Ήρωες της Θύελλας

Λεπτομέρειες και πληροφορίες σχετικά με το παιχνίδι MOBA Heroes of the Storm για τον υπολογιστή

Σχετικά με τους Ήρωες της Θύελλας

Οι Heroes of the Storm είναι ένα online παιχνίδι online multiplayer battle arena (MOBA) από το Blizzard Entertainment το οποίο κυκλοφόρησε στις 2 Ιουνίου 2015 για Windows και Mac OS. Ο Blizzard ονομάζει τον Ηρώο της Θύελλας ως "online καυγατζής ομάδας", όπου δύο ομάδες των 5 μάχονται μεταξύ τους σε μια ποικιλία περιβαλλόντων, ελέγχοντας τους ήρωες από τη βιβλιοθήκη δημοφιλών δικαιοδόχων τους για βιντεοπαιχνίδια.

Όλοι οι αγαπημένοι σας ήρωες και κακοποιούς από το Diablo, το StarCraft και το WarCraft είναι εδώ, συμπεριλαμβανομένου του Diablo Tyrael, του Arthas και πολλών άλλων.

Παιχνίδι & Λειτουργίες παιχνιδιών

Παρόμοια με άλλα παιχνίδια MOBA, όπως το League of Legends και το Dota 2 , το παιχνίδι διαθέτει κομμάτια των παιχνιδιών μάχης δράσης, στρατηγική σε πραγματικό χρόνο και ορισμένα στοιχεία παιχνιδιού ρόλων. Ο στόχος της κάθε ομάδας είναι να είναι ο πρώτος που καταστρέφει τη βάση της άλλης ομάδας χρησιμοποιώντας μοναδικές δυνάμεις ήρωες και εξόριστα. Τη στιγμή της απελευθέρωσης υπήρχαν συνολικά 37 ήρωες που διατίθενται στους Ηρώους της Θύελλας, αλλά για τους νέους παίκτες μόνο 5 έως 7 είναι διαθέσιμες δωρεάν. Αυτοί οι ήρωες περιστρέφονται κάθε εβδομάδα και οι επιπλέον ήρωες μπορούν να ξεκλειδωθούν μέσα από το χρυσό και την εμπειρία του παιχνιδιού ή μέσω του μοντέλου freetum των microtransactions οι παίκτες μπορούν να πληρώσουν πραγματικά χρήματα για να αποκτήσουν πρόσβαση σε ήρωες. Κάθε ήρωας κατατάσσεται σε έναν από τους τέσσερις διαφορετικούς ρόλους, καθένας από τους οποίους εξυπηρετεί διαφορετικό σκοπό για την ομάδα στο πεδίο της μάχης.

Αυτοί οι ρόλοι περιλαμβάνουν:

Μια πτυχή που κάνει τους ήρωες της θύελλας λίγο διαφορετικό από άλλα παιχνίδια MOBA είναι η έμφαση που η Blizzard προσπαθεί να τοποθετήσει στην ομαδική εργασία. Σε παιχνίδια όπως League of Legends ή Dota 2, οι παίκτες προωθούν τους ήρωές τους ανεξάρτητα. Αυτό μπορεί να οδηγήσει σε κάποιους συμπαίκτες που υστερούν πίσω από άλλους δημιουργώντας ένα σημείο αδυναμίας στην ομάδα. Στους Ήρωες της Θύελλας, όλοι οι ήρωες προχωρούν σε επίπεδα και αποκτούν νέες ικανότητες ταυτόχρονα και εξαλείφουν το στοιχείο όπου ένας ήρωας μπορεί να τραβήξει μια ομάδα προς τα κάτω εξαιτίας της έλλειψης προόδου.

Οι ήρωες της θύελλας διαθέτουν επίσης μια ποικιλία χαρτών μάχης (επτά κατά τη στιγμή της απελευθέρωσης), όπου κάθε πεδίο μάχης έχει διαφορετική διάταξη, θέμα και σύνολο στόχων που πρέπει να ολοκληρωθεί για να κερδίσει μια ομάδα. Για παράδειγμα, οι παίκτες της μάχης "Tomb of the Spider Queen" προσπαθούν να μαζέψουν πολύτιμους λίθους, που πέφτουν από τους εξωγήινους και τους ήρωες μετά το θάνατό τους, αφήνουν τους στην αλλαγή της βασίλισσας αράχνης για να εξαπολύσουν τους Webweavers που αντιμετωπίζουν ζημιές στις αντίπαλες άμυνες της ομάδας.

Οι στόχοι για τους άλλους χώρους μάχης είναι μια μικρή παραλλαγή των παραπάνω, αλλά οι διαφορές προσφέρουν μια ωραία ποικιλία στρατηγικής και παιχνιδιού που δεν βρέθηκαν σε πολλά άλλα MOBA.

Οι τρόποι παιχνιδιού προσφέρουν ένα άλλο επίπεδο ποικιλομορφίας στους Ηρώους της Θύελλας, υπάρχουν συνολικά επτά διαφορετικές λειτουργίες παιχνιδιού όπως το Tutorial, η Κατάρτιση, ο Γρήγορος αγώνας, το Hero League, η Ομαδική Λίγκα και τα Προσαρμοσμένα Παιχνίδια. Ορισμένες από αυτές τις λειτουργίες είναι βασισμένες στο σχέδιο όπου επιλέγονται τυχαία τόσο ο ήρωας του παίκτη όσο και η μάχη. Άλλοι τρόποι δεν βασίζονται στο σχέδιο και δίνουν στους παίκτες τη δυνατότητα να επιλέξουν τον ήρωα τους γνωρίζοντας ποιο πεδίο θα παίξει.

Το παιχνίδι περιλαμβάνει επίσης ένα σύστημα ταυτοποίησης που χρησιμοποιεί μια κρυφή φόρμουλα για να ταιριάζει με ομάδες και παίκτες με παρόμοιες ικανότητες.

Ενημερώσεις & ενημερώσεις κώδικα

Οι ήρωες της θύελλας υποστηρίζονται, ενημερώνονται και ενημερώνονται σε τακτική βάση, τα μεγάλα μπαλώματα συνήθως εισάγουν τσίμπημα στο παιχνίδι και ισορροπία ήρωας καθώς και νέο περιεχόμενο. Παρακάτω είναι μια λίστα με ορισμένα από τα ενημερωμένα μπαλώματα και λεπτομέρειες για το τι έχει καθοριστεί ή αλλάξει.

Διαθεσιμότητα

Οι Ήρωες της Θύελλας είναι εντελώς δωρεάν για να κατεβάσετε, να εγκαταστήσετε και να παίξετε μέσω της πύλης παιχνιδιών του Blizzard Battle.net. Όπως και πολλοί άλλοι MOBAs, διαθέτει μικρο-συναλλαγές που χρησιμοποιούν πραγματικά χρήματα που επιτρέπει στους παίκτες να αγοράζουν πρόσβαση σε ήρωες και αλλαγές στην οπτική εμφάνιση εντός του παιχνιδιού, αλλά δεν παρέχει πλεονεκτήματα παιχνιδιού σε παίκτες που επιλέγουν να μην ξοδέψουν χρήματα.

Απαιτήσεις συστήματος

Ελάχιστες απαιτήσεις Συνιστώμενες απαιτήσεις
Λειτουργικό σύστημα: Windows XP ή νεότερη έκδοση Windows 7 ή νεότερη έκδοση
ΕΠΕΞΕΡΓΑΣΤΗΣ: Intel Core 2 DUO ή AMD Athlon 64X2 5600+ ή καλύτερα Επεξεργαστή Intel Core i5 ή AMD FX ή καλύτερα
Μνήμη: 2 GB RAM 4 GB RAM
Κάρτα βίντεο: NVIDIA GeForce 7600 GT, ATI Radeon HD 2600XT, Intel HD Graphics 3000 ή καλύτερα NVIDIA GeForce GTX 650, AMD Radeon HD 7790 ή καλύτερα
Χώρος σκληρού δίσκου 10 GB 10 GB
Ελάχιστη ανάλυση οθόνης 1024x768 1024x768
Εισαγωγή Ποντίκι και πληκτρολόγιο Ποντίκι και πληκτρολόγιο