Οι επιλογές αντικατάστασης μπαταριών iPhone & iPod

Ένα καλά φροντισμένο για iPhone ή iPod μπορεί να διαρκέσει πολλά χρόνια, αλλά υπάρχει ένα μειονέκτημα αυτής της μακροζωίας: αργά ή γρήγορα, θα χρειαστείτε αντικατάσταση μπαταρίας.

Μια συσκευή που χρησιμοποιείται τακτικά μπορεί να αρχίσει να δείχνει μειωμένη διάρκεια ζωής της μπαταρίας μετά από 18-24 μήνες (αν και μερικοί διαρκούν πολύ περισσότερο). Αν έχετε ακόμα τη συσκευή μετά από δύο ή τρία χρόνια, θα παρατηρήσετε ότι η μπαταρία κρατά λιγότερο χυμό, καθιστώντας τη λιγότερο χρήσιμη. Εάν είστε ακόμα ικανοποιημένοι με τα πάντα για το iPhone ή το iPod σας, ίσως να μην θέλετε να αγοράσετε μια εντελώς νέα συσκευή, όταν το μόνο που χρειάζεστε είναι μια νέα μπαταρία.

Αλλά, η μπαταρία και στις δύο συσκευές δεν είναι (εύκολα) αντικαταστάσιμη από τους χρήστες επειδή η θήκη της συσκευής δεν έχει πόρτες ή βίδες. Ποιες είναι οι επιλογές σας;

iPhone & amp; Επιλογές αντικατάστασης μπαταρίας iPod

Apple-Apple προσφέρει ένα πρόγραμμα αντικατάστασης μπαταριών για τα μοντέλα εντός και εκτός εγγύησης μέσω των καταστημάτων λιανικής και της ιστοσελίδας. Υπάρχουν συνθήκες, αλλά πολλά παλαιότερα μοντέλα θα πρέπει να πληρούν τις προϋποθέσεις. Αν έχετε ένα κατάστημα της Apple κοντά, σταματήστε και συζητήστε τις επιλογές σας. Διαφορετικά, υπάρχουν καλές πληροφορίες σχετικά με τον ιστότοπο της Apple σχετικά με την επισκευή του iPhone και την επισκευή του iPod.

Εξουσιοδοτημένοι παροχείς υπηρεσιών της Apple - Η Apple δεν είναι η μόνη εταιρεία που είναι εξουσιοδοτημένη να παρέχει επισκευές. Υπάρχει επίσης ένα δίκτυο εξουσιοδοτημένων παρόχων υπηρεσιών των οποίων το προσωπικό έχει εκπαιδευτεί και πιστοποιηθεί από την Apple. Όταν λάβετε επισκευή από αυτά τα καταστήματα, μπορείτε να είστε σίγουροι ότι λαμβάνετε καλή βοήθεια και ότι η εγγύησή σας δεν θα ακυρωθεί (αν η συσκευή σας εξακολουθεί να είναι εγγεγραμμένη). Βρείτε έναν εξουσιοδοτημένο παροχέα υπηρεσιών κοντά σας στον ιστότοπο της Apple.

Επισκευές - Πολλές ιστοσελίδες και περίπτερα εμπορικών κέντρων προσφέρουν υπηρεσίες αντικατάστασης μπαταριών iPhone και iPod. Google "αντικατάσταση μπαταρίας ipod" και θα βρείτε πιθανώς μια αξιοπρεπή επιλογή, συχνά με τιμές χαμηλότερες από την Apple. Να είστε προσεκτικοί σε αυτές τις επιλογές. Εκτός εάν είναι εξουσιοδοτημένοι από την Apple, το προσωπικό τους ενδέχεται να μην είναι ειδικοί και θα μπορούσαν να προκαλέσουν βλάβη στη συσκευή σας κατά λάθος. Εάν συμβεί αυτό, η Apple ενδέχεται να μην μπορεί να βοηθήσει.

Κάντε μόνοι σας - Αν είστε βολικοί, μπορείτε να αντικαταστήσετε τον εαυτό σας μπαταρία. Αυτό είναι λίγο πιο δύσκολο, αλλά η Google θα σας προμηθεύσει πολλές εταιρείες πρόθυμες να σας πουλήσουν τα εργαλεία και την μπαταρία που χρειάζεστε για να το κάνετε αυτό. Βεβαιωθείτε ότι έχετε συγχρονίσει το iPhone ή το iPod σας προτού αρχίσετε να δημιουργείτε αντίγραφα ασφαλείας όλων των δεδομένων σας και να ξέρετε τι κάνετε. Διαφορετικά, θα μπορούσατε να καταλήξετε σε μια νεκρή συσκευή.

iPhone & amp; Τιμές αντικατάστασης μπαταρίας iPod

Για το iPhone, η Apple θα επισκευάσει την μπαταρία σε μοντέλα τόσο παλιά όσο το iPhone 3G μέχρι τα πιο πρόσφατα. Από αυτή τη γραφή, η εταιρεία χρεώνει US $ 79 για την υπηρεσία μπαταρίας iPhone.

Για το iPod, οι τιμές κυμαίνονται από $ 39 για ένα iPod Shuffle έως $ 79 για ένα iPod touch. Για τα iPods, όμως, η Apple παρέχει μόνο την μπαταρία σε πιο πρόσφατα μοντέλα. Αν έχετε ένα iPod που είναι παλιά από δύο γενιές, ίσως πρέπει να αναζητήσετε άλλες επιλογές επισκευής.

Η αντικατάσταση μιας μπαταρίας iPhone ή iPod αξίζει τον κόπο;

Η αντικατάσταση της νεκράς ή πεθαμένης μπαταρίας στο iPhone ή στο iPod σας μπορεί να φαίνεται σαν μια καλή ιδέα, αλλά πάντα αξίζει τον κόπο; Εξαρτάται πραγματικά από το πόσο παλιά είναι η συσκευή. Θα πρότεινα να προσεγγίσουμε το θέμα όπως αυτό:

Στην τελευταία περίπτωση, πρέπει να σταθμίσετε το κόστος αντικατάστασης της μπαταρίας έναντι του κόστους μιας νέας συσκευής. Για παράδειγμα, αν έχετε ένα τέταρτο γονίδιο. iPod touch που χρειάζεται μια νέα μπαταρία, που θα σας κοστίσει $ 79. Αλλά η αγορά ενός ολοκαίνουριου iPod touch ξεκινά από μόλις $ 199, λίγο περισσότερο από $ 100 περισσότερα. Για αυτήν την τιμή, θα έχετε όλο το τελευταίο υλικό και λογισμικό. Γιατί να μην πάρετε τη βουτιά και να πάρετε μια καλύτερη συσκευή;

Πώς να κάνετε τη μπαταρία iPhone ή iPod σας να διαρκεί περισσότερο

Μπορείτε να αποφύγετε την αντικατάσταση της μπαταρίας όσο είναι δυνατόν, φροντίζοντας καλά τη μπαταρία σας. Η Apple προτείνει να κάνετε τα ακόλουθα για να δώσετε στη μπαταρία τη μέγιστη δυνατή διάρκεια ζωής: