Παίξτε τα αγαπημένα σας τραγούδια με το Windows 10 Bread Music Player

Ανακαλύψτε την καλύτερη συσκευή αναπαραγωγής μουσικής για Windows, Bread Player

Αν προηγούμενες συσκευές αναπαραγωγής μουσικής των Windows έχουν χάσει την έφεσή τους ή δεν ανταποκρίνονται στις ανάγκες σας, η Microsoft έχει άλλη μια προσφορά, το Bread Player. Χάρη σε περισσότερες επιλογές και δυνατότητες, ο Bread Player αισθάνεται σαν ένα νέο προϊόν, βελτιώνοντας το παλαιότερο Windows Media Player και ακόμα και την νεότερη εφαρμογή Groove Music. Το Bread Player είναι ανοικτού κώδικα και δωρεάν, ενισχύοντας την έκκληση του.

Σημείωση: Η εφαρμογή Μουσική ψωμιού, μετά την απελευθέρωσή της, απαιτεί Windows 10 ή Windows Mobile. Δεν υποστηρίζει προϊόντα της Apple ή του Android. Ωστόσο, είναι ανοικτού κώδικα, οπότε μπορεί να αλλάξει γρήγορα.

Το ψωμί είναι το καλύτερο δωρεάν πρόγραμμα αναπαραγωγής μουσικής από τα Windows

Για χρόνια, η Microsoft έχει προσφέρει διάφορες συσκευές αναπαραγωγής μουσικής. Το Windows Media Player, το οποίο εστάλη μαζί με τα Windows 98 SE και όλες τις εκδόσεις των καταναλωτών μετά από αυτό (ακόμα και τα Windows 10) είναι το παλαιότερο και πλέον πλέον οπτικά και λειτουργικά ξεπερασμένο. Η Groove Music, η οποία εισήχθη στα Windows 10, προσφέρει μια πιο κομψή και πιο σύγχρονη επιλογή, αλλά δεν διαθέτει όλα τα χαρακτηριστικά που αναζητούν πολλοί έμπειροι χρήστες. Τώρα, η Microsoft μας φέρνει το Bread Player.

Το πρόγραμμα αναπαραγωγής ψωμιού είναι παρόμοιο με το Groove και το Media Player, καθώς και τις προσφορές τρίτων όπως τα παλαιότερα Foobar, WinAmp και Media Monkey, με τον τρόπο που οργανώνει τη μουσική σας. Υπάρχουν οι γνωστές επιλογές ταξινόμησης, μεταξύ των οποίων είναι τα Άλμπουμ, τα Τραγούδια, οι Καλλιτέχνες και τα Πρόσφατα Αναπαραγόμενα. Όπως θα περιμένατε, το ψωμί παίζει όλες τις σημαντικές μορφές αρχείων, καθώς και τα mp3, wav, flac, ogg, wma, m4a και aiff. Υποστηρίζει επίσης λίστες αναπαραγωγής, συμπεριλαμβανομένων των .m3u και .pls. Ωστόσο, προσφέρει επίσης προηγμένες δυνατότητες που δεν βρέθηκαν σε προηγούμενους παίκτες. Εάν αναρωτιέστε αν πρέπει να κάνετε τον κόπο με τους παίκτες που μεταβαίνουν, διαβάστε παρακάτω!

Γιατί το ψωμί είναι καλύτερο

Υπάρχουν μερικά αξιοσημείωτα χαρακτηριστικά του ψωμιού που το καθιστούν τον καλύτερο παίκτη των Windows μέχρι σήμερα. Για αρχάριους, διαθέτει έναν ανεξάρτητο από το υλικό ισοσταθμιστή 10 ζωνών και προενισχυτή λογισμικού που έχει ενσωματωθεί σωστά. Αυτές οι δυνατότητες σάς επιτρέπουν να ελέγχετε ανεξάρτητα διαφορετικές ζώνες συχνοτήτων, μετακινώντας ρυθμιστικά που είναι διαθέσιμα στο γραφικό περιβάλλον εργασίας χρήστη. Είναι σαν να έχετε το δικό σας μουσικό στούντιο.

Μπορείτε επίσης να προσαρμόσετε το ψωμί με θέματα και τέχνη άλμπουμ και να δείτε πληροφορίες σχετικά με τον καλλιτέχνη ενώ ακούτε τα αγαπημένα σας τραγούδια ψωμιού. Χρειάζεστε να δείτε τους στίχους μουσικής; Μπορείτε να το κάνετε και αυτό. Υπάρχει επίσης Last.fm Scrobbling και επιλογές για να αλλάξετε την οθόνη κλειδώματος σας με πληροφορίες σχετικά με τη μουσική ψωμιού που παίζει.

Εδώ είναι μερικά ακόμα χαρακτηριστικά, σε περίπτωση που δεν είστε εντελώς πωλημένοι ακόμα και αναρωτιέστε αν η εναλλαγή παίκτες αξίζει τον κόπο σας. Μπορείς:

Εργασία με το iTunes

Το πρόγραμμα Bread Player υποστηρίζει διάφορους τύπους αρχείων, συμπεριλαμβανομένης της πολύ δημοφιλούς μορφής .mp3. Ωστόσο, αυτή τη στιγμή δεν υποστηρίζει ή δεν επιτρέπει την εισαγωγή αρχείων .aac. Εάν έχετε μια βιβλιοθήκη iTunes γεμάτη από τραγούδια από το iTunes (μορφή αρχείου .acc), θα χρειαστεί να μετατρέψετε τα αρχεία .acc σε .mp3 εάν αποφασίσετε να μεταβείτε στο ψωμί.

Για να αλλάξετε ή να μην αλλάξετε, αυτό είναι το ερώτημα

Δεν χρειάζεται πολλή δουλειά για να μεταβείτε στο πρόγραμμα αναπαραγωγής ψωμιού. απλά πρέπει να επισκεφθείτε το Microsoft Store, να το αναζητήσετε και να κάνετε κλικ στο κουμπί Get. Την πρώτη φορά που το χρησιμοποιείτε, θα εντοπίσει τη μουσική που είναι αποθηκευμένη στη συσκευή σας και θα την φορτώσει αυτόματα στη βιβλιοθήκη. Είναι διαισθητικό και εύκολο στη χρήση. Δεν χρειάζεται να είστε φανατικός εφαρμοστής ή να ζείτε στο περιθώριο της τεχνολογίας για να αξιοποιήσετε στο έπακρο τα προηγμένα χαρακτηριστικά του. Όπως σημειώθηκε νωρίτερα, μοιάζει με το Groove Music με τους τρόπους με τους οποίους κρατά τη βιβλιοθήκη σας οργανωμένη, οπότε δεν είναι ένα μεγάλο άλμα εάν δεν είστε τόσο έμπειροι.

Εάν δοκιμάσετε το ψωμί και δεν σας αρέσει, απλά καταργήστε την εγκατάσταση. Απλά εντοπίστε το ψωμί στις εφαρμογές που αναφέρονται στο μενού Έναρξη και κάντε δεξί κλικ. Δεν υπάρχει οδηγός ή βήματα που πρέπει να ακολουθήσετε, το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να κάνετε κλικ στην επιλογή Κατάργηση εγκατάστασης.