Τα 12 καλύτερα αξεσουάρ iPhone που αγοράζουν το 2018

Αγοράστε τα καλύτερα ακουστικά, φορτιστές αυτοκινήτου, ηχεία και άλλα αξεσουάρ iPhone

Αγαπάτε το iPhone σας, αλλά τόσο ισχυρό όσο είναι, υπάρχουν μερικά πράγματα που απλά δεν μπορεί να κάνει μόνο του. Δεν μπορεί, για παράδειγμα, να μεταδίδει μουσική για ένα ολόκληρο δωμάτιο γεμάτο ανθρώπους. Δεν μπορεί να τροφοδοτήσει αξιόπιστα τον εαυτό του σε μία μόνο φόρτιση για τρεις ή τέσσερις ημέρες. Δεν μπορεί να πάρει κοντά φωτογραφίες των εντόμων. Και δεν μπορεί να λουριά στο χέρι σας όπως είναι για αυτές τις μεγάλες διαδρομές. Για όλους αυτούς τους σκοπούς, θα χρειαστείτε κάποια αξεσουάρ. Εδώ, έχουμε συντάξει μια λίστα με τα καλύτερα αξεσουάρ iPhone.

Είτε ταξιδεύετε μία φορά το μήνα είτε μία φορά το χρόνο, ένας φορητός φορτιστής αποτελεί ουσιαστικό μέρος του αξεσουάρ για το τηλέφωνό σας - ή πραγματικά οποιαδήποτε φορητή συσκευή με USB. Αυτός είναι ένας ανταγωνιστικός χώρος, αλλά ο Anker κάνει μερικούς από τους καλύτερους φορτιστές και τις εξωτερικές μπαταρίες στην αγορά. Το Anker Astro E1 προσφέρει την καλύτερη ισορροπία ισχύος, τιμής και μεγέθους. Στα 5200mAh, συσκευάζει αρκετό χυμό για να φορτίσει πλήρως ένα iPhone 6 - δύο φορές . Και σε μια τόσο φθηνή τιμή, δεν υπάρχει κανένας πολύ καλός λόγος να παραλείψετε ένα τόσο χρήσιμο gadget.

Η τέλεια υπόθεση iPhone θα πρέπει να επιτύχει μια ισορροπία μεταξύ λειτουργικότητας και στυλ. Η θήκη Silk Base Grip Slim για τα iPhone 7 και 7 Plus ενισχύει τον λεπτό, κομψό σχεδιασμό του iPhone, παρέχοντας παράλληλα μια λαβή με υφή κατά μήκος των άκρων για την αποφυγή των γλιστρων. Το σχέδιο Silk Base Grip, το οποίο διατίθεται σε τέσσερα πλούσια χρώματα, είναι μινιμαλιστικό και κομψό, χωρίς να θυσιάζεται η προστασία. Ένα χείλος γύρω από το μπροστινό μέρος της θήκης διατηρεί την οθόνη σας ασφαλή όταν είναι τοποθετημένη με την όψη προς τα κάτω, και οι αεραγωγοί γωνίες προσθέτουν αντοχή σε κρούση σε περίπτωση πτώσης.

Θέλετε να ρίξετε μια ματιά σε κάποιες άλλες επιλογές; Δείτε τον οδηγό μας για τις καλύτερες περιπτώσεις iPhone 7 .

Ο καθένας έχει τις δικές του προτιμήσεις όταν πρόκειται να εξοπλίσει το iPhone με μια υπόθεση, και ακόμα μερικοί άνθρωποι δεν προτιμούν καμιά περίπτωση. Μετά από όλα, το iPhone είναι μια τέτοια όμορφη συσκευή-δεν πρέπει μια περίπτωση να τονίσει αυτή την κομψότητα; Οι θήκες Incipio για iPhone 6 / 6S και 6 / 6S Plus κάνουν ακριβώς αυτό που προσφέρει το σωστό συνδυασμό προστασίας, σχεδίασης και απλότητας. Διατίθεται σε έξι διαφορετικά χρώματα, το κέλυφος κατασκευάζεται από πολυμερές υλικό που απορροφά το κλονισμό και περιτυλίσσεται γύρω από τη συσκευή χωρίς να καταναλώνει υπερβολικό χώρο. Ορισμένες εκδόσεις προσφέρουν ημιδιαφανή κελύφη για την περαιτέρω εμφάνιση της φυσικής ομορφιάς του iPhone σας.

Ένα από τα κορυφαία αυτοκόλλητα sticks, το Mpow Selfie Stick διαθέτει ρυθμιζόμενο κεφάλι 270 μοιρών για να τραβήξει το τέλειο σουτ χωρίς να έχει σημασία πόσο γλιστράει. Έχει μέγιστο μήκος 31,5 ιντσών, αλλά διπλώνει σε ένα εξαιρετικά φορητό 7,1 ίντσες, οπότε είναι εύκολο να πετάξετε ένα σακίδιο ή πορτοφόλι (ή ακόμα και την τσέπη σας!). Έρχεται επίσης με εγγύηση 18 μηνών σε περίπτωση βλάβης.

Θέλετε να ρίξετε μια ματιά σε κάποιες άλλες επιλογές; Δείτε τον οδηγό μας για τα καλύτερα αυτοκόλλητα .

Τα Earbuds Bluetooth του SoundPEATS μπορούν να συνδεθούν ταυτόχρονα σε δύο συσκευές και να λειτουργούν με τα περισσότερα smartphones. Αυτά τα ακουστικά σάς επιτρέπουν να απολαμβάνετε έως και επτά ώρες μουσικής με μία μόνο φόρτιση και το σχεδιασμό τους με αντοχή στην άνεση μπορεί να αντέξει μια μέρα άντλησης σιδερώματος στο γυμναστήριο. Ως πρόσθετο πλεονέκτημα, τα δύο ακουστικά είναι μαγνητικά και μπορούν να συνδεθούν γύρω από το λαιμό σας όταν δεν χρησιμοποιούνται. Με τεχνολογία ακύρωσης θορύβου και τραγανή ποιότητα ήχου, αυτά τα ελαφριά ακουστικά (μόνο 0,50 ουγκιές) αποτελούν εξαιρετική εναλλακτική λύση για τα ογκώδη μοντέλα των αυτιών. Ο χρόνος φόρτισης διαρκεί μία έως δύο ώρες. Έρχονται επίσης με τέσσερα ζευγάρια ωμοπλάτες (XS / S / M / L) και τρία ζευγάρια πτερύγων αυτιών για μέγιστη άνεση.

Το iClever Himbox είναι μια λύση για αυτοκίνητα που δεν διαθέτουν Bluetooth. Εάν είστε ο τύπος του ατόμου που κάνει συχνές κλήσεις κατά την οδήγηση, αλλά και να ακούτε μουσική ή podcasts από το τηλέφωνό σας, αξίζει σίγουρα αυτό. Περιλαμβάνει ένα κυκλικό στήριγμα το οποίο τοποθετείται στην παύλα σας και αντλεί ενέργεια από τον φορτιστή που περιλαμβάνεται στον αναπτήρα τσιγάρων. Λειτουργεί με οποιαδήποτε πηγή τροφοδοσίας USB και σας επιτρέπει να χρησιμοποιείτε Bluetooth (για μουσική, κλήσεις, podcasts ή άλλες εφαρμογές) ενώ φορτίζετε ταυτόχρονα το iPhone σας - και ίσως και άλλες κινητές συσκευές. Η ποιότητα ήχου είναι σταθερή. Η εγκατάσταση είναι απλή. Είναι απλά ένα έξυπνο, βολικό gadget και είναι φθηνό.

Με τις κάμερες smartphone να συνεχίζουν να παίρνουν τη θέση των ειδικών φωτογραφικών μηχανών στον καθημερινό μας κόσμο, προσθέτοντας επιπλέον δυνατότητες στις συσκευές μας είναι το επόμενο βήμα εξέλιξης. Το Olloclip Core Lens Set είναι ένα εξαιρετικό σύνολο πρόσθετων φακών που σας βοηθούν να πάρετε την ήδη εξαιρετική κάμερα iPhone και να την βελτιώσετε ακόμα περισσότερο.

Ο φακός Fisheye προσθέτει ένα σφαιρικό αποτέλεσμα 180 μοιρών που επιτρέπει ένα πολύ μεγάλο οπτικό πεδίο. Η μοναδική λήψη επιτρέπει μια εντελώς νέα ματιά στον κόσμο γύρω σας. Ο φακός Super-Wide προσθέτει ακόμα περισσότερο τοπίο και φίλους σε ένα οπτικό πεδίο με 120 βαθμούς ορατότητας. Αυτό είναι σχεδόν το διπλάσιο από το πεδίο προβολής εκτός πλαισίου που συνοδεύει την ενσωματωμένη κάμερα iPhone χωρίς να προσθέτει παραμόρφωση ή να μειώνει τη σαφήνεια της εικόνας. Οι ιδιοκτήτες iPhone θα βρουν ότι ο φακός Super-Wide προσφέρει τα καλύτερα αποτελέσματα με επιλογές σκηνών, όπως πανοραμικές προβολές ή ακόμα και σφιχτές εσωτερικές λήψεις όπου είναι πιο δύσκολο να καταγράψετε ολόκληρο το οπτικό πεδίο. Το κατοχυρωμένο με δίπλωμα ευρεσιτεχνίας σύστημα της Olloclip συνδέεται εύκολα με το iPhone μέσα σε λίγα δευτερόλεπτα (δεν επιτρέπονται περιπτώσεις τρίτων) χωρίς επιπλέον εγκατάσταση ή λήψη εφαρμογών.

Όταν βγείτε έξω για ένα τρέξιμο, ο τέλειος playlist μπορεί να είναι η διαφορά ανάμεσα σε αυτό το επιπλέον μίλι ή να σταματήσετε από την απόλυτη πλήξη. Γι 'αυτό είναι σημαντικό να βρείτε ένα άνετο περιβραχιόνιο για να κρατάτε το iPhone σας ασφαλισμένο με ασφάλεια στο σώμα σας. Το SUPCASE Armband Running Mate έχει ρυθμιζόμενο, αναπνεύσιμο περιβραχιόνιο με ανακλαστική επίστρωση για να σας κρατήσει ορατό κατά τη διάρκεια των νυχτερινών τρεξίματος. Η προστατευτική θήκη κρατά το iPhone 7/8 Plus ασφαλές, ενώ επιτρέπει την πρόσβαση στο κουμπί του σπιτιού, καθιστώντας αυτό το περιβραχιόνιο τον ιδανικό σύντροφο προπόνησης.

Ας το παραδεχτούμε, τα iPhone δεν έχουν τους μεγαλύτερους ομιλητές στον κόσμο. Αν βρεθείτε να θέλετε να ακούτε μουσική σε εξωτερικούς χώρους ή σε πάρτι - ή σε οποιοδήποτε μέρος που δεν είναι το δικό σας σύστημα ραδιοφώνου / ηχείων - θα πρέπει πιθανώς να επενδύσετε σε ένα ηχείο Bluetooth και το Anker AK-99ANSP9901 είναι ίσως η καλύτερη επιλογή. Αυτό το ηχείο δύο ιντσών μπορεί να διαρκέσει μέχρι και 20 ώρες, χάρη στην ενσωματωμένη μπαταρία 2100mAh. Συνδέεται μέσω Bluetooth 2.1 και επάνω, καθιστώντας το συμβατό με σχεδόν κάθε κινητή συσκευή στην αγορά και περιλαμβάνει μια τυπική θύρα ήχου 3,5 χιλ. (AUX) εάν θέλετε να συνδεθείτε μέσω υποδοχής ακουστικών. Και ο ήχος είναι εντυπωσιακός για κάτι που κοστίζει λιγότερο από $ 40.

Θέλετε να ρίξετε μια ματιά σε κάποιες άλλες επιλογές; Δείτε τον οδηγό μας για τα καλύτερα ηχεία bluetooth .

Εάν είστε το είδος του ατόμου που χρησιμοποιεί το iPhone για δουλειά συχνά (και ας μην παιδεύουμε τον εαυτό μας, οι περισσότεροι από εμάς), τότε ένα ασύρματο πληκτρολόγιο μπορεί να είναι ένα μεγάλο εξάρτημα για χρήση όταν προσπαθείτε να πληκτρολογείτε μακρά μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή έγγραφα. Η επιλογή μας για το καλύτερο πληκτρολόγιο iPhone είναι το Anker Ultra Compact.

Αυτό το μοντέλο είναι μόνο τα δύο τρίτα του μεγέθους ενός παραδοσιακού πληκτρολογίου, το οποίο μετρά 11,3 × 5,0 × 5 ίντσες, και δίνει έμφαση στην άνεση με τα χαμηλού προφίλ και τα ματ φινίρισμα κλειδιά που είναι clicky, αλλά δεν είναι πολύ clicky. Το μεγαλύτερο σημείο πώλησης εδώ, εκτός από τον έξυπνο σχεδιασμό, είναι η τρελή έξιμηνη διάρκεια ζωής της μπαταρίας , οπότε πιθανότατα δεν θα είναι χωρίς χρέωση. Ένα άλλο μεγάλο πράγμα για αυτό το πληκτρολόγιο είναι η ευελιξία: η σύνδεση Bluetooth σημαίνει ότι θα μπορούσατε επίσης να τα συνδυάσετε με άλλες συσκευές στη ζωή σας, συμπεριλαμβανομένων άλλων τηλεφώνων και υπολογιστών που υποστηρίζουν Bluetooth πληκτρολόγια.

Οι αναθεωρητές του Amazon είπαν ότι αυτό είναι ένα εξαιρετικό πληκτρολόγιο για την τιμή.

Θέλετε να ρίξετε μια ματιά σε κάποιες άλλες επιλογές; Δείτε τον οδηγό μας για τα καλύτερα πληκτρολόγια bluetooth .

Εδώ είναι μια άλλη κατηγορία που είναι γεμάτη με τον ανταγωνισμό: dash mount και κάτοχοι τηλεφώνου. Αν είστε ενοχλημένοι από τις βάσεις που απαιτούν ειδικές περιπτώσεις τηλεφώνου ή μαγνήτες για να κρατήσετε το τηλέφωνό σας στη θέση του, αυτή είναι η συσκευή για εσάς. Το Airframe + συγκρατεί τις ράγες εξαερισμού στην παύλα του αυτοκινήτου σας και περιλαμβάνει μια ρυθμιζόμενη λαβή για να ταιριάζει σχεδόν σε οποιαδήποτε συσκευή smartphone ή phablet. Απλός. Εύκολος. Περιλαμβάνει επίσης ένα συμπαγές φορτιστή αυτοκινήτου που συνδέεται σε οποιονδήποτε αναπτήρα τσιγάρων. Το DualTrip, που ονομάζεται DualTrip, διαθέτει δύο θύρες USB ικανές να φορτίζουν ταυτόχρονα δύο smartphones ή tablet.

Οι περισσότεροι δρομείς απολαμβάνουν να ακούνε μουσική ενώ ασκούν - τουλάχιστον για να χωρίσουν το τετράδιο μιας διαδρομής έξι ή επτά μιλίων. Το μόνο πρόβλημα είναι η συσκευή ακρόασης μουσικής, που πιθανότατα είναι πιθανώς το τηλέφωνό σας. Οποιαδήποτε αξιοπρεπή θήκη για το τηλέφωνό σας, τότε, θα πρέπει να είναι μια άνετη, ασφαλής ταιριάζει. Το περιβραχιόνιο TuneBand για το iPhone 6 / 6S περιλαμβάνει τόσο μεγάλο όσο και μικρό ιμάντα velcro για οποιοδήποτε μέγεθος βραχίονα. Έχει ένα δέρμα σιλικόνης που σας επιτρέπει να έχετε πρόσβαση και να ελέγχετε οποιαδήποτε από τις λειτουργίες του iPhone σας, ενώ είναι ασφαλισμένο στον ιμάντα. Η θήκη αποσπάται επίσης από τον ιμάντα, επιτρέποντάς σας να το χρησιμοποιήσετε ως αυτόνομη θήκη για το iPhone 6 / 6S.

Αποκάλυψη

Οι συγγραφείς εμπειρογνωμόνων μας δεσμεύονται να ερευνήσουν και να γράψουν στοχαστικές και ανεξάρτητες δημοσιεύσεις για τα καλύτερα προϊόντα για τη ζωή σας και την οικογένειά σας. Εάν σας αρέσει αυτό που κάνουμε, μπορείτε να μας υποστηρίξετε μέσω των συνδέσμων που επιλέξαμε, που μας κερδίζουν προμήθεια. Μάθετε περισσότερα σχετικά με τη διαδικασία αναθεώρησης .