Μάθετε να σχεδιάζετε τα μεγέθη σελίδας βάσει των αποφάσεων παρακολούθησης

Αποφασίστε πόσο μεγάλη για να χτίσετε τις σελίδες σας με την ανάλυση των οθονών των πελατών σας

Η επίλυση της ιστοσελίδας είναι μεγάλη υπόθεση. Πολλοί ιστότοποι που διδάσκουν σχεδίαση ιστοσελίδων έχουν γράψει γι 'αυτό και ανάλογα με το ποιος πιστεύετε, θα πρέπει να σχεδιάσετε σελίδες για τον χαμηλότερο κοινό παρονομαστή (640x480), το πιο συνηθισμένο ψήφισμα (800x600) ή το πιο αιχμηρό (1280x1024 ή 1024x768). Αλλά η αλήθεια είναι, θα πρέπει να σχεδιάσετε το site σας για τους πελάτες που έρχονται σε αυτό.

Γεγονότα σχετικά με τις αναλύσεις οθόνης

Κρατήστε αυτά τα Tidbits ανάλυσης στο μυαλό

Πώς να χειριστείτε το μέγεθος οθόνης με βάση την ανάλυση

  1. Προσδιορίστε ποιος βλέπει τον ιστότοπό σας
    1. Ελέγξτε τα αρχεία καταγραφής ιστού ή τοποθετήστε μια δημοσκόπηση ή ένα σενάριο για να καθορίσετε ποια ανάλυση χρησιμοποιούν οι αναγνώστες σας. Χρησιμοποιήστε το σενάριο μεγέθους προγράμματος περιήγησης πραγματικού κόσμου για να παρακολουθείτε τους αναγνώστες σας.
  2. Βασίστε τους επανασχεδιασμούς σας στους πελάτες σας
    1. Όταν επανασχεδιάζετε τον ιστότοπό σας, το χτίζετε βάσει των δεδομένων του ιστοτόπου σας. Μην το βασίζετε σε στατιστικά στοιχεία του "ιστού" ή σε τι λένε άλλοι ιστότοποι. Εάν δημιουργήσετε έναν ιστότοπο που ταιριάζει με την ανάλυση που χρησιμοποιούν οι πελάτες σας, θα τους κρατήσετε πολύ πιο ευτυχισμένους.
  3. Δοκιμάστε τον ιστότοπό σας σε διάφορες αναλύσεις
    1. Αλλάξτε το δικό σας μέγεθος οθόνης (Αλλαγή της ανάλυσης οθόνης των Windows ή Αλλαγή της ανάλυσης οθόνης Macintosh) ή χρησιμοποιήστε ένα εργαλείο ελέγχου.
  4. Μην περιμένετε να αλλάξουν οι πελάτες σας
    1. Δεν θα το κάνουν. Και η τοποθέτηση περιορισμών σε αυτές απλώς τους ενθαρρύνει να φύγουν.