Σκούρα μπλε χρώματα

Οι αποχρώσεις και οι έννοιές τους

Το μπλε είναι ένα από τα αγαπημένα χρώματα τόσο των ανδρών όσο και των γυναικών. Ενώ όλες οι αποχρώσεις του μπλε φέρουν μέρος του ίδιου συμβολισμού, ορισμένα χαρακτηριστικά είναι ισχυρότερα για τα σκούρα μπλε.

Τα βαθύτερα σκούρα μπλουζ μοιράζονται επίσης μερικές από τις ίδιες χρωματικές σημασίες με το μαύρο. Αυτή η επιλογή των σκούρων μπλε χρωμάτων πηγαίνει από το σκοτάδι του μπλε ναυτικού προς το ελαφρύτερο και φωτεινότερο μεσαίο μπλε.

Σημείωση: Δείτε επίσης Παλέτες χρωμάτων Μέσου έως Σκούρου Μπλέ .

Σκούρο μπλε - Εταιρικό μπλε

John Foxx / Stockbyte / Getty Images

Αυτό το ασφαλές σκούρο μπλε χρώμα του προγράμματος περιήγησης λειτουργεί ως σκοτεινό εταιρικό μπλε, μεταφέροντας την εμπιστοσύνη, την αλήθεια, την εξουσία και τη σταθερότητα.

Περισσότερο "

ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΝΑΥΤΙΚΟ

ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΝΑΥΤΙΚΟ. ΠΟΛΕΜΙΚΟ ΝΑΥΤΙΚΟ

Η επίσημη έγχρωμη λέξη-κλειδί CSS / λέξη-κλειδί χρώματος SVG λέξη-κλειδί αναφέρεται σε μια πολύ σκοτεινή σκιά του μπλε. Το ναυτικό είναι ένα δροσερό χρώμα και φέρει τον μπλε συμβολισμό της σημασίας, της εμπιστοσύνης, της εξουσίας και της εξουσίας και χρησιμοποιείται συχνά σε σχέση με την αστυνομία και το στρατό.

Το σκούρο μπλε, όπως το ναυτικό, συνδέεται με τη νοημοσύνη, τη σταθερότητα, την ενότητα και τον συντηρητισμό.

Όντας πολύ σκοτεινό, το ναυτικό χρησιμοποιείται μερικές φορές ως ουδέτερο όπως το μαύρο , το οποίο θεωρείται επίσης ως συντηρητικό και αυταρχικό χρώμα.

Περισσότερο "

Μπλε μεσάνυχτα

Μπλε μεσάνυχτα. Μπλε μεσάνυχτα

Η λέξη-κλειδί χρώματος SVG midnightblue αναφέρεται σε μια πολύ σκοτεινή σκιά του μπλε. Είναι δροσερό χρώμα , κοντά στο ναυτικό. Το μεσημεριανό μπλε φέρνει το μπλε συμβολισμό της σημασίας, της εμπιστοσύνης, της εξουσίας και της εξουσίας. Το πιο σκούρο μπλε συνδέεται με τη νοημοσύνη, τη σταθερότητα, την ενότητα και τον συντηρητισμό.

Επειδή είναι πολύ σκοτεινό, το μεσάνυχτο μπλε μπορεί μερικές φορές να είναι ουδέτερο όπως το μαύρο, το οποίο επίσης συχνά θεωρείται ως συντηρητικό και αυταρχικό χρώμα.

Σκούρο μπλε

Σκούρο μπλε. Σκούρο μπλε

Η λέξη-κλειδί χρώματος SVG darkblue αναφέρεται σε μια σκούρα σκιά του μπλε. Ένα δροσερό χρώμα, το σκούρο μπλε φέρνει τον μπλε συμβολισμό της σημασίας, της εμπιστοσύνης, της εξουσίας και της εξουσίας. Οι σκοτεινότερες αποχρώσεις του μπλε συσχετίζονται με τη νοημοσύνη, τη σταθερότητα, την ενότητα και τον συντηρητισμό.

Όπως και το ναυτικό, αυτό το σκούρο μπλε μπορεί μερικές φορές να είναι ουδέτερο όπως το μαύρο.

Ινδικό

Ινδικό. Ινδικό

Η λέξη-κλειδί SVG χρώματος indigo αναφέρεται σε ένα σκούρο μοβ μπλε. Το Indigo είναι ένα δροσερό χρώμα που εμφανίζεται ανάμεσα σε μπλε και ιώδες σε ένα ουράνιο τόξο.

Η μεταφορά του μπλε συμβολισμού που συνδέεται με τις πιο σκούρες αποχρώσεις του μπλε, indigo μεταφέρει την εμπιστοσύνη, την αλήθεια και τη σταθερότητα. Μπορεί επίσης να έχει κάποια από την αρχή και τα δικαιώματα της μοβ , καθώς το indigo θεωρείται βασιλικό μπλε.

Περισσότερο "

Royal Azure

Royal Azure. Royal Azure

Αυτό το μεσαίο σκούρο δείγμα βασιλικού γαλάζιου είναι ένα από τα πιο σκούρα χρώματα που είναι γνωστά ως γαλάζια. Η σταθερότητα, η ηρεμία και ο πλούτος συνδέονται με το βασιλικό γαλάζιο.

Περισσότερο "

Σκούρο μπλε πλάκα

Σκούρο μπλε πλάκα. Σκούρο μπλε πλάκα

Η έγχρωμη λέξη-κλειδί SVG darkslateblue αναφέρεται σε μια σκούρα σκιά του μπλε με ελαφρώς γκρι ή μωβ τόνο σε αυτό. Το σκοτεινό μπλε πλάκα φέρει το μπλε συμβολισμό της σημασίας και της εμπιστοσύνης.

Μαλακότερο από το ναυτικό ή το σκούρο μπλε, το ελαφρώς μοβ απόχρωση του σκούρου μπλε πλάκας του δίνει ένα άγγιγμα ζεστασιάς και πλούτου.

Κοβάλτιο

Κοβάλτιο. Κοβάλτιο

Το κοβάλτιο είναι ένα μεσαίο σκούρο μπλε που είναι καταπραϋντικό και ειρηνικό. Μπορεί επίσης να προτείνει πλούτο. Όπως το γαλάζιο, η φύση, η σταθερότητα και η ηρεμία είναι μερικές από τις ιδιότητές του. Αυτό το δείγμα είναι μόνο ένα από τα μπλουζ που είναι γνωστό ως κοβάλτιο.

Περισσότερο "

Μεσαίο μπλε

Μεσαίο μπλε. Μεσαίο μπλε

Η λέξη-κλειδί χρώματος SVG mediumblue αναφέρεται σε μια σκούρα απόχρωση του μπλε που είναι πιο μπλε και λίγο πιο φωτεινή από το σκούρο μπλε. Μεσαίο μπλε είναι ένα δροσερό χρώμα που φέρει το μπλε συμβολισμό της σημασίας και της εμπιστοσύνης.

Παρόλο που δεν είναι ελαφρύ ή παστέλ μπλε, εξακολουθεί να έχει κάτι φρέσκου, ελαφριάς ποιότητας, με ένα άγγιγμα παιδικής παιχνιδιότητας.

Περισσότερο "