Πώς να ελέγξετε την επιλεξιμότητα αναβάθμισης του iPhone

Εάν είστε κάτοχος τρέχοντος iPhone ή τρέχουσα AT & T, Sprint, T-Mobile ή πελάτης Verizon , μπορείτε να αναμείνετε την ημέρα που μπορείτε να αγοράσετε ένα νέο iPhone. Αλλά αν δεν ελέγξετε μια σημαντική πληροφορία, αυτή η μέρα θα μπορούσε να αποδειχθεί πολύ πιο ακριβή από ό, τι αναμενόταν.

Αυτό συμβαίνει επειδή οι τιμές των ΗΠΑ που διαφημίζονται για το iPhone δεν είναι η τιμή που είναι διαθέσιμη σε όλους. Αυτή είναι η τιμή για τους νέους πελάτες και τους υπάρχοντες πελάτες που πληρούν τις προϋποθέσεις για αναβαθμίσεις .

Το σύστημα επιδότησης

Οι εταιρείες κινητής τηλεφωνίας εκπτώνουν ή επιδοτούν την τιμή των τηλεφώνων που προσφέρουν. Εάν οι πελάτες πληρώσουν την πλήρη τιμή για τα κινητά τους τηλέφωνα , θα πληρώσουν πολύ περισσότερο από τις διαφημιζόμενες τιμές - και μάλλον θα πωλούνται πολύ λιγότερα τηλέφωνα. Για παράδειγμα, αν η πλήρης τιμή του iPhone είναι πάνω από $ 600. Η AT & T, η Sprint, η T-Mobile και η Verizon πληρώνουν στην Apple τη διαφορά μεταξύ αυτής της τιμής και του τι χρεώνουν τους πελάτες - επιδοτούν την τιμή, προκειμένου να ενισχύσουν τις πωλήσεις των τηλεφώνων και να προσελκύσουν περισσότερους πελάτες στις υπηρεσίες τους. Δεδομένου ότι οι εταιρείες κάνουν τα περισσότερα χρήματα για τα μηνιαία τηλεφωνήματα και τα σχέδια τους , αυτό είναι μια καλή συμφωνία για αυτούς και για τους πελάτες.

Ποιος είναι κατάλληλος;

Όμως, δεν είναι κάθε πελάτης ή δυνητικός πελάτης επιλέξιμος για να πάρει τη χαμηλότερη δυνατή τιμή κατά την αναβάθμιση. Αν ήταν, τότε τόσοι πολλοί πελάτες αναβαθμίζουν κάθε χρόνο ότι θα ήταν δύσκολο για τις εταιρείες τηλεφωνίας να κερδίσουν χρήματα. Αντίθετα, περιορίζουν τις μεγαλύτερες επιδοτήσεις - αυτές που κάνουν το iPhone κόστος 30-60% της πλήρους τιμής - σε πελάτες οι οποίοι:

Οι πελάτες που δεν εμπίπτουν σε μία από αυτές τις κατηγορίες πρέπει να πληρώνουν υψηλότερες τιμές, μερικές φορές 20% περισσότερο ή την πλήρη τιμή του τηλεφώνου.

Έλεγχος της επιλεξιμότητας αναβάθμισης του iPhone με την Apple

Έτσι, αν είστε πελάτης της AT & T, της Sprint, της T-Mobile ή της Verizon και θέλετε να αποκτήσετε ένα νέο iPhone - είτε έχετε ήδη ένα είτε αυτό θα είναι το πρώτο σας - πρέπει να ξέρετε πόσα θα πληρώσετε . Ίσως είστε ευτυχείς να πληρώσετε μια τιμή αναβάθμισης με μια σημαντική έκπτωση για ένα νέο iPhone, αλλά δεν ενδιαφέρεται τόσο πολύ, αν είναι μια πλήρης τιμή.

Για να αποφύγετε τυχόν εκπλήξεις στη γραμμή πληρωμής, μπορείτε να ελέγξετε την επιλεξιμότητα αναβάθμισης στο διαδίκτυο. Για να το κάνετε αυτό, και για να μάθετε πόσο θα σας κοστίσει μια αναβάθμιση στο νέο iPhone, χρησιμοποιήστε το εργαλείο επιλεξιμότητας αναβάθμισης της Apple (αυτό το εργαλείο λειτουργεί για πελάτες της AT & T, Sprint και Verizon). Για να το χρησιμοποιήσετε, θα χρειαστείτε τον αριθμό τηλεφώνου σας , τον ταχυδρομικό κώδικα χρέωσης και τα τελευταία τέσσερα ψηφία του αριθμού κοινωνικής ασφάλισης του κατόχου του λογαριασμού.

Έλεγχος επιλεξιμότητας αναβάθμισης του iPhone με εταιρίες τηλεφωνίας

Μπορείτε επίσης να ελέγξετε την επιλεξιμότητά σας με την εταιρεία τηλεφωνίας σας κάνοντας τα εξής:
AT & T: Κλήση * 639 #
Sprint: Επισκεφθείτε τη διεύθυνση https://manage.sprintpcs.com/specialoffers/RebateWelcome.do
Verizon: Κλήση # 874

Εάν χρησιμοποιείτε τον έλεγχο της αναβάθμισης με βάση το τηλέφωνο, θα λάβετε ένα μήνυμα κειμένου από την εταιρεία τηλεφωνίας σας που θα σας ενημερώνει για τις δυνατότητες αναβάθμισης και τις τιμές τιμολόγησης.

Οι πελάτες της Sprint και της T-Mobile μπορούν επίσης να ελέγξουν την κατάσταση των λογαριασμών τους στον ιστότοπο της αντίστοιχης τηλεφωνικής εταιρείας τους.