Πώς να απενεργοποιήσετε το Android 4G σε Verizon

Πολλά παλαιότερα τηλέφωνα Android Verizon ήταν συμβατά με 4G, αλλά όταν δεν υπάρχει υπηρεσία 4G, αυτά τα τηλέφωνα επιστρέφουν στη χρήση του διαθέσιμου δικτύου 3G. Ενώ αυτό μπορεί να λειτουργήσει καλά, δημιουργεί δύο προβλήματα:

  1. Αποστραγγίζει τις μπαταρίες σας καθώς το τηλέφωνο πραγματοποιεί αναζήτηση για σύνδεση με υπηρεσία 4G. Οι περισσότεροι χρήστες smartphone έχουν βιώσει μια αυξημένη αποστράγγιση μπαταρίας όταν το τηλέφωνό τους βρίσκεται σε μια περιοχή χωρίς κάλυψη δικτύου ή περιορισμένη, επειδή το τηλέφωνο εξακολουθεί να πραγματοποιεί αυτόματη σάρωση για να συνδεθεί ένα δίκτυο 4G. Αυτό εξακολουθεί να ισχύει για τηλέφωνα 4G που είναι συνδεδεμένα σε δίκτυο 3G. Αυτή η αυτόματη αναζήτηση είναι μια σταθερή αποστράγγιση μπαταρίας.
  2. Μερικές φορές προκαλεί προβλήματα στη διατήρηση της σύνδεσης του δικτύου σας . Υπάρχουν μερικά γνωστά προβλήματα με τηλέφωνα συμβατά με Verizon 4G που είναι συνδεδεμένα σε δίκτυα 3G. Ακολουθεί ένα άρθρο που περιγράφει μια λύση γρήγορης επιδιόρθωσης , αλλά το ζήτημα συνεχίζει να επηρεάζει αρνητικά πολλούς ιδιοκτήτες κινητών τηλεφώνων Verizon 4G.

Η απενεργοποίηση της λειτουργίας αυτόματης αναζήτησης θα αυξήσει τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας και ενδέχεται να εξαλείψει ορισμένα από τα προβλήματα συνδεσιμότητας του δικτύου.

  1. Ανοίξτε τον τηλεφωνικό σας τηλεφωνητή και καλέστε "## 778 #" και μετά πατήστε το κουμπί "Αποστολή ή Κλήση".
  2. Θα εμφανιστεί ένα αναδυόμενο παράθυρο που θα σας δώσει δύο επιλογές: "Λειτουργία επεξεργασίας ή λειτουργία προβολής". Επιλέξτε "Επεξεργασία τρόπου."
  3. Μόλις επιλέξετε τη λειτουργία επεξεργασίας, θα σας ζητηθεί να συνεχίσετε τον κωδικό πρόσβασης. Εισάγετε "000000" για τον κωδικό πρόσβασης.
  4. Μετακινηθείτε με κύλιση προς τα κάτω στην επιλογή "Ρυθμίσεις μόντεμ" και επιλέξτε "Rev A" από τις επιλογές που αναφέρονται.
  5. Στη συνέχεια, αλλάξτε τη ρύθμιση από το eHRPD σε "Ενεργοποίηση".
  6. Πατήστε "OK" για να αποθηκεύσετε τις επεξεργασίες σας.
  7. Πατήστε το κουμπί Μενού του τηλεφώνου σας και κάντε κλικ στο "Commit Modifications".
  8. Το τηλέφωνό σας θα επανεκκινήσει και πλέον δεν θα πραγματοποιήσει αυτόματη αναζήτηση για όλα τα διαθέσιμα δίκτυα 4G.

Όταν η Verizon πραγματοποιεί 4G υπηρεσία στην περιοχή σας, ακολουθήστε τα ίδια βήματα, αλλά επιλέξτε "LTE" από τις Ρυθμίσεις Modem.