Τι σημαίνει το DW;

Το DW είναι ένας όρος (συνήθως στοργικός) όρο αργκό

Το DW είναι ένα αρκτικόλεξο που σημαίνει "αγαπητή σύζυγος". Είναι ένας από τους πολλούς όρους στενοχώρησης του διαδικτύου που πρωτοεμφανίστηκαν στα φόρουμ αλλά στη συνέχεια μεταδόθηκαν σε άμεσα μηνύματα, ηλεκτρονικά μηνύματα, μηνύματα κειμένου smartphone, ιστότοπους κοινωνικών μέσων και, σε ορισμένες περιπτώσεις, λόγια.

Σημασίες του DW

Το DW είναι ένας όρος γραπτή ψηφιακή αγάπη για "αγαπητή σύζυγο" ή "αγαπημένη σύζυγος". Χρησιμοποιείται από ανδρικές αφίσες στο διαδίκτυο όταν αναφέρεται στους συζύγους τους. Το "αγαπητό" ερμηνεύεται μερικές φορές σαν σαρκαστικό, οπότε θα πρέπει να γνωρίζετε την κατάσταση του αποστολέα για να διακρίνετε τις έννοιες, εκτός εάν είναι προφανές στη χρήση.

Παραδείγματα χρήσης DW

Άλλα αρκτικόλεξα σχέσης

Άλλα αρκτικόλεξα της οικογένειας που μπορείτε να εκτελέσετε στο διαδίκτυο περιλαμβάνουν:

Άλλα κοινά αρκτικόλεξα σχέσης στο διαδίκτυο είναι:

Πότε να χρησιμοποιείτε ακρωνύμια διαδικτύου

Το DW, όπως και άλλα αρχεία διαδικτύου, είναι κατάλληλο για χρήση σε φόρουμ, ιστότοπους κοινωνικών μέσων, ηλεκτρονικά μηνύματα, προσωπικά κείμενα και απλά μηνύματα μεταξύ συγγενών και φίλων. Ωστόσο, μην χρησιμοποιείτε ακρωνύμια διαδικτύου στις επιχειρηματικές επικοινωνίες. Ο παραλήπτης μπορεί να μην κατανοεί το νόημα και η χρήση άγνωστων ακρωνύμων θεωρείται μη επαγγελματική στις επιχειρηματικές επικοινωνίες.

Ορισμένα ακρωνύμια διαδικτύου έχουν περάσει στην ομιλούμενη γλώσσα μας. Μπορεί να ακούσετε έναν έφηβο να αναφέρει το BFF της ή μια μαμά να αναφέρεται στην κόρη της ως DD της σε μια συνομιλία. Αυτά τα αρκτικόλεξα διαδικτύου και άλλοι έχουν ενταχθεί στην πανταχού παρούσα LOL (γελώντας δυνατά) και στην OMG (oh my god) στην ομιλούμενη γλώσσα μας.

Σχετικά Άρθρα:

Γλωσσάριο συντομογραφιών

Τι σημαίνει η LOL;

Τα πιο κοινά ακρωνύμια που χρησιμοποιούνται online το 2016

Τι είναι το TLDR;

Τι σημαίνει το BRT;