Κορυφαία 20 κρυπτοσυχνότητες αξίζει τον έλεγχο

Ο κρυπτογραφικός χώρος είναι πολύ μεγαλύτερος από τους Bitcoin, Litecoin και Ethereum

Υπάρχουν κυριολεκτικά εκατοντάδες κρυπτοσυχνότητες διαθέσιμες για αγορά ή εμπορία , το καθένα με τη δική τους μοναδική περιστροφή στην τεχνολογία blockchain και διαφορετική προοριζόμενη χρήση. Αυτή η σελίδα περιέχει την κατάταξη των 20 κρυπτογραφημάτων που παρουσιάζουν τις περισσότερες δυνατότητες και αξίζει να παρακολουθήσουμε.

Ο κατάλογος αυτός λαμβάνει υπόψη την αξία των νομισμάτων, τον αριθμό των νομισμάτων που χρησιμοποιούνται, τη νομιμότητα των ατόμων πίσω από τη δημιουργία κάθε νομίσματος και τη γενική δημοτικότητα και χρηστικότητα του. Είναι σημαντικό να λάβετε υπόψη όλες αυτές τις πληροφορίες όταν σκέφτεστε να επενδύσετε χρόνο ή χρήμα σε κρυπτογράφηση. Εξάλλου, μια κρυπτοκοΐνη που αξίζει πολλά χρήματα δεν έχει καμία χρησιμότητα εάν δεν είναι αποδεκτή οπουδήποτε. Ομοίως, ένα νόμισμα που έχει πολλά buzz μπορεί να είναι όλοι καπνός και καθρέφτες, αν ποτέ δεν αυξάνεται σε αξία και περιβάλλεται από διαμάχη.

Αυτές οι πληροφορίες προορίζονται να βοηθήσουν στην ενημέρωση των αναγνωστών μας σχετικά με την ποικιλία των διαθέσιμων επιλογών στον τομέα της κρυπτοαξιολόγησης και δεν προορίζονται να ερμηνευτούν ως οικονομικές συμβουλές. Όπως συμβαίνει με όλες τις επενδύσεις, οι εμπλεκόμενοι θα πρέπει να αναλάβουν την πλήρη ευθύνη για τις αποφάσεις αγοράς και πώλησής τους και κανείς δεν πρέπει να ξοδεύει ποτέ περισσότερο από ό, τι είναι διατεθειμένοι να χάσουν, ειδικά σε μια αγορά όπως η κρυπτοπληρωμή, η οποία είναι σχετικά νέα και κυμαίνεται μαζικά σε καθημερινή βάση.

1) Bitcoin είναι ο βασιλιάς της Crypto

Το Bitcoin μπορεί να μην είναι τόσο τεχνολογικά προηγμένο όσο κάποιες από τους αντιπάλους του, όπως το Ethereum, αλλά έχει κάτι που πολλοί δεν το κάνουν. αναγνώριση εμπορικού σήματος. Το Bitcoin είναι η αρχική κρυπτογράφηση και ως εκ τούτου είναι γνωστό όχι μόνο στους τεχνολογικούς κύκλους αλλά και από το ευρύ κοινό. Πολλοί άνθρωποι επιλέγουν να αγοράσουν το Bitcoin απλώς και μόνο επειδή είναι πιθανόν το μόνο κρυπτοκοΐνο που έχουν ακούσει. Ως αποτέλεσμα αυτής της δημοτικότητας, περισσότερες επιχειρήσεις δέχονται τώρα πληρωμές Bitcoin και είναι πολύ πιο εύκολο να μετατρέψετε το Bitcoin σε παραδοσιακό / fiat χρήματα από άλλα νομίσματα.

Το Bitcoin είναι κρυπτογράφηση του τι είναι το iPhone της Apple για smartphones. Μπορεί να μην είναι τεχνικά η καλύτερη επιλογή εκεί έξω, αλλά το τεράστιο ξεκίνημα της στον κλάδο έχει οδηγήσει σε μεγάλη υποστήριξη από τους καταναλωτές και τις επιχειρήσεις και θα είναι πολύ δύσκολο να κερδίσει χωρίς σημαντική καινοτομία από τον ανταγωνισμό.

2 & amp; 3) Δρομείς-Up: Litecoin & amp; Ethereum

Το Litecoin και το Ethereum είναι πολύ ισχυρές δευτερεύουσες επιλογές για την Bitcoin και έχουν αυξηθεί πολύ στη δημοτικότητα κυρίως λόγω του Coinbase, του πιο δημοφιλούς τόπου για να αγοράσει και να πωλήσει online κρυπτογράφηση , προσθέτοντάς τους μαζί με το Bitcoin. Και οι δύο αυτές κρυπτοκίνες χαρακτηρίζονται από φθηνότερες και ταχύτερες συναλλαγές από ό, τι το Bitcoin και πολλά ATMs Bitcoin τους υποστηρίζουν επίσης.

Το Litecoin βασίζεται στην τεχνολογία Bitcoin, αλλά διευθύνεται από διαφορετικά άτομα που το αναβαθμίζουν συνεχώς με τις τελευταίες τεχνολογίες για να βοηθήσουν να τρέξει γρηγορότερα και καλύτερα. Το Ethereum είναι ένα κομμάτι από ένα διαφορετικό κτήνος, εξαιτίας του διπλασιασμού του ως γλώσσας προγραμματισμού πάνω από τη χρήση κρυπτοσυχνότητας. Είναι πολύ δημοφιλές στους προγραμματιστές και μεγάλες εταιρείες όπως η Microsoft εξέφρασαν επίσης ενδιαφέρον για την ανάπτυξη σχεδίων με βάση το Ethereum.

4 - 10) 7 Κρυπτοκίνες για να παρακολουθήσετε

Τα Bitcoin, Litecoin και Ethereum μπορούν να θεωρηθούν από τους περισσότερους ανθρώπους "Τα μεγάλα τρία", αλλά υπάρχουν ορισμένοι νόμιμοι αντιπάλους κρυπτογράφησης στον ορίζοντα που έχουν ήδη κερδίσει πολλή πρόσφυση και θα μπορούσαν να τους δώσουν μια διαδρομή για τα χρήματά τους. Εδώ είναι επτά με τις μεγαλύτερες δυνατότητες.

11 - 20) 10 Κρυπτοεμβολές με δυναμικό

Αυτά τα ακόλουθα κρυπτοσυχνότητες ίσως να μην έχουν καταφέρει να είναι τα κορυφαία μας 10 πιο ενδιαφέροντα νομίσματα, αλλά εξακολουθούν να έχουν πολλές δυνατότητες και θα μπορούσαν γρήγορα να ανεβούν τον κατάλογο εάν δοθεί η κατάλληλη υποστήριξη.