Γιατί δεν πρέπει να αγοράσετε τον ψηφιακό προσαρμογέα AV της Apple

Ο ψηφιακός προσαρμογέας AV της Apple είναι ένας από τους ευκολότερους τρόπους σύνδεσης του iPad με την τηλεόρασή σας . Ο προσαρμογέας συνδέεται στο iPad σας μέσω της υποδοχής αστραπής, η οποία είναι η θύρα κάτω από το κουμπί Home που συνήθως χρησιμοποιείται για τη φόρτιση του iPad και μια δυνατότητα HDMI μπορεί να συνδεθεί στην άλλη πλευρά, επιτρέποντάς σας να την συνδέσετε στην τηλεόρασή σας. Ο ψηφιακός προσαρμογέας AV διαθέτει επίσης μια δεύτερη θύρα προσαρμογέα Lightning, ώστε να μπορείτε να συνεχίσετε να φορτίζετε το iPad ενώ είναι συνδεδεμένο στην τηλεόρασή σας.

Ο προσαρμογέας πηγαίνει χέρι-χέρι με τη λειτουργία κατοπτρισμού του iPad. Ενώ πολλές εφαρμογές συνεχούς ροής όπως το Netflix και το Hulu Plus υποστηρίζουν έξοδο βίντεο 1080p μέσω του ψηφιακού προσαρμογέα AV, ο καθρέφτης εμφάνισης του iPad επιτρέπει την ορατότητα οτιδήποτε στην οθόνη στην τηλεόραση. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να το χρησιμοποιήσετε με εφαρμογές που δεν υποστηρίζουν έξοδο βίντεο.

Γιατί δεν πρέπει να αγοράσετε τον ψηφιακό προσαρμογέα AV;

Υπάρχουν δύο τρόποι για να χαλαρώσετε την εικόνα του iPad στην οθόνη HDTV σας. Ο πρώτος είναι ο ψηφιακός προσαρμογέας AV της Apple και κάνει καλή δουλειά του. Το δεύτερο είναι το AirPlay και κάνει καλύτερη δουλειά.

Το AirPlay χρησιμοποιεί το δίκτυό σας Wi-Fi για να στείλει βίντεο στην τηλεόρασή σας. Αυτό το καθιστά μια εξαιρετική ασύρματη λύση. Δεν χρειάζεται καν να βρίσκεστε στο ίδιο δωμάτιο με την τηλεόραση σας. Εφόσον έχετε σύνδεση με το δίκτυό σας Wi-Fi, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το AirPlay. Αυτό σημαίνει ότι δεν ανησυχείτε για τα καλώδια. Σημαίνει επίσης ότι δεν παίρνετε από τον καναπέ σας εάν θέλετε να αλλάξετε τις εκπομπές ή να παίξετε το επόμενο επεισόδιο αυτού που παρακολουθείτε.

Και επειδή δεν υπάρχουν καλώδια, μπορείτε να ελέγχετε εύκολα το iPad. Αυτό είναι υπέροχο αν παίζετε ένα παιχνίδι στο iPad και θέλετε να το δείτε στη μεγάλη οθόνη της τηλεόρασής σας.

Αλλά πόσο κοστίζει το AirPlay;

Ο ψηφιακός προσαρμογέας AV είναι αρκετά προσιτός και είναι διαθέσιμος από την ιστοσελίδα της Apple ή άλλους εμπόρους λιανικής πώλησης. Για να χρησιμοποιήσετε το AirPlay για να συνδέσετε το iPad με την τηλεόρασή σας, θα χρειαστείτε επίσης καλώδια Apple TV και HDMI, έτσι ώστε να προσθέσετε το κόστος, αλλά το πρόσθετο έξοδο δεν σας αγοράζει απλά μια ασύρματη σύνδεση. Σας αγοράζει Apple TV.

Η Apple TV έρχεται με τόνους εφαρμογών και μερικές είναι οι ίδιες που μπορεί να θέλετε να κάνετε stream από το iPad σας, συμπεριλαμβανομένων των Netflix, Hulu Plus και Crackle. Έτσι, σε πολλές περιπτώσεις, δεν θα χρειαστεί καν να συνδέσετε το iPad στην τηλεόρασή σας, η οποία απελευθερώνει το iPad σας για άλλες χρήσεις. Η Apple TV σας δίνει επίσης πρόσβαση στην αγορά ή ενοικίαση ταινιών και τηλεόρασης μέσω του iTunes.

Η Apple TV λειτουργεί επίσης με μουσική και φωτογραφίες. Υπάρχουν πραγματικά μερικοί διαφορετικοί τρόποι με τους οποίους μπορείτε να πάρετε την Apple TV για να μεταδώσετε τη μουσική σας. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το AirPlay για να το μεταφέρετε από το iPad ή το iPhone σας ή αν εγγραφείτε στο iTunes Match, η μουσική συλλογή σας θα πρέπει να μεταδίδεται από το Internet. Ως εναλλακτική λύση στο iTunes Match, μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε την Αρχική κατανομή για να μεταδώσετε τη μουσική σας συλλογή από τον υπολογιστή σας .

Η κοινή σας βιβλιοθήκη φωτογραφιών iCloud θα είναι επίσης διαθέσιμη στην Apple TV. Έτσι μπορεί να λειτουργήσει ως μια πραγματικά δροσερή προφύλαξη οθόνης.

Και αν σας αρέσει πραγματικά η ιδέα της Apple TV, μπορείτε να παραλείψετε τη φθηνότερη έκδοση και να αγοράσετε την νεότερη γενιά της Apple TV. Είναι σίγουρα ακριβότερο, αλλά έχει επίσης την ίδια βασική ισχύ επεξεργασίας με ένα iPad Air και πρόσβαση σε ένα πλήρες App Store.

Υπάρχουν χρόνοι όταν ο ψηφιακός προσαρμογέας AV είναι η καλύτερη λύση;

Στις περισσότερες περιπτώσεις, θα έχετε περισσότερη έκρηξη για το buck σας για τη λύση Apple TV μέσω της λύσης Digital AV Adapter. Αλλά υπάρχει ένας τομέας-κλειδί όπου ο ψηφιακός προσαρμογέας AV είναι σίγουρα η ανώτερη λύση: φορητότητα. Όχι μόνο ο προσαρμογέας είναι πολύ μικρότερος από την Apple TV, είναι επίσης πολύ πιο εύκολο να συνδέσετε μια τηλεόραση. Για να λειτουργήσει το AirPlay, και οι δύο συσκευές πρέπει να βρίσκονται στο ίδιο δίκτυο Wi-Fi. Στο σπίτι, αυτό δεν είναι ένα ζήτημα, αλλά εάν χρειάζεστε μια λύση για εργασία, όπως η σύνδεση του iPad μέχρι να εμφανιστεί μια παρουσίαση, η ανάγκη όλοι να βρίσκονται στο ίδιο δίκτυο Wi-Fi μπορεί να γίνει επιβάρυνση.

Εάν χρειάζεστε μια πολύ κινητή λύση, ο ψηφιακός προσαρμογέας AV είναι ακόμα ο δρόμος προς τα εμπρός. Ο προσαρμογέας είναι επίσης η πιο ανόθευτη λύση. Δεν χρειάζεται καμία πρόσθετη ανίχνευση λογισμικού για να λειτουργήσει, οπότε θα λειτουργήσει το 100% του χρόνου.

Τι γίνεται αν η τηλεόρασή μου δεν διαθέτει θύρα HDMI;

Υπάρχουν μερικές επιλογές για παλαιότερες τηλεοράσεις. Κατ 'αρχάς, μπορείτε να αγοράσετε ένα σύνθετο καλώδιο AV από την Apple, αλλά αυτό το καλώδιο χρησιμοποιεί το παλιό συνδετήρα 30 ακίδων για το iPad. Εάν έχετε ένα νεότερο iPad με θύρα Lightning, θα χρειαστείτε και τον προσαρμογέα 30 βυσμάτων στον προσαρμογέα Lightning.

Αυτό προφανώς δεν είναι η πιο εύγλωττη λύση.

Μια καλύτερη διαδρομή θα ήταν να πάτε με ένα κουτί ξεμπλοκάρισμα ή προσαρμογέα καλωδίου που μετατρέπει το σήμα HDMI σε συνιστώσα (το μπλε, κόκκινο και πράσινο καλώδια για βίντεο) ή σύνθετο (το μονό κίτρινο καλώδιο για βίντεο). Μπορείτε να βρείτε μερικές επιλογές αναζητώντας το Amazon για σύνθετο hdmi ή hdmi component . Το αντίθετο στο να πηγαίνεις με έναν προσαρμογέα είναι αυτό που μπορεί να χρησιμοποιηθεί για κάτι περισσότερο από το να συνδέεις το iPad στην τηλεόρασή σου. Θα μπορούσατε να το χρησιμοποιήσετε για οτιδήποτε έχει HDMI, όπως μια κονσόλα παιχνιδιών.