Η προέλευση και η δημοτικότητα του δέντρου Meme

Σκεφτήκατε ότι το Διαδίκτυο κυβερνούσε η γάτα; Ξανασκέψου το. Το Doge είναι ένα από τα μεγαλύτερα μίμεις στο Διαδίκτυο για να το χτυπήσει μεγάλο στο διαδίκτυο και είναι εξίσου περίεργο και ξεκαρδιστικό.

Τι είναι Doge;

Πρώτα απ 'όλα, αξίζει να γνωρίζουμε ότι το doge είναι πραγματικά απλά μια ορθογραφικά εκδοχή της λέξης σκυλί . Ο σε απευθείας σύνδεση κόσμος δεν είναι απολύτως σίγουρος πώς προφέρεται με μεγαλύτερη ακρίβεια, αλλά εδώ είναι ένα βίντεο στο YouTube το οποίο μερικοί άνθρωποι έχουν στραφεί για να επιλύσουν το πρόβλημα της προφοράς.

Ακόμα κι αν το προφέρετε διαφορετικά στο κεφάλι σας, είναι εντάξει. Δεν υπάρχει σωστή απάντηση στο πώς είναι προφανές. Είναι τελικά ένα ανόητο μίμ.

Προχωράω. Το ίδιο το μωσαϊκό δόγμα αποτελείται κυρίως από μια συγκεκριμένη φωτογραφία Shiba Inu (ή "shibe" για σύντομο χρονικό διάστημα) που βρίσκεται σε έναν καναπέ με τα μάτια του εστιασμένα ύποπτα στη μία πλευρά. Αλλά γενικά, για αυτό το μίμ, κάθε φωτογραφία ενός shibe θα κάνει.

Οι περισσότεροι δημιουργοί των meme φωτογράφουν το shibe σε άλλες φωτογραφίες ή πηγαίνουν ευθεία μπροστά και επικαλύπτουν το πρόσωπό του σε άλλους χαρακτήρες, ανθρώπους, ζώα ή αντικείμενα. Το κείμενο με παράξενη διατύπωση και λανθασμένη γραμματική γενικά προστίθενται στη συνέχεια γύρω από τη φωτογραφία, χρησιμοποιώντας τη γραμματοσειρά Comic Sans και διαφορετικά χρώματα.

Το προστιθέμενο κείμενο υποτίθεται ότι αντικατοπτρίζει την εσωτερική διαδικασία σκέψης του shibe για τον κόσμο γύρω του. Οι πιο δημοφιλείς φράσεις κειμένου περιλαμβάνουν:

Απλά συμπληρώστε τα ουσιαστικά και τα επίθετα με ό, τι ταιριάζει με το θέμα της φωτογραφίας και το μωρό σας doge έχει τελειώσει. Ουάου. Αυτό είναι εύκολο.

Από πού έρχεται το Doge;

Έτσι, ίσως να αναρωτιέστε από πού προέρχεται το μωσαϊκό δολάριο, και γιατί είναι ακόμη και σφραγισμένο με αυτόν τον τρόπο. Ευτυχώς για μας, το Know Your Meme έχει τις περισσότερες απαντήσεις σε αυτά τα είδη των πραγμάτων.

Σύμφωνα με το Know Your Meme, το πρώτο αξιοσημείωτο ορθογραφικό λάθος της λέξης dog to doge ήταν σε ένα 2005 Homestar Runner μαριονέτα δείχνουν βίντεο. Μόλις μερικά χρόνια αργότερα, το 2010, όταν αναφέρθηκε η λάθος λέξη στην Reddit.

Φαίνεται ότι η τάση των Doge αυξήθηκε ήσυχα μέχρι το τέλος του 2012 και πραγματικά απογειώθηκε στο Tumblr το 2013. Αυτή η συγκεκριμένη φωτοτυπία Tumblr post (με πάνω από 170.000 σημειώσεις Tumblr) μπορεί να έχει προκαλέσει κάποια από τη ντολότητα της τάσης των Doge. Κατά τη διάρκεια αυτής της περιόδου, άρχισαν να εμφανίζονται περισσότερα ιστολόγια Tumblr, subreddits και 4chan threads για doge.

Μέχρι τον Νοέμβριο του 2013, ήταν πλήρης νηογνώμονα palooza.

Πού μπορώ να βρω περισσότερα για Doge;

Το μωρό doge είναι απολύτως τεράστιο για τον Tumblr. Θα πρέπει σίγουρα να κοιτάξετε πρώτα εκεί πριν από οπουδήποτε αλλού. Απλά πληκτρολογήστε "doge" στη γραμμή αναζήτησης ή απλά ελέγξτε την διεύθυνση URL της ετικέτας doge.

Ο Gawker έχει επίσης ένα θεαματικό άρθρο που είναι απόλυτα αφιερωμένο στη μαγεία του doge και σε αυτό ο συγγραφέας αναφέρει ότι υπάρχουν τουλάχιστον δύο πολύ καλά υποπρογράμματα Reddit με μεγάλες δημιουργίες meme δοντιών: / r / shibe / and / r / supershibe / . (Υπάρχει επίσης / r / doge, προφανώς.)

Στο Facebook, δημιουργήθηκε μια σελίδα ανεμιστήρων, τον Αύγουστο του 2013 και από τα μέσα Νοεμβρίου 2013, είχε ήδη πάνω από 239.000 αρετές. Από τον Αύγουστο του 2017, έχει πάνω από 880.000 οπαδούς.

Φυσικά, όταν έχει ανάγκη, το Google είναι πάντα φίλος σου. Κάντε αναζήτηση για το "doge" και δείτε μερικές από τις πρόσφατες εικόνες στην Αναζήτηση εικόνων Google για να πάρετε μια ματιά στα καλύτερα αριστουργήματα doge που έχουν ευχαριστήσει τον αλγόριθμο αναζήτησης της Google.

Πώς μπορώ να κάνω ένα μωρό δοξάσης;

Αν βρείτε doge ως αστείο και παράξενο όπως το υπόλοιπο του ιστού, ίσως απλώς να εμπνευστεί αρκετά για να προχωρήσει και να κάνει το δικό σας ξεκαρδισμένο doge meme. Ελέγξτε τη λίστα με τα συνιστώμενα εργαλεία δημιουργίας μνημών .

Εάν έχετε τις δικές σας ικανότητες photoshop για να χρησιμοποιήσετε, μπορείτε να προχωρήσετε και να αρχίσετε να βάλετε doge σε κάθε φωτογραφία που έχετε στον υπολογιστή σας. Όσο πιο γελοίο, τόσο το καλύτερο.

Συνήθως, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τη λέξη "wow" δύο φορές ή περισσότερο για επιπλέον έμφαση και θυμηθείτε να τα κρατάτε όλα στο Comic Sans. Μερικοί πολύ ταλαντούχοι άνθρωποι το κάνουν ακόμη ένα βήμα, δημιουργώντας δολάρια GIF.