Τι ακριβώς είναι ένα Reddit AMA;

Πώς AMAs μπορεί να σας φέρει σε επαφή με μερικά από τα πιο ενδιαφέροντα άτομα

Το Reddit είναι ένας από τους πιο χρήσιμους, δημοφιλείς και ενημερωτικούς ιστότοπους κοινωνικών ειδήσεων σε ολόκληρο τον ιστό. Εάν δεν έχετε ανακαλύψει τη χαρά της παρακολούθησης και της αλληλεπίδρασης με τα Reddit AMAs ακόμα, τώρα έχετε την ευκαιρία να μπείτε σε όλη τη διασκέδαση.

Μια εισαγωγή στο Reddit AMAs

Το AMA σημαίνει "Ρωτήστε μου τίποτα", το οποίο είναι βασικά ένας μοντέρνος όρος διαδικτύου που χρησιμοποιείται για να περιγράψει μια συνέντευξη που συμβαίνει μεταξύ ενός χρήστη που τον φιλοξενεί και όλων των άλλων χρηστών που θέλουν να θέσουν ερωτήσεις. Μπορείτε να τα βρείτε στο / r / IAmA / subreddit, το οποίο διαθέτει σήμερα πάνω από 15 εκατομμύρια συνδρομητές. Εδώ θα βρείτε αρκετές αναρτήσεις από άτομα που δηλώνουν ποιοι είναι και ζητώντας από τους χρήστες να τους ζητήσουν οτιδήποτε.

Θα συναντήσετε επίσης μερικές δημοσιεύσεις που έχουν επισημανθεί ως [AMA Requests]. Αυτά είναι από χρήστες που έχουν ερωτήσεις για ανθρώπους που δεν έχουν ακόμα κρατήσει AMA, ελπίζοντας να συγκεντρώσουν upvotes από άλλους που θέλουν να τους δει φιλοξενούν ένα AMA, και ελπίζουμε να πάρει την προσοχή τους ενδεχομένως να φιλοξενήσει μια μέρα.

Ενώ οι AMA από διασημότητες και υψηλού προφίλ άτομα τείνουν να συγκεντρώνουν την μεγαλύτερη προσοχή και αλληλεπίδραση, σίγουρα δεν χρειάζεται να είναι διάσημο να φιλοξενήσουν ένα. Σύμφωνα με τα mods, ένα AMA πρέπει να είναι μόνο για κάτι ασυνήθιστο που παίζει κεντρικό ρόλο στη ζωή σας ή πρέπει να είναι ένα πραγματικά ενδιαφέρον και μοναδικό γεγονός. Μπορείτε να βρείτε περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τις απαιτήσεις AMA εδώ.

Πώς να παρακολουθείτε τις επερχόμενες AMAs

Υπάρχουν μερικοί πραγματικά ενδιαφέροντες άνθρωποι που φιλοξενούν AMAs στο Reddit και αυτό είναι μέρος αυτού που το κάνει τόσο μεγάλο. Στη δεξιά πλαϊνή μπάρα, μπορείτε να δείτε ένα τραπέζι των επερχόμενων AMA που έχει προγραμματιστεί την επόμενη εβδομάδα ή έτσι για να ρίξετε μια ματιά και να αποφασίσετε αν κάτι φαίνεται αρκετά ενδιαφέρον για να παρακολουθήσετε.

Για να αποφευχθεί η ψευδαίσθηση των ανθρώπων, οι αρχικές αφίσες καλούνται να αποδείξουν ότι εντοπίζονται στις δημοσιεύσεις τους ή ότι με άλλο τρόπο στέλνουν μήνυμα σε οποιονδήποτε από τους συντονιστές ώστε να μπορούν να το επιβεβαιώσουν. Όποιος προσποιείται ότι είναι κάποιος που δεν βρίσκεται σε μια ανάρτηση AMA, θα δει συνήθως την ανάρτηση του.

Reddit AMA κανόνες και κατευθυντήριες γραμμές

Εκτός από την απόδειξη του ποιος είστε ως αρχική αφίσα για ένα AMA, υπάρχει μια ολόκληρη σειρά οδηγιών και κανόνων για να πάρει ένα AMA πηγαίνει και τη διατήρηση του σχετικά με το θέμα. Στην πραγματικότητα, η Reddit έχει έναν ολόκληρο οδηγό PDF που σχεδιάστηκε για να περπατήσει για πρώτη φορά AMA οικοδεσπότες σε όλη τη διαδικασία.

Το Reddit έχει επίσης μια μακρά, αφιερωμένη σελίδα που περιλαμβάνει όλους τους κανόνες της AMA, τις πολιτικές και τις συχνές ερωτήσεις. Αν έχετε κάποια σύγχυση σχετικά με το πώς λειτουργούν τα AMAs και πώς υποτίθεται ότι συμβάλλουν σωστά, οι αλλαγές μπορούν να απαντηθούν στις ερωτήσεις σας.

Τα πιο αξιόλογα AMAs

Ακόμα δεν είστε πεπεισμένοι ότι οι Redadit AMAs αξίζουν τον έλεγχο; Μπορείτε να αλλάξετε γνώμη όταν μια από τις αγαπημένες σας προσωπικότητες ή οι υψηλού προφίλ ήρωες αποφασίσει να φιλοξενήσει ένα.

Ο Rapper Snoop Dogg έκανε ένα AMA στο Reddit τον Δεκέμβριο του 2012, το οποίο προσέλκυσε πάνω από 1,6 εκατομμύρια προβολές σελίδων στον ιστότοπο κοινωνικών ειδήσεων μόνο για εκείνη την ημέρα. Ήταν ένα από τα μεγαλύτερα AMAs που έγιναν ποτέ στο χώρο.

Δεν αποτελεί έκπληξη το γεγονός ότι η μεγαλύτερη AMA που έγινε ποτέ στην περιοχή ήταν αυτή που δημοσιεύτηκε από τον Μπαράκ Ομπάμα, Πρόεδρο των Ηνωμένων Πολιτειών στις 29 Αυγούστου 2012. Η AMA προσέλκυσε σχεδόν 3 εκατομμύρια προβολές σελίδων την ίδια ημέρα, με πολλά περισσότερα εκατομμύρια σελίδες οι προβολές που ακολουθούνται για τις ημέρες μετά την πραγματοποίηση της AMA.

Για περισσότερα, βεβαιωθείτε ότι έχετε δει αυτό το αρχείο προηγούμενων AMAs από όλα τα είδη διάσημων ανθρώπων όπως ο Arnold Schwarzenegger, ο Jerry Seinfeld, ο Tony Bennett και άλλοι. Μπορείτε επίσης να δείτε μια λίστα κορυφαίων AMAs απευθείας στο Reddit.

Το γεγονός ότι οι τακτικοί άνθρωποι μπορούν να επικοινωνούν, να αλληλεπιδρούν και μάλιστα να μιλούν σε άτομα υψηλού προφίλ που πιθανώς ποτέ δεν θα μπορούσαμε να κάνουμε με άλλο τρόπο χωρίς την τεχνολογία που έχουμε σήμερα είναι απολύτως καταπληκτική.

Το Reddit διαθέτει μια εφαρμογή για κινητά ειδικά σχεδιασμένη για AMAs. Μπορείτε να δείτε το σεμινάριο για το πώς να χρησιμοποιήσετε την εφαρμογή Spiffy AMA τους εδώ.