Παρακολουθήστε το παιχνίδι των θρόνων στο iPad σας!

Πώς να πάρετε έναν ελεύθερο μήνα HBO στο iPad σας

Ξέρετε ότι μπορείτε να δείτε την πρεμιέρα της Game of Thrones δωρεάν για το iPad σας; Και αν δεν έχετε δει εποχές 1-4, ή απλά θέλετε να ρυθμίσετε τη διάθεση για την εποχή 5, μπορείτε να έχετε πρόσβαση σε ολόκληρη τη σειρά δωρεάν χρησιμοποιώντας τον δωρεάν δοκιμαστικό μήνα του HBO Now.

Πρέπει να το παραδώσουμε στο HBO. Ενώ τόσοι πολλοί πάροχοι τηλεοπτικών και κινηματογραφικών ταινιών αγωνίζονται για την επανάσταση, η HBO την αγκαλιάζει. Και γιατί δεν θα μπορούσαν; Χάρη σε παρουσιάσεις όπως το Game of Thrones, το HBO έχει γίνει ο καλύτερος σταθμός υψηλής ποιότητας στον πλανήτη. Και δεν βλάπτει ότι κάνουν τα πράγματα σωστά, καθιστώντας τον πρώτο σταθμό πριμοδότησης για να πηδήσει στην αγκυροβολημένη ταινία.

Η διαδικασία εγγραφής είναι εκπληκτικά απλή. Μετά την λήψη του HBO Now από το κατάστημα εφαρμογών, θα σας υποδεχτεί με μια οθόνη υποδοχής όταν ξεκινήσετε την εφαρμογή. Επιλέξτε να εγγραφείτε για μια νέα υπηρεσία. Αν και αυτό είναι δωρεάν, λειτουργεί σαν μια αγορά εντός της εφαρμογής , οπότε θα πρέπει να συνδεθείτε στο iPad σας σαν να κάνατε μια αγορά. Αφού ολοκληρωθεί αυτό, θα πρέπει να συμπληρώσετε μια σύντομη φόρμα εγγραφής με το HBO. Αυτό είναι ουσιαστικά το όνομά σας, η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου, ο κωδικός πρόσβασης που θέλετε για το λογαριασμό σας και ο ταχυδρομικός κώδικας.

Φαίνεται ότι υπάρχει πρόβλημα με τους κωδικούς πρόσβασης που περιέχουν χαρακτήρες διαφορετικούς από γράμματα και αριθμούς, οπότε αν είστε συνηθισμένοι να χρησιμοποιείτε περίεργα σύμβολα στον κωδικό πρόσβασής σας, θα θελήσετε να δημιουργήσετε κάτι πιο απλό για τον κωδικό HBO Now. Ας ελπίσουμε ότι θα τα βγάλουν σύντομα.

Και αυτό είναι. Έχετε δωρεάν μήνα για το HBO στο iPad σας. Απλά θυμηθείτε να ακυρώσετε τη συνδρομή στις ρυθμίσεις της εφαρμογής πριν τελειώσει ο μήνας!

Διαβάστε το HBO Now for iPad Review

Μην σταματήσετε εκεί: Μεγαλύτερες ταινίες και τηλεοπτικές εφαρμογές στο App Store