Βραχιόλια WiseWear συνδυάζουν μόδα με ασφάλεια

Τα χαρακτηριστικά περιλαμβάνουν ένα σήμα κινδύνου, την παρακολούθηση δραστηριότητας και άλλα.

Δεν είμαστε ακόμα ένας πλήρης μήνας μέχρι το 2016 ακόμα, αλλά δεν υπάρχει ήδη έλλειψη συναρπαστικών νέων φορετών που επεκτείνουν τον ορισμό της κατηγορίας. Μεταξύ αυτών είναι ένας δακτύλιος παρακολούθησης διάθεσης που ονομάζεται Moodmetric, ένα ζευγάρι αθλητικά παπούτσια από το Under Armor που καταγράφει τα στατιστικά της προπόνησής σας και ένα υβριδικό πρόγραμμα παρακολούθησης smartwatch / δραστηριότητας από το Fitbit που ονομάζεται Blaze. Τι άλλο, ρωτάς; Λοιπόν, υπάρχει αυτό το τρίο των προϊόντων "πολυτελών έξυπνων κοσμημάτων" που σχεδίασε η 94χρονη εικονογράφος Iris Apfel της Νέας Υόρκης.

Τα είδη υγιεινής που παίρνουν τους παράγοντες μορφής κοσμήματος δεν είναι τίποτε καινούργιο. στην πραγματικότητα, υπάρχουν πολλές συσκευές στην αγορά, συμπεριλαμβανομένου ενός δακτυλίου (που ονομάζεται Ringly) που δονείται όταν το smartphone σας έχει νέα μηνύματα και ειδοποιήσεις. Ωστόσο, η σειρά προϊόντων Socialite από τη WiseWear ξεχωρίζει τόσο για το σχεδιασμό της γενεαλογίας όσο και για την έμφαση που δίνουν στην προστασία του χρήστη. Διαβάστε παρακάτω για περισσότερες λεπτομέρειες.

Πρώτα η ασφάλεια

Ενώ αυτό το τρίο των βραχιόλι στυλ wearables σχεδιάστηκε με τη βοήθεια της μόδας nonagenarian Iris Apfel, η ασφάλεια είναι σημαντική ανεξάρτητα από το πόσο χρονών είστε. Με αυτές τις συσκευές, ένας χρήστης μπορεί να στείλει ένα σήμα κινδύνου σε συγκεκριμένες επαφές, συμπεριλαμβανομένης της γεωγραφικής του θέσης, καθώς και του ήχου και του βίντεο της γύρω περιοχής. Με τη συνοδευτική εφαρμογή για κινητά, ο χρήστης μπορεί να διαχειριστεί μια λίστα εγκεκριμένων επαφών που μπορούν να ειδοποιηθούν.

Για να στείλετε ένα σήμα κινδύνου, ένας χρήστης πρέπει απλώς να χτυπήσει το βραχιόλι τρεις φορές - ένα ωραίο, διακριτικό σχέδιο που θα μπορούσε να έρθει σε πρακτικό σε μια επικίνδυνη κατάσταση, αλλά ελπίζουμε ότι δεν είναι πολύ εύκολο να πατήσετε τυχαία το βραχιόλι και να στείλετε ένα κόκκινο συναγερμό! Μόλις αποσταλεί το μήνυμα, οι επαφές θα λάβουν ένα μήνυμα κειμένου που θα περιλαμβάνει την τοποθεσία του χρήστη που εμφανίζεται μέσω των Χαρτών της Apple ή των Χαρτών Google.

Αλλα χαρακτηριστικά

Εκτός από την παροχή αυτού του χαρακτηριστικού ασφαλείας, οι συσκευές Socialite της WiseWear περιλαμβάνουν δυνατότητα παρακολούθησης δραστηριότητας. Οι συσκευές μετρούν τα βήματα που λαμβάνονται, τις θερμίδες που καίγονται, την απόσταση που ταξιδεύετε, τον χρόνο που αφιερώνετε είναι ενεργός και ανενεργός και πολλά άλλα. Αυτές οι πληροφορίες εμφανίζονται και στη συνοδευτική εφαρμογή smartphone.

Αυτά τα έξυπνα βραχιόλια δονείται επίσης για την ειδοποίηση του χρήστη σε νέες ειδοποιήσεις, όπως εισερχόμενα κείμενα, μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, κλήσεις και υπενθυμίσεις ημερολογίου. Οι ρυθμίσεις ειδοποιήσεων μπορούν να μεταβιβαστούν μέσω της εφαρμογής smartphone.

Άλλα χαρακτηριστικά περιλαμβάνουν ένα αδιάβροχο σχέδιο που πρέπει να αντέχει στον ιδρώτα, περιστασιακά πιτσίλισμα νερού και βροχή. διάρκεια ζωής μπαταρίας έως 3 ημέρες (μοιάζει να συνδέονται αυτές οι συσκευές για φόρτιση). και το μη πορώδες μέταλλο που έχει σχεδιαστεί για να συγκρατεί καλά την πάροδο του χρόνου. Σημειώστε ότι αυτά τα έξυπνα βραχιόλια δεν περιλαμβάνουν οθόνη, η οποία είναι μέρος του λόγου για τον οποίο έχουν βαθμολογηθεί για έως και 3 ημέρες με χρέωση.

Τα διαφορετικά μοντέλα

Και τα τρία βραχιόλια του Socialite WiseWear κοστίζουν 395 δολάρια, και τα τρία είναι διαθέσιμα τόσο σε χρυσό όσο και σε ασήμι. Το Calder διαθέτει ασύμμετρο, χοντρό κούμπωμα. το Kingston είναι ένα ευρύτερο στερεό συγκρότημα που περιλαμβάνει μικρές διακοσμήσεις σαν σφαιρίδια και η Duchess διαθέτει ένα πράσινο σχέδιο πέτρας στην κορυφή του βραχιολιού. Και οι τρεις έχουν την προστιθέμενη αξία των ονομάτων που ακούγονται φρέσκα από την Upper East Side.

Συμπέρασμα

Παρόλο που αυτές οι συσκευές φαίνεται να είναι περισσότερο για τη μορφή από την προηγμένη λειτουργία στυλ smartwatch, περιλαμβάνουν ορισμένα σημαντικά χαρακτηριστικά, όπως η δυνατότητα αποστολής σημάτων κινδύνου. Η μοντέρνα σχεδίαση είναι ένα τεράστιο όφελος για τους στυλ-συνειδητούς χρήστες, και τα χαρακτηριστικά παρακολούθησης δραστηριότητας είναι ένα ωραίο επιπλέον.

Τα βραχιόλια Socialite προφανώς τώρα στέλνουν "σε beta", οπότε αν παραγγείλετε ηλεκτρονικά ίσως μπορέσετε να φτάσετε σύντομα. Αν ψάχνετε για μια κομψή φορετή συσκευή με λίγο περισσότερη ουσία, δείτε τη θέση μου στις πιο έξυπνες smartwatch .