Μουσική ροής στο Mumble: ένας οδηγός βήμα προς βήμα

01 από 07

Βήμα 1: Κατεβάστε και εγκαταστήστε το Winamp Music Player

(Αυτό το σεμινάριο συνεχίζεται από αυτό το άρθρο του Mumble )

ΔΡΑΣΗ: Κατεβάστε το Winamp Media Player 5.62. Μετά τη λήψη, εκτελέστε την απλή εγκατάσταση του Winamp χρησιμοποιώντας τις προεπιλεγμένες ρυθμίσεις που εμφανίζονται. Η εγκατάσταση για το Winamp θα πρέπει να είναι ίδια για τις εκδόσεις 32-bit και 64-bit των Windows.

Σημείωση: Το Winamp είναι μια τεχνολογία που έχει καταργηθεί. Αυτό σημαίνει ότι λειτουργεί καλά, αλλά οι προγραμματιστές επέλεξαν να μην συνεχίσουν να κατασκευάζουν νέες εκδόσεις του προϊόντος.

ΕΞΗΓΗΣΗ:

Ενώ υπάρχουν πολλές συσκευές αναπαραγωγής μουσικής, το Winamp είναι το πιο εύκολο και πιο αξιόπιστο για ένα single boxing ένα Ventrilo music player. Μπορείτε να πάρετε μια δωρεάν έκδοση του Winamp Standard στον ιστότοπο του Winamp. Υπάρχει μια έκδοση pro για $ 20 USD. Τόσο η ελεύθερη όσο και η επαγγελματική έκδοση θα παίξουν μουσική Ventrilo χωρίς περιορισμούς.

Περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με αυτήν την απαίτηση Winamp είναι διαθέσιμες εδώ .

02 του 07

Βήμα 2: Λήψη και εγκατάσταση λογισμικού εικονικού καλωδίου ήχου

ΔΡΑΣΗ: Αυτό το βήμα είναι πολύ εύκολο: χρειάζεται μόνο να κατεβάσετε και να εγκαταστήσετε το λογισμικό VAC. Μόλις εγκατασταθεί με επιτυχία, δεν χρειάζεται να ανοίξετε καν VAC ή να ρυθμίσετε τις παραμέτρους VAC - VAC λειτουργεί σιωπηλά στο παρασκήνιο, δημιουργώντας αυτόματα μια ροή μουσικής που ονομάζεται "Line 1 - Virtual Audio Cable". Θα χρησιμοποιήσουμε αυτή τη γραμμή 1 σε ένα επόμενο βήμα.

Δοκιμαστική έκδοση του VAC είναι διαθέσιμη εδώ.
Η πλήρης έκδοση του VAC είναι διαθέσιμη εδώ ($ 30 USD)
Άλλες εκδόσεις του VAC είναι διαθέσιμες σε διάφορες τοποθεσίες λήψης στον ιστό.

ΕΞΗΓΗΣΗ:

Το VAC είναι λογισμικό δρομολόγησης για ήχο. Αυτό σημαίνει ότι: Το VAC σας επιτρέπει να μεταφέρετε σήματα μουσικής και φωνής από διαφορετικά πακέτα λογισμικού και μικρόφωνα για να παίξετε σε άλλο λογισμικό ή ηχεία / ακουστικά της επιλογής σας. Αυτό το σκοτεινό αλλά χρήσιμο εργαλείο είναι το κλειδί για τη ροή μουσικής, διατηρώντας παράλληλα πλήρεις φωνητικές επικοινωνίες στο ventrilo.

Το VAC είναι ένα προϊόν που συντάχθηκε από τον Eugene Muzychenko, έναν ταλαντούχο προγραμματιστή.

Περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με αυτήν την απαίτηση VAC διατίθενται εδώ .

03 του 07

Βήμα 3: Απενεργοποιήστε με μη αυτόματο τρόπο την υπογραφή προγραμμάτων οδήγησης των Windows

Αυτό το βήμα είναι η ευκολότερη εναλλακτική λύση για την εγκατάσταση του DSEO. Αν δεν είστε βέβαιοι να κάνετε τεχνικές ρυθμίσεις, χρησιμοποιήστε αυτή τη διαδικασία επανεκκίνησης του F8. Στη συνέχεια, μπορείτε να μεταβείτε στο Βήμα 5.

Για να μπορέσετε να εκτελέσετε το Εικονικό καλώδιο ήχου, πρέπει να εντοπίσετε τα Windows ώστε να επιτρέπεται η εκτέλεση «μη υπογεγραμμένων προγραμμάτων οδήγησης» στο μηχάνημά σας. Πρόκειται για μια καλοπροαίρετη διαδικασία και δεν θα σας θέσει σε μεγαλύτερο κίνδυνο εάν ακολουθήσετε κατά κανόνα καλή υγιεινή των υπολογιστών.

ΔΡΑΣΗ: Επανεκκινήστε τον υπολογιστή σας. Καθώς φορτώνεται, πατήστε επανειλημμένα το πλήκτρο F8 μέχρι το λογισμικό Windos να εκκινήσει τη μαύρη οθόνη "επιλογές εκκίνησης". Θα πλοηγηθείτε στη συνέχεια με τα πλήκτρα βέλους για να επιλέξετε " Απενεργοποίηση εκτέλεσης υπογραφής προγράμματος οδήγησης ". Στη συνέχεια, πατήστε Enter και αφήστε τον υπολογιστή να ξεκινήσει πλήρως. Αυτό είναι. Αυτή η διαδικασία είναι μια χειροκίνητη παράκαμψη που λειτουργεί για όσο διάστημα ο υπολογιστής σας δεν επανεκκινείται. Όταν χρειάζεται να κάνετε επανεκκίνηση, θα χρειαστεί να επαναλάβετε αυτή τη διαδικασία κάθε φορά.


ΕΞΗΓΗΣΗ:

Η Microsoft δεν αρέσει στους προγραμματιστές να φτιάχνουν λογισμικό για το λειτουργικό σύστημα των Windows, εκτός εάν οι προγραμματιστές καταβάλλουν τέλη αδειοδότησης. Αυτά τα τέλη μπορεί να είναι απαγορευτικά δαπανηρά και ορισμένοι συγγραφείς επιλέγουν να προσφέρουν τα προϊόντα τους ως "μη υπογεγραμμένους οδηγούς". Η Microsoft επιθυμεί να αποτρέψει τα προϊόντα των δημιουργών αυτών με το κλείδωμα του Λογαριασμού χρήστη να εμποδίζει οποιαδήποτε προϊόντα που δεν έχουν καταβάλει τέλη αδειοδότησης.

Με την προϋπόθεση ότι εφαρμόζετε καλή υγιεινή των υπολογιστών μέσω των καθημερινών ελέγχων προστασίας από ιούς, η λειτουργία μη υπογεγραμμένων προγραμμάτων οδήγησης στον υπολογιστή σας είναι πολύ χαμηλός. Χρησιμοποιώντας αυτή την τεχνική επανεκκίνησης του F8 είναι ένας τρόπος να παρακάμψετε την υπογραφή του οδηγού. Η άλλη επιλογή είναι να εγκαταστήσετε το λογισμικό DSEO.

Περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με την απενεργοποίηση αυτής της απαίτησης υπογραφής οδηγού είναι διαθέσιμες εδώ .

04 του 07

Βήμα 4: Windows εντολών για να επιτρέπεται η λειτουργία του VAC "Unsigned"

ΔΡΑΣΗ: Αυτό το βήμα ενδέχεται να μην είναι απαραίτητο, εάν τα Windows εκτελούν VAC χωρίς μηνύματα σφάλματος. Ωστόσο, εάν λάβετε μηνύματα λάθους VAC μετά την εγκατάσταση του Virtual Audio Cable, πρέπει να εντοπίσετε τα Windows ώστε να επιτρέπεται η λειτουργία του VAC "unsigned". Υπάρχουν τέσσερις βήματα στη διαδικασία αυτή:

1) Απενεργοποίηση των Windows UAC:

Μενού Έναρξη > (στο πλαίσιο εντολών αναζήτησης, πληκτρολογήστε: MSCONFIG )> Εργαλεία > Αλλαγή ρυθμίσεων UAC > Εκκίνηση > (ρυθμίστε το ρυθμιστικό στο Never Notify ).

Καθώς ρυθμίζετε το ρυθμιστικό σε "μην ειδοποιείστε ποτέ", το παράθυρο διαλόγου Windows UAC των Windows θα δώσει την προειδοποίηση "δεν συνιστάται". Μπορείτε να αγνοήσετε με ασφάλεια αυτήν την προειδοποίηση ... Το DSEO είναι ένα καλοπροαίρετο προϊόν που δεν θα απειλήσει την ασφάλεια του υπολογιστή σας, αρκεί να ασκείτε καλή υγιεινή των υπολογιστών τρέχοντας το antivirus σας κάθε μέρα.

2) Κατεβάστε και εγκαταστήστε το DSEO εδώ .

3) Πάρτε 5 λεπτά για να ακολουθήσετε τις οδηγίες DSEO στην ιστοσελίδα εδώ. Θα χρειαστεί να δείξετε την υπογραφή DSEO στο πλήρες μονοπάτι του VAC.

** Σημείωση: το όνομα διαδρομής για το πρόγραμμα οδήγησης VAC θα είναι πιθανότατα "C: \ Windows \ System32 \ drivers \ vrtaucbl.sys"

4) Αφού έχετε ενεργοποιήσει τη λειτουργία δοκιμής και έχετε "υπογράψει" το αρχείο vrtaucbl.sys με το DSEO, μπορείτε να κάνετε επανεκκίνηση του υπολογιστή σας.

5) Προαιρετικά: εδώ υπάρχει μια ακόμη πιο λεπτομερής περίληψη της διαδικασίας DSEO, που γράφτηκε από το Tech F1.

6) ΣΗΜΕΙΩΣΗ: Το DSEO επισημαίνεται λανθασμένα ως κακόβουλο λογισμικό από ορισμένα προγράμματα αντιμετώπισης ιών, όπως τα Avira, McAffee και Panda. Πρόκειται για ψευδείς συναγερμούς και αδίκως περιγράφει το DSEO ως κακόβουλο. Το προϊόν είναι απολύτως ασφαλές, απλά δεν ενθαρρύνεται από την εταιρία της Microsoft. Διαβάστε περισσότερες λεπτομέρειες εδώ.

ΕΞΗΓΗΣΗ:

Αυτό είναι το πιο τεχνικά προκλητικό βήμα της όλης διαδικασίας, επειδή ανυψώνετε την κουκούλα του λειτουργικού σας συστήματος για να απομακρύνετε μια ενοχλητική κλειδαριά που δημιουργήθηκε από φοβισμένους διαχειριστές στη Microsoft.

Η Microsoft δεν αρέσει στους προγραμματιστές να φτιάχνουν λογισμικό για το λειτουργικό σύστημα των Windows, εκτός εάν οι προγραμματιστές καταβάλλουν τέλη αδειοδότησης. Αυτά τα τέλη μπορεί να είναι απαγορευτικά δαπανηρά και ορισμένοι συγγραφείς επιλέγουν να προσφέρουν τα προϊόντα τους ως "μη υπογεγραμμένους οδηγούς". Η Microsoft επιθυμεί να αποτρέψει τα προϊόντα των δημιουργών αυτών με το κλείδωμα του Λογαριασμού χρήστη να εμποδίζει οποιαδήποτε προϊόντα που δεν έχουν καταβάλει τέλη αδειοδότησης.

Με την προϋπόθεση ότι εφαρμόζετε καλή υγιεινή των υπολογιστών μέσω των καθημερινών ελέγχων προστασίας από ιούς, η λειτουργία μη υπογεγραμμένων προγραμμάτων οδήγησης στον υπολογιστή σας είναι πολύ χαμηλός. Το DSEO είναι απλά το πιο αξιόπιστο δωρεάν προϊόν για να το κάνετε αυτό παρακάμπτοντας το Windows UAC και την υπογραφή του οδηγού.

Περισσότερες λεπτομέρειες σχετικά με αυτήν την απαίτηση DSEO διατίθενται εδώ .

05 του 07

Βήμα 5: Ρυθμίστε τις προτιμήσεις του Winamp στην έξοδο "Line 1, Virtual Audio Cable"

ΔΡΑΣΗ: Στο Winamp: Μενού επιλογών> Προτιμήσεις ... > ("Plug-ins")> (Έξοδος)> Έξοδος Nullsoft DirectSound > Διαμόρφωση >

ΕΞΗΓΗΣΗ:

Το VAC εκτελείται αόρατα στο παρασκήνιο, περιμένοντας να μεταφέρετε τα ηχητικά σήματα για εσάς όπου κατευθύνετε. Αυτός ο αγωγός μεταφοράς ονομάζεται "Γραμμή 1". Μπορείτε να δημιουργήσετε προαιρετικά περισσότερες γραμμές για να στείλετε ήχο σε άλλο λογισμικό, αν αποφασίσετε να κάνετε πιο περίπλοκη με τον ήχο σας.

Στα βήματα που θα ακολουθήσουμε, θα χρησιμοποιήσουμε τη "Γραμμή 1" από το Winamp για να εισαγάγουμε το νέο σας όνομα χρήστη Mumble.

06 του 07

Βήμα 6: Δημιουργήστε μια συντόμευση επιφάνειας εργασίας των Windows για να ξεκινήσετε το Mumble Twice

ΔΡΑΣΗ: Με το εικονίδιο εκτόξευσης συντόμευσης Mumble στην επιφάνεια εργασίας: Κάντε δεξί κλικ και ορίστε τον "στόχο" για να πει

"C: \ Program Files \ Mumble \ Mumble.exe" -m

ΕΞΗΓΗΣΗ:

Με την προσθήκη της εντολής -m στη συντόμευση Mumble, την εντολή να επιτρέψει την εκκίνηση πολλαπλών αντιγράφων. Στη συνέχεια, θα ξεκινήσετε το πρώτο αντίγραφο ώστε να είναι η δική σας φωνητική σύνδεση. Μπορείτε να ξεκινήσετε το Mumble για δεύτερη φορά για να χρησιμοποιήσετε το Jukebox σύνδεσμο για τη μουσική.

07 του 07

Βήμα 7: Εκκίνηση 2 αντιγράφων του Mumble και μη αυτόματη διαμόρφωση του One to Jukebox

ΔΡΑΣΗ: Με το εικονίδιο Mumble της επιφάνειας εργασίας σας: τελικά θα ξεκινήσετε δύο αντίγραφα του Mumble. Κάποιος θα είναι για τον κανονικό εαυτό σας Mumble, και άλλος για τη ροή μουσικής. Αυτό απαιτεί μερικά δευτερεύοντα βήματα, όπως περιγράφεται:
  1. Κάντε διπλό κλικ και ξεκινήστε την πρώτη εμφάνιση Mumble, αλλά ΔΕΝ συμμετέχετε στον διακομιστή.
  2. Κλείστε το πρόγραμμα περιήγησης διακομιστή και ανοίξτε το εργαλείο Audio Wizard.
  3. Στην περιοχή Συσκευή εισόδου , επιλέξτε Γραμμή 1 (καλώδιο εικονικού ήχου) .
  4. Στην περιοχή Εξόδου , επιλέξτε Προεπιλεγμένη συσκευή ήχου ή οποιαδήποτε άλλη επιλογή εκτός από τη Γραμμή 1. Ο ήχος αυτής της ρύθμισης θα σβήσει αργότερα.
  5. Απενεργοποιήστε τον περιορισμό άλλων εφαρμογών ενώ οι άλλοι χρήστες συζητούν . Αυτό θα κρατήσει τη μουσική σε σταθερή ένταση ενώ οι άνθρωποι μιλούν.
  6. Κάντε δεξί κλικ στο διακομιστή, επιλέξτε Επεξεργασία και αλλάξτε το όνομα σύνδεσης σας ως Jukebox ή άλλο κομψό όνομα για τη μουσική σας μηχανή.
  7. Μεταβείτε στη ρύθμιση παραμέτρων -> Ρυθμίσεις και ρυθμίστε τη μετάδοση ώστε να είναι συνεχής .
  8. Κάντε κλικ στην επιλογή Εφαρμογή και ΟΚ.
  9. Τώρα, ξεκινήστε ένα δεύτερο αντίγραφο του Mumble, το οποίο θα θυμάται τις ρυθμίσεις σας από τα παραπάνω βήματα.
  10. Συνδεθείτε με το πρώτο και το δεύτερο αντίγραφο του Mumble.

Είδη οικιακής φροντίδας:

ΕΞΗΓΗΣΗ:

Το πρώτο αντίγραφο του Mumble θα είναι η κανονική σας σύνδεση φωνής.
Το δεύτερο αντίγραφο του Mumble θα είναι η ροή μουσικής από το Winamp.

Βεβαιωθείτε ότι έχετε ενεργοποιήσει την εντολή 'deafen self' για το δεύτερο αντίγραφο του Mumble ... αυτό θα εμποδίσει τη μουσική να παίζει δύο φορές στα ακουστικά σας.