6 Βασικά Tutorials σχετικά με τη χρήση του Windows Media Player 11

Μερικοί από τους καλύτερους λόγους για να χρησιμοποιήσετε το WMP 11

Τι μπορείτε να κάνετε με το Windows Media Player 11;

Μπορεί να είναι λίγο παλιά τώρα, αλλά το δημοφιλές πρόγραμμα Windows Media Player της Microsoft (συχνά συντομευμένο σε WMP) είναι ένα πρόγραμμα λογισμικού που έχει πολλά να το κάνει όταν πρόκειται για την οργάνωση ψηφιακών μέσων.

Εκτός από το γεγονός ότι είναι από μόνη της ένα πλήρως εξοπλισμένο jukebox, μπορεί να χρησιμοποιηθεί και για:

και πολλά άλλα καθήκοντα.

Αυτό το άρθρο παρουσιάζει μερικά από τα πιο χρήσιμα (και δημοφιλή) μαθήματα στο Windows Media Player 11, ώστε να μπορείτε να αξιοποιήσετε στο έπακρο αυτό το ευέλικτο εργαλείο.

01 του 06

Ρίξτε χιλιάδες ραδιοφωνικούς σταθμούς Διαδικτύου δωρεάν

Οδηγός Windows Media με τον κατάλογο των διαθέσιμων ραδιοφωνικών σταθμών. Εικόνα © Mark Harris - Άδεια να About.com, Inc.

Μπορεί να πιστεύετε ότι η Microsoft έκανε μόνο το Windows Media Player να χειρίζεται τοπικά αποθηκευμένα αρχεία για να ακούτε μουσική ή ακόμα και να παρακολουθείτε βίντεο. Αλλά, ξέρατε ότι μπορεί επίσης να μεταδίδει ήχο;

Υπάρχει μια επιλογή ενσωματωμένη που σας επιτρέπει να συντονιστείτε σε χιλιάδες ραδιοφωνικούς σταθμούς Διαδικτύου. Ονομάζεται Media Guide και είναι ένα εξαιρετικό εργαλείο που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για να διευρύνει τους μουσικούς σας ορίζοντες.

Για να αρχίσετε να ακούτε δωρεάν μουσική συνεχούς ροής 24/7, διαβάστε αυτό το σύντομο φροντιστήριο, δείτε πόσο εύκολο είναι να βρείτε και να αναπαράγετε ραδιοφωνικούς σταθμούς που προβάλλονται στον Ιστό. Περισσότερο "

02 του 06

Πώς να αντιγράψετε τα CD ήχου

Κάντε κλικ στο μενού Rip για περισσότερες επιλογές. Εικόνα © Mark Harris - Άδεια να About.com, Inc.

Εάν έχετε αγοράσει CD μουσικής κατά το παρελθόν, τότε ένας από τους πιο γρήγορους τρόπους για να δημιουργήσετε μια ψηφιακή βιβλιοθήκη μουσικής είναι να τα αποκόψετε σε ψηφιακή μορφή ήχου.

Αυτό το σεμινάριο του Windows Media Player 11 θα σας δείξει πώς να αντιγράφετε τη συλλογή CD σας σε αρχεία ήχου MP3 ή WMA. Η δημιουργία αρχείων ψηφιακής μουσικής θα σας επιτρέψει να μεταφέρετε τη μουσική που ήταν σε CD στη φορητή σας συσκευή. Στη συνέχεια, μπορείτε να διατηρήσετε τα αρχικά σας μουσικά CD σε ασφαλές μέρος. Περισσότερο "

03 του 06

Πώς να προσθέσετε φακέλους μουσικής στο Windows Media Player

Επιλογή φακέλων μουσικής για προσθήκη. Εικόνα © Mark Harris - Άδεια να About.com, Inc.

Για να μπορέσετε να χρησιμοποιήσετε το Windows Media Player για να οργανώσετε τη συλλογή μουσικής που έχετε κατεβάσει, θα πρέπει να το ενημερώσετε πού να ψάξετε για να συμπληρωθεί η βιβλιοθήκη του.

Αυτό το σεμινάριο εστιάζει στην προσθήκη αρχείων μουσικής σε φακέλους, αλλά μπορείτε επίσης να το χρησιμοποιήσετε για να προσθέσετε φακέλους που περιέχουν φωτογραφίες και βίντεο. Περισσότερο "

04 του 06

Δημιουργία προσαρμοσμένων λιστών αναπαραγωγής

Προσαρμοσμένες λίστες αναπαραγωγής στο WMP 11. Εικόνα © Mark Harris - άδεια για να About.com, Inc.

Η εκμάθηση της δημιουργίας λιστών αναπαραγωγής στο Windows Media Player 11 θα σας επιτρέψει να διαχειριστείτε καλύτερα τη μουσική βιβλιοθήκη σας. Θα έχετε τη δυνατότητα να δημιουργήσετε CD μουσικής ήχου / MP3, μαζί με τη διασκέδαση να δημιουργείτε προσαρμοσμένες μουσικές συλλογές και να τις συγχρονίζετε στη φορητή συσκευή σας.

Αυτό το πρόγραμμα οδήγησης του Windows Media Player θα σας δείξει πώς να δημιουργήσετε γρήγορα και να προσαρμόσετε μια λίστα αναπαραγωγής. Περισσότερο "

05 του 06

Ευφυείς λίστες που ενημερώνονται αυτόματα

Οθόνη αυτόματων λιστών αναπαραγωγής. Εικόνα © Mark Harris - Άδεια να About.com, Inc.

Εάν προσθέτετε τακτικά μουσική στη βιβλιοθήκη σας και έχετε δημιουργήσει κανονικές λίστες αναπαραγωγής, τότε αυτές δεν ενημερώνονται, εκτός αν το κάνετε με το χέρι.

Οι Αυτόματες λίστες αναπαραγωγής, από την άλλη πλευρά, ενημερώνονται έξυπνα καθώς αλλάζουν η μουσική βιβλιοθήκη σας. Αυτό μπορεί να εξοικονομήσει πολύ χρόνο όταν πρόκειται για αναπαραγωγή, εγγραφή και συγχρονισμό της μουσικής σας βιβλιοθήκης στη φορητή συσκευή σας.

Σε αυτό το σεμινάριο ανακαλύψτε πώς μπορείτε να δημιουργήσετε αυτόματες λίστες αναπαραγωγής που βασίζονται σε συγκεκριμένα κριτήρια όπως το είδος ή ο καλλιτέχνης, για παράδειγμα. Περισσότερο "

06 του 06

Εγγραφή αρχείων μουσικής στο CD ήχου

Επιλογές καψίματος CD στο WMP 11. Εικόνα © Mark Harris - Άδεια στο About.com, Inc.

Για παλαιότερο ηχοσύστημα που δεν μπορεί να αναπαράγει ψηφιακή μουσική ασύρματα ή μέσω flash media (συμπεριλαμβανομένης της μονάδας USB), τότε η εγγραφή ενός CD ήχου μπορεί να είναι η μόνη σας επιλογή.

Σε αυτό το βήμα-βήμα tutorial μάθετε πώς να δημιουργήσετε ένα προσαρμοσμένο CD ήχου με όλα τα αγαπημένα σας τραγούδια σε αυτό. Αυτός ο τύπος δίσκου θα μπορεί στη συνέχεια να αναπαραχθεί σχεδόν σε οποιαδήποτε συσκευή ευλογημένη με μονάδα CD ή DVD. Περισσότερο "