Πώς να ξεκλειδώσετε το Gmail για ένα νέο πρόγραμμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή υπηρεσία

Εάν ένα πρόγραμμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου αρνείται να συνδεθεί στο Gmail, παρόλο που ο κωδικός πρόσβασης είναι σωστός, ενδέχεται να αποκλειστεί. ακολουθήστε αυτά τα βήματα για να ξεμπλοκάρετε το πρόγραμμα-πελάτη ηλεκτρονικού ταχυδρομείου για το Gmail.

Είναι το Gmail υπερπροστατευτικό με το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο σας;

Είναι φυσικό ότι το Gmail προστατεύει το λογαριασμό σας από σκοτεινές και αμφίβολες προσπάθειες σύνδεσης - ακόμα και όταν το όνομα χρήστη και ο κωδικός πρόσβασης εμφανίζονται εντάξει και νόμιμα.

Όχι όλες οι προσπάθειες σύνδεσης που φαίνονται ψευδείς στο Gmail είναι παράνομες και εγγυώνται προστασία. Αν προσπαθήσατε να ρυθμίσετε το Gmail σε ένα νέο πρόγραμμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (ή υπηρεσία) και έχετε αποκαλύψει ελαφρώς ασαφή και πιθανώς αμφίβολα μηνύματα σφάλματος (εκτός από το μήνυμα στο Gmail στον ιστό: "Προειδοποίηση: Αποτρέψαμε μια πρόσφατη ύποπτη σύνδεση προσπάθεια "), αν και ελέγξατε και πληκτρολογήσατε ξανά το όνομα χρήστη και τον κωδικό πρόσβασής σας περισσότερες από μία φορές, μπορεί να έχετε μόνο να εξουσιοδοτήσετε τον νέο πελάτη με το Gmail.

Η αποτροπή της παρεμπόδισης του Gmail από την επιθυμητή πρόσβαση είναι, ευτυχώς, ως επί το πλείστον απλή υπόθεση.

Ξεκλειδώστε το Gmail για ένα νέο πρόγραμμα ή υπηρεσία ηλεκτρονικού ταχυδρομείου

Για να επιτρέψετε ένα νέο πρόγραμμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου το οποίο το Gmail έχει αποκλείσει ως ύποπτη πρόσβαση στο λογαριασμό σας:

  1. Να έχει έτοιμο το πρόγραμμα ή η υπηρεσία ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που δεν κατάφερε να έχει πρόσβαση στον λογαριασμό σας στο Gmail.
    1. Σημαντικό : Εάν χρησιμοποιείτε έλεγχο ταυτότητας σε 2 βήματα με το λογαριασμό σας στο Gmail , βεβαιωθείτε ότι έχετε δημιουργήσει έναν κωδικό πρόσβασης εφαρμογής για τον νέο πελάτη .
  2. Επισκεφθείτε την επιλογή Να επιτρέπεται η πρόσβαση στη σελίδα του λογαριασμού σας Google στο Google.
    1. Σημείωση : Συνδεθείτε στον επιθυμητό λογαριασμό Gmail, εάν σας ζητηθεί.
  3. Κάντε κλικ στο κουμπί Συνέχεια .
  4. Εντός 10 λεπτών, έχετε την προηγούμενη αποκλεισμένη υπηρεσία ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή το πρόγραμμα ελέγχου για νέα μηνύματα.

Το Gmail θα θυμάται φυσικά τον πελάτη ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, τη συσκευή ή την υπηρεσία, φυσικά, και θα του επιτρέψει να έχει πρόσβαση στο λογαριασμό σας στο μέλλον (εφ 'όσον χρησιμοποιεί το σωστό όνομα χρήστη και κωδικό πρόσβασης για να συνδεθεί).

Να επιτρέπεται η πρόσβαση στο Gmail για προγράμματα ή υπηρεσίες λιγότερο ασφαλούς ηλεκτρονικού ταχυδρομείου

Για να έχετε το πρόγραμμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή την υπηρεσία πρόσβασης στο Gmail, ίσως χρειαστεί να ενεργοποιήσετε και τις εφαρμογές ηλεκτρονικού ταχυδρομείου παλαιού τύπου για να συνδεθείτε. Από προεπιλογή, το Gmail αποκλείει την πρόσβαση αυτών των εφαρμογών.

Για να επιτρέψετε στα προγράμματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου "λιγότερο ασφαλείς" να έχουν πρόσβαση στο Gmail:

  1. Κάντε κλικ στη φωτογραφία, το avatar ή το περίγραμμά σας κοντά στην επάνω δεξιά γωνία του Gmail.
  2. Επιλέξτε Ο λογαριασμός μου στο φύλλο που εμφανίστηκε.
  3. Τώρα επιλέξτε Σύνδεση και ασφάλεια .
  4. Βεβαιωθείτε ότι επιτρέπεται η χρήση λιγότερο ασφαλών εφαρμογών: είναι ενεργοποιημένη .
    1. Σημείωση : Αν έχετε ενεργοποιήσει τον έλεγχο ταυτότητας σε 2 βήματα για τον λογαριασμό σας, αυτή η ρύθμιση δεν είναι διαθέσιμη. θα πρέπει να δημιουργήσετε έναν κωδικό πρόσβασης εφαρμογής για κάθε εφαρμογή.