Οι Sears Ετήσιες Προσφορές της Μαύρης Παρασκευής αποκαλύπτονται

Η Ημέρα των Ευχαριστιών της Σεάρς / Η Μαύρη Παρασκευή είναι εδώ!

ΠΡΟΣΟΧΗ LOYAL READERS: Μαύρη Παρασκευή Για το 2017 έχει περάσει, αλλά μείνετε συντονισμένοι καθώς αυτή η σελίδα θα ενημερώνεται για κάθε διαδοχικό έτος, μόλις οι πληροφορίες είναι διαθέσιμες. Το παρακάτω περιεχόμενο είναι ένα αρχείο των πιο πρόσφατων πληροφοριών για αναφορά.

Οι διαφημίσεις της Μαύρης Παρασκευής του 2017 έρχονται με γρήγορο ρυθμό και η Sears Ad έχει αποκαλυφθεί.

Η Sears θα ανοίξει τις πόρτες της στις 6 το βράδυ στη Νύχτα των Ευχαριστιών, στις 24 Νοεμβρίου και θα παραμείνει ανοιχτή μέχρι τις 10 το πρωί στη Μαύρη Παρασκευή στις 45 Νοεμβρίου. Ωστόσο, οι ώρες για μεμονωμένα καταστήματα ενδέχεται να διαφέρουν λόγω των τοπικών κανονισμών και κανονισμών, επομένως συμβουλευτείτε το τοπικό κατάστημα της Sears για λεπτομέρειες. Για παράδειγμα, τα καταστήματα που βρίσκονται στο Maine, τη Μασαχουσέτη και το Rhode Island δεν θα είναι ανοιχτά την ημέρα των Ευχαριστιών.

Επίσης, η Sears κλείνει πολλές τοποθεσίες καταστημάτων αυτό το παρελθόν έτος, οπότε βεβαιωθείτε ότι υπάρχει ακόμα ένα ανοιχτό κοντά σας.

Επίσης, να θυμάστε ότι τα στοιχεία παραθύρου θα προσφέρονται μόνο σε περιορισμένες ποσότητες και εξαρτώνται από τη διαθεσιμότητα - γι 'αυτό βεβαιωθείτε ότι διαθέτετε ένα "Σχέδιο Β".

Η Sears θα ανοίξει από τις 6 μ.μ. έως τα μεσάνυχτα της ημέρας των ευχαριστιών, και πάλι στις 5 π.μ. στη μαύρη Παρασκευή. Βεβαιωθείτε ότι κάνετε διπλό έλεγχο στο τοπικό σας κατάστημα, αφού δεν θα ανοίξουν όλες οι θέσεις στις ημέρες των ευχαριστιών.

Φέτος, η Sears δεν παρουσιάζει τηλεοράσεις ή αντικείμενα οικιακού κινηματογράφου στην αγγελία που αποκαλύφθηκαν μέχρι στιγμής, αντί να κάνει μεγάλη ώθηση για συσκευές και εργαλεία και, φυσικά, ενδύματα. Υπάρχει ένας μικρός αριθμός συσκευών ηλεκτρονικών ειδών που χαρακτηρίζονται με τα παρακάτω. Σε περίπτωση που οι Sears παρακολουθήσουν οποιαδήποτε τηλεοπτική ή οικιακή αγορά πριν από την Black Friday, αυτό το άρθρο θα ενημερωθεί αναλόγως.

Εκτός από τα διαφημιστικά είδη της μαύρης Παρασκευής, η Sears προωθεί το 10% έως 50% έκπτωση στα προϊόντα σε όλη την αγορά, γι 'αυτό φροντίστε τις εκπτώσεις στο κατάστημα σε οποιεσδήποτε τηλεοράσεις και προϊόντα οικιακού κινηματογράφου που μπορεί να περιλαμβάνονται. Ωστόσο, πρέπει επίσης να γνωρίζετε ότι οι πραγματικές εκπτώσεις σε δολάρια εξαρτώνται από την τιμή αναφοράς που επιλέγουν οι Sears για να υπολογίσουν τυχόν εκπτώσεις - με άλλα λόγια, είναι πιθανό ότι, ενώ ενδέχεται να υπάρχουν κάποιες καλές συμφωνίες στο κατάστημα, σε ορισμένες περιπτώσεις, χαμηλότερες από τις κανονικές τιμές πώλησης που προσφέρονται καθ 'όλη τη διάρκεια του έτους. Εδώ είναι αυτό που αποκαλύφθηκε από τις 7 Νοεμβρίου 2017:

Για μια πλήρη ματιά στην Sears Black Friday Ad, η οποία περιλαμβάνει είδη ένδυσης, εργαλεία, αυτοκίνητα, συσκευές, παιχνίδια και πολλά άλλα, ανατρέξτε στην πλήρη δημοσίευση διαφημίσεων από τη BF Ads.net. Θα υπάρξουν περισσότερα νέα της Black Friday - !

Μείνετε συντονισμένοι για τη συνεχή ενημέρωση Black Friday και Winter Holiday Shopping. Επίσης, ελέγξτε τον Οδηγό μας για τις αγορές των Χριστουγέννων και των Χειμερινών διακοπών .