι μια ισχυρή εφαρμογή για αρχάριους και επαγγελματίες καλλιτέχνες που μεταμορφώνουν τη συσκευή τους αφής Windows 10, όπως η επιφάνεια της επιφάνειας υπολογιστών της Microsoft, σε έναν ψηφιακό καμβά. Το Autodesk SketchBook διαθέτει πάνω από 140 διαφορετικούς τύπους ψηφιακών πινέλων, ένα περιβάλλον εργασίας χρήστη που έχει σχεδιαστεί για τη φυσική γραφίδα και την εμπειρία αφής και μια γελοία επιλογή χρωμάτων και εφέ. Όταν πρόκειται για αυτήν την εφαρμογή, πραγματικά περιορίζεστε μόνο από τη φαντασία σας.

Τι μας αρέσει
Οι προγραμματιστές πίσω από το Autodesk SketchBook θέλουν πραγματικά οι χρήστες τους να αξιοποιήσουν στο έπακρο όλες τις δυνατότητες της εφαρμογής και έχουν δημιουργήσει ένα τεράστιο αριθμό εικονογραφημένων και βίντεο μαθήματα που μπορούν να σας βοηθήσουν να μάθετε πώς να σχεδιάζετε και να ζωγραφίζετε σχεδόν τα πάντα που μπορείτε να φανταστείτε με τα διαθέσιμα εργαλεία.

Αυτό που δεν μας αρέσει
Αυτή είναι μια φανταστική εφαρμογή για όσους έχουν ήδη Surface Pen, αλλά δεδομένου ότι αυτό το αξεσουάρ δεν συνοδεύεται πλέον με υπολογιστές Surface Pro, θα υπάρχουν αρκετοί χρήστες που θα πρέπει να αγοράσουν ένα πριν μπορέσουν να χρησιμοποιήσουν το Autodesk SketchBook.

Το Autodesk Sketchbook τρέχει σε υπολογιστές και tablet Windows 10.

05 του 06

Crypto Chart για την παρακολούθηση των κρυπτοκοίνων σας

Τα φορτία των ανθρώπων εμπορεύονται κρυπτογράφηση σε ανταλλαγές, αλλά θα έπρεπε; πρωτότυπα / E +

Η υιοθέτηση κρυπτοεγέρσεων αυξάνεται, αλλά υπάρχουν ακόμη λίγοι τρόποι για να παρακολουθείτε τα χαρτοφυλάκια κρυπτογράφησης, τις συναλλαγές και τις συναλλαγές. Το Crypto Chart στοχεύει στην επίλυση αυτού του προβλήματος, αποτελώντας την πρώτη εφαρμογή των Windows 10 που μπορεί να εκτελέσει όλες αυτές τις λειτουργίες και πολλά άλλα.

Το Crypto Chart επιτρέπει στους χρήστες να παρακολουθούν τις τιμές κυριολεκτικά εκατοντάδων κρυπτοκοίνων και υποστηρίζει μια προσαρμόσιμη δυνατότητα χαρτοφυλακίου που ταξινομεί τα κεφάλαια ανά νόμισμα και μπορεί ακόμη και να παρακολουθεί συγκεκριμένες τιμές ανά ημερομηνίες συναλλαγών. Η εφαρμογή υποστηρίζει επίσης προσαρμοσμένες ειδοποιήσεις για το πότε μια τιμή κρυπτοκοΐνης πέφτει ή πέφτει και μια ειδική ειδησεογραφία ειδήσεων συλλέγει όλα τα σπασμένα νέα Bitcoin και κρυπτογράφηση από διάφορες ιστοσελίδες σε μία σελίδα.

Τι μας αρέσει
Το Crypto Chart υποστηρίζει τη λειτουργία Live Tile των Windows 10, που σημαίνει ότι όταν προσαρμόζετε την εφαρμογή στο μενού Start, θα εμφανίζονται οι τιμές των κρυπτογραφημάτων που έχετε επιλέξει απευθείας στο πλακάκι της εφαρμογής. Δεν χρειάζεται καν να ανοίξετε την εφαρμογή για να ελέγξετε τις ημερήσιες τιμές σας.

Αυτό που δεν μας αρέσει
Ενώ μερικές από τις ιστοσελίδες της ειδησεογραφίας είναι μια μεγάλη πηγή ειδήσεων κρυπτογράφησης, λίγες είναι δυστυχώς αρκετά αναξιόπιστες και διαθέτουν σημαντικό διαφημιστικό υλικό. Ευτυχώς, ορισμένοι ιστότοποι μπορούν να αφαιρεθούν από τη ροή στις ρυθμίσεις, αλλά ο χρήστης θα πρέπει να γνωρίζει τι πρέπει να προσέξει και οι περισσότεροι άνθρωποι που είναι νέοι στο Bitcoin και crypto δεν θα το κάνουν.

Το Crypto Chart εκτελείται σε υπολογιστές και tablet Windows 10, σε κινητά Windows με Windows 10 Mobile και σε κονσόλες Xbox One.

06 του 06

Instagram για μεγάλες ιστορίες οθόνης

Οι ιστορίες Instagram είναι μεγαλύτερες και καλύτερες στα Windows 10. Hoxton / Justin Pumfrey

Οι πιθανότητες είναι ότι έχετε ήδη εγκαταστήσει το Instagram στο smartphone σας, αλλά γνωρίζατε ότι υπάρχει επίσης μια επίσημη εφαρμογή Instagram για υπολογιστές με Windows και tablet;

Αυτή η δωρεάν επίσημη εφαρμογή Instagram επιτρέπει στους χρήστες να λαμβάνουν ειδοποιήσεις σχετικά με νέα μηνύματα Instagram απευθείας στο Κέντρο δράσης των Windows 10 και η λειτουργία Live Tile της εφαρμογής θα εμφανίζει τις εικόνες προφίλ ατόμων που έχουν σχολιάσει τις φωτογραφίες σας όταν συνδεθούν στο μενού "Έναρξη" ή στην Αρχική οθόνη.

Μέχρι στιγμής, το καλύτερο πλεονέκτημα της χρήσης του Instagram στη συσκευή σας των Windows 10 είναι ότι καθιστά την παρακολούθηση των Instagram Stories πιο ισχυρή εμπειρία προβολής. Με το μεγαλύτερο μέγεθος οθόνης, η παρακολούθηση της ροής δεδομένων Instagram Stories σας μοιάζει περισσότερο με την παρακολούθηση βίντεο YouTube. Είναι πλέον πιο εύκολο να αφήσετε την εφαρμογή να διαδραματίσει όλες τις τελευταίες ιστορίες ενώ μαγειρεύει στην κουζίνα ή εργάζεται έξω. Τα χέρια σας είναι εντελώς δωρεάν όταν τα βλέπετε, σε αντίθεση με τη χρήση του Instagram στο κινητό.

Τι μας αρέσει
Η εφαρμογή των Windows 10 Instagram κάνει τα Instagram Stories μια πολύ πιο συναρπαστική εμπειρία για άτομα και ομάδες.

Αυτό που δεν μας αρέσει
Εκείνοι που χρησιμοποιούν την εφαρμογή σε συσκευές Windows 10 χωρίς οθόνη αφής ενδέχεται να απογοητευτούν από την προφανή σχεδίαση πλοήγησης με βάση το άγγιγμα. Η εφαρμογή είναι ακόμα χρήσιμη με ένα ποντίκι.

Το Instagram λειτουργεί σε Windows 10 tablet και υπολογιστές και Windows 10 κινητά Windows.