Γυρίστε το iPhone σας σε τηλέφωνο Google

Αναβαθμίστε τις εφαρμογές και τις υπηρεσίες σας με το Google Goodness

Ακριβώς επειδή είστε πιστός χρήστης του iPhone, δεν σημαίνει ότι πρέπει να αγαπάτε τις εφαρμογές της Apple, ειδικά όταν η Google προσφέρει μια ανώτερη εναλλακτική λύση. (Σας κοιτάζουμε, Apple Maps). Η Google δεν κάνει μόνο τις εκδόσεις iOS των πιο δημοφιλών εφαρμογών της, αλλά ενημερώνει συχνά τις εφαρμογές iOS της, πρώτα στην απογοήτευση πολλών χρηστών Android. Επιπλέον, κάποιες από τις εφαρμογές iOS της Google θεωρούνται ακόμα καλύτερες από ό, τι οι αντίστοιχοι των Android. Έτσι, αν αγαπάτε την κατασκευή, τη διασύνδεση και τις συνεπείς αναβαθμίσεις του λειτουργικού συστήματος του iPhone, μπορείτε να το συνδυάσετε με τις κορυφαίες εφαρμογές της Google για την απόλυτη εμπειρία.

Google Apps για iOS

Πιθανόν να χρησιμοποιείτε ήδη πολλές εφαρμογές και υπηρεσίες της Google, αλλά αν έχετε διευθετήσει τις εναλλακτικές λύσεις της Apple, εδώ είναι οι εφαρμογές που ίσως θέλετε να κάνετε λήψη. μερικοί είναι αρκετά προφανείς και άλλοι μπορεί να σας εκπλήξουν.

Αντιμετώπιση προεπιλεγμένων εφαρμογών

Ένα σκέλος που έχει το Android στο iOS είναι ότι μπορείτε να ρυθμίσετε τις προεπιλεγμένες εφαρμογές για μια πληθώρα υπηρεσιών, συμπεριλαμβανομένης της μουσικής, του προγράμματος περιήγησης στο Web, των μηνυμάτων και πολλά άλλα, αλλά μπορείτε να ασχοληθείτε με τους περιορισμούς της Apple στις περισσότερες περιπτώσεις.

Τώρα, όταν κάνετε κλικ σε ένα σύνδεσμο σε μια εφαρμογή, θα ανοίξει αυτόματα στο Safari, αλλά οι εφαρμογές της Google (και πολλοί άλλοι προγραμματιστές τρίτων) έχουν βρει έναν τρόπο γύρω από αυτό. Θα πρέπει να μεταβείτε στις ρυθμίσεις κάθε εφαρμογής και να αλλάξετε τις επιλογές για το άνοιγμα αρχείων, συνδέσμων και άλλου περιεχομένου από τις εφαρμογές της Apple σε άλλες εφαρμογές Google. Με αυτόν τον τρόπο, εάν ένας φίλος σας στείλει ένα μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και κάνετε κλικ σε αυτό στην εφαρμογή Gmail, θα ανοίξει στο Chrome ή θα ανοίξει ένα συνημμένο αρχείο στα Έγγραφα Google. Στο iOS, έχετε τώρα το δικό σας οικοσύστημα Google.

Ενδέχεται να εξακολουθείτε να εμφανίζετε περιπτώσεις όπου το Safari είναι το προεπιλεγμένο πρόγραμμα περιήγησης, αλλά όχι όταν χρησιμοποιείτε εφαρμογές Google. Μόλις (και αν) η Apple αλλάξει αυτό, θα μπορούσατε να κάνετε το iPhone σας ακόμα περισσότερο στο κέντρο της Google.

Εντολές φωνής

Ένα άλλο πρόβλημα που θα αντιμετωπίσετε είναι η υποστήριξη του Siri, οπότε αν είστε μεγάλοι στις φωνητικές εντολές, θα χάσετε όταν χρησιμοποιείτε τις εφαρμογές Google. Για παράδειγμα, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Siri για αναπαραγωγή μουσικής μόνο αν χρησιμοποιείτε την εφαρμογή Apple Music. Δεν μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Google OK για iPhone, για προφανείς λόγους. Στο άμεσο μέλλον, θα πρέπει να επιλέξετε μεταξύ των εφαρμογών Google και των φωνητικών εντολών όταν χρησιμοποιείτε ένα iPhone.

Τώρα έχετε το καλύτερο και των δύο κόσμων: το εξαιρετικό περιβάλλον της Apple σε συνδυασμό με τις κορυφαίες εφαρμογές της Google. Φυσικά, η μετατροπή του iPhone σας σε ένα τηλέφωνο Google θα σας κάνει πολύ πιο εύκολο για εσάς να μεταβείτε στο Android όταν έρθει η ώρα.