Τι είναι το "Flaming";

Η «φλόγα» ή «η φλόγα» σημαίνει να προσβάλεις κάποιον προφορικά σε απευθείας σύνδεση. Η φλόγα είναι για να εκτοξεύσεις προσβολές, να μεταδίδεις φανατισμό, να φωνάζεις όνομα, ή οποιαδήποτε αυθεντική ελεημοσύνη που απευθύνεται σε ένα συγκεκριμένο άτομο. Συχνά, η φλόγα είναι ένα αποτέλεσμα όταν υπάρχει μια θερμότατη διαφορά απόψεων σε ένα θέμα, και έχει μετατραπεί σε παιδαριώδες διωγμό.

Η φλόγα είναι ιδιαίτερα συχνή όταν η συζήτηση αφορά θεματικά θέματα όπως η πολιτική και οι προεδρικές εκλογές, η άμβλωση, η μετανάστευση, η κλιματική αλλαγή, η βιαιοπραγία της αστυνομίας και οτιδήποτε αφορά τη θρησκεία.

Η φλόγα είναι επίσης κοινή στο YouTube, όπου εμφανές φανατισμό και μίσος απλώνεται σε όλα τα σχόλια των χρηστών για τα βίντεο. Οι άνθρωποι είναι ευτυχείς να γελοιοποιούν και να προτρέπουν προφορικά τους άλλους στο YouTube για μικρά πράγματα όπως οι διαφορές στις μουσικές προτιμήσεις.

Σε εκείνες τις περιπτώσεις όπου κάποιος είναι ένας επαναληπτικός φλερτάρ που επιμένει να επιτίθεται τακτικά σε άλλους ως συνήθεια, ονομάζουμε το άτομο αυτό ως διαδίκτυο .

Παραδείγματα φλογών

Παραστατικά παραδείγματα φλογών σε ένα φόρουμ συζήτησης στο διαδίκτυο