Πώς να ρυθμίσετε το iPod Shuffle

Το iPod Shuffle είναι διαφορετικό από τα άλλα iPod: δεν έχει οθόνη. Και ενώ υπάρχουν μερικές άλλες διαφορές, η ρύθμιση ενός είναι αρκετά παρόμοια με τη δημιουργία άλλων μοντέλων. Εάν ρυθμίζετε ένα iPod για πρώτη φορά με το Shuffle, πάρτε την καρδιά: είναι αρκετά εύκολο.

Αυτές οι οδηγίες ισχύουν (με μικρές παραλλαγές ανάλογα με το μοντέλο) στα ακόλουθα μοντέλα iPod Shuffle:

Ξεκινήστε συνδέοντας το Shuffle στον ενσωματωμένο προσαρμογέα USB και συνδέοντας το σε μια θύρα USB στον υπολογιστή σας. Όταν το κάνετε αυτό, το iTunes θα ξεκινήσει αν δεν το έχετε ήδη ξεκινήσει. Στη συνέχεια, στο κύριο παράθυρο του iTunes, θα δείτε την οθόνη καλωσορίσματος στο νέο iPod που εμφανίζεται παραπάνω. Κάντε κλικ στο κουμπί Συνέχεια .

Στη συνέχεια, θα σας ζητηθεί να συμφωνήσετε με ορισμένους νομικούς όρους χρήσης για το Shuffle, το iTunes Store και το iTunes. Θα χρειαστεί να συμφωνήσετε με αυτούς για να συνεχίσετε, οπότε κάντε κλικ στο πλαίσιο ελέγχου και, στη συνέχεια, κάντε κλικ στο κουμπί Συνέχεια για να συνεχίσετε.

01 του 06

Δημιουργήστε ή συνδεθείτε στο λογαριασμό iTunes

Το επόμενο βήμα για τη ρύθμιση του iPod Shuffle είναι να συνδεθείτε ή να δημιουργήσετε έναν λογαριασμό Apple ID / iTunes. Θα χρειαστείτε αυτό και επειδή σχετίζεται με το Shuffle (ή με οποιοδήποτε άλλο iPod / iPhone / iPad που χρησιμοποιείτε) και επειδή απαιτείται να αγοράσετε ή να κάνετε λήψη μουσικής, podcasts ή άλλου περιεχομένου από το iTunes Store .

Αν έχετε ήδη λογαριασμό iTunes, συνδεθείτε μαζί του εδώ. Εάν όχι, κάντε κλικ στο κουμπί δίπλα στο στοιχείο Δεν έχω αναγνωριστικό της Apple και ακολουθήστε τις οδηγίες στην οθόνη για τη δημιουργία ενός .

Όταν το κάνετε αυτό, κάντε κλικ στο κουμπί Συνέχεια .

02 του 06

Καταχωρίστε την τυχαία σειρά

Το επόμενο βήμα είναι να καταχωρίσετε το Shuffle με την Apple. Συμπληρώστε τα στοιχεία επικοινωνίας σας και, στη συνέχεια, αποφασίστε εάν θέλετε να λαμβάνετε μάρκετινγκ ηλεκτρονικού ταχυδρομείου από την Apple (αφήστε το πλαίσιο ελέγχου εάν το κάνετε, καταργήστε την επιλογή αν δεν το κάνετε). Όταν συμπληρώσετε τη φόρμα, κάντε κλικ στην επιλογή Υποβολή .

03 του 06

Δώστε το όνομα σας στο Shuffle

Στη συνέχεια, δώστε στο Shuffle σας ένα όνομα. Αυτό είναι που θα ονομάζεται Shuffle στο iTunes όταν το συγχρονίζετε. Μπορείτε να αλλάξετε το όνομα αργότερα, μέσω του iTunes, αν θέλετε.

Όταν του δώσατε ένα όνομα, θα πρέπει να αποφασίσετε τι να κάνετε με το ζευγάρι επιλογών κάτω από αυτό:

Όταν κάνετε τις επιλογές σας, κάντε κλικ στο κουμπί Τέλος .

04 του 06

οθόνη διαχείρισης iPod

Η επόμενη οθόνη που θα δείτε είναι η προεπιλεγμένη οθόνη διαχείρισης iPod, η οποία θα εμφανίζεται κάθε φορά που συγχρονίζετε το Shuffle στο μέλλον. Εδώ ελέγχετε τις ρυθμίσεις του Shuffle και ποιο περιεχόμενο συγχρονίζεται με αυτό.

Υπάρχουν δύο πλαίσια για να δώσετε προσοχή εδώ: Έκδοση και Επιλογές.

Το πλαίσιο " Έκδοση " είναι όπου κάνετε δύο πράγματα:

Το πλαίσιο Επιλογές προσφέρει διάφορες ρυθμίσεις:

05 του 06

Συγχρονισμός μουσικής

Σε όλο το επάνω μέρος της οθόνης, θα δείτε μια χούφτα καρτέλες. Κάντε κλικ στην καρτέλα Μουσική για να ελέγξετε τη μουσική που συγχρονίσατε στο Shuffle.

06 του 06

Συγχρονισμός Podcasts, iTunes U και Audiobooks

Οι άλλες καρτέλες στην κορυφή της οθόνης διαχείρισης iPod σας επιτρέπουν να συγχρονίσετε άλλα είδη ήχου με το Shuffle. Πρόκειται για podcasts, εκπαιδευτικές διαλέξεις του iTunes U και audiobooks. Ο έλεγχος του τρόπου συγχρονισμού είναι ο ίδιος και για τους τρεις.

Όταν ολοκληρώσετε την πραγματοποίηση όλων των ενημερώσεων ρύθμισης συγχρονισμού, κάντε κλικ στο κουμπί Εφαρμογή στην κάτω δεξιά γωνία του παραθύρου iTunes. Αυτό θα αποθηκεύσει τις ρυθμίσεις σας και θα ενημερώσει τα περιεχόμενα του Shuffle με βάση τη ρύθμιση που μόλις δημιουργήσατε.