Πώς να συνδέσετε το iPad στην τηλεόρασή σας ασύρματα ή με καλώδια

Ένας οδηγός για να συνδέσετε το iPad / iPhone / iPod Touch στην HDTV σας

Το iPad εξακολουθεί να είναι ένας εξαιρετικός τρόπος για να απολαύσετε ταινίες και τηλεόραση, ειδικά όταν βλέπετε αυτό το πανέμορφο iPad Pro 12,9 ιντσών. Αυτό κάνει το iPad έναν εξαιρετικό τρόπο να κόψετε το καλώδιο και να απαλλαγείτε από την καλωδιακή τηλεόραση. Αλλά τι γίνεται με την παρακολούθηση στην τηλεόρασή σας; Αν προτιμάτε να παρακολουθείτε την ευρεία οθόνη σας, είναι απλό να συνδέσετε το iPad με την τηλεόρασή σας.

Μπορείτε να το κάνετε ακόμη και ασύρματα! Επιπλέον, μπορείτε να συνδέσετε τα ακουστικά σας σε οποιαδήποτε τηλεόραση για να έχετε μια πραγματικά ιδιωτική εμπειρία προβολής. Εδώ είναι πέντε τρόποι για να επιτύχετε τους στόχους iPad της τηλεόρασής σας.

Συνδέστε το iPad στην τηλεόρασή σας με την Apple TV και την AirPlay

Η Apple TV είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να συνδέσετε το iPad με την τηλεόρασή σας. Ενώ είναι πιο ακριβό από άλλες επιλογές, είναι η μόνη λύση που είναι ασύρματο. Αυτό σημαίνει ότι μπορείτε να κρατήσετε το iPad στην αγκαλιά σας και να το χρησιμοποιήσετε ως απομακρυσμένο κατά την αποστολή της οθόνης στην τηλεόρασή σας. Αυτό είναι μακράν η καλύτερη λύση για παιχνίδια, όπου η κατοχή ενός καλωδίου που συνδέει το iPad με την τηλεόρασή σας μπορεί να είναι περιοριστική.

Η Apple TV χρησιμοποιεί το AirPlay για να αλληλεπιδράσει με το iPad σας . Οι περισσότερες εφαρμογές συνεχούς ροής λειτουργούν με το AirPlay και στέλνουν πλήρη τηλεοπτική εικόνα 1080p στην τηλεόραση. Ωστόσο, ακόμη και οι εφαρμογές που δεν υποστηρίζουν το AirPlay ή την έξοδο βίντεο, θα λειτουργούν μέσω κατοπτρισμού εμφάνισης , το οποίο αναπαράγει την οθόνη του iPad στην τηλεόρασή σας.

Ένα άλλο πλεονέκτημα της Apple TV είναι οι εφαρμογές που έχουν ήδη εγκατασταθεί στη συσκευή. Έτσι, αν σας αρέσει το Netflix , το Hulu Plus και το Crackle, δεν χρειάζεται να συνδέσετε το iPad σας για να απολαμβάνετε streaming video από αυτές τις υπηρεσίες. Οι εφαρμογές λειτουργούν εγγενώς στην Apple TV. Η Apple TV λειτουργεί επίσης εξαιρετικά με το iPhone και το iPod Touch, επιτρέποντάς σας να κάνετε streaming video μέσω του AirPlay ή απλά να χρησιμοποιείτε τα ηχεία του συστήματος ψυχαγωγίας για να αναπαράγετε μουσική.

Η Apple πρόσφατα βγήκε με μια νέα έκδοση της Apple TV που τρέχει στον ίδιο επεξεργαστή που χρησιμοποιείται για το iPad Air. Αυτό το καθιστά αστραπιαίο γρήγορα. Υποστηρίζει επίσης μια πλήρη εμφάνιση του καταστήματος εφαρμογών, το οποίο του δίνει πρόσβαση σε ακόμη περισσότερες εφαρμογές.

Συνδέστε το iPad ασύρματα χωρίς τη χρήση της Apple TV μέσω Chromecast

Εάν δεν θέλετε να μεταβείτε στη διαδρομή της Apple TV, αλλά θέλετε να συνδέσετε το iPad με την τηλεόρασή σας χωρίς πολλά καλώδια, το Chromecast της Google αποτελεί εναλλακτική λύση. Έχει μια σχετικά εύκολη διαδικασία ρύθμισης που χρησιμοποιεί το iPad σας για να διαμορφώσει το Chromecast και να το συνδέσει στο δίκτυο Wi-Fi και μόλις ρυθμίσετε και λειτουργήσει όλα, μπορείτε να μεταδώσετε την οθόνη iPad στην τηλεόρασή σας - εφ 'όσον η εφαρμογή βρίσκεστε σε υποστήριξη του Chromecast.

Και αυτός είναι ο μεγάλος περιοριστικός παράγοντας σε σύγκριση με την Apple TV: Η υποστήριξη Chromecast πρέπει να ενσωματωθεί στην εφαρμογή σε σύγκριση με το AirPlay της Apple TV, το οποίο λειτουργεί με σχεδόν κάθε εφαρμογή για το iPad.

Γιατί λοιπόν να χρησιμοποιήσετε το Chromecast; Για ένα πράγμα, συσκευές ροής όπως το Chromecast είναι πολύ φθηνότερες από την Apple TV. Θα λειτουργεί επίσης και με τις συσκευές Android και iOS, οπότε εάν διαθέτετε ένα smartphone Android μαζί με το iPad σας, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το Chromecast και με τους δύο. Και με το Android, το Chromecast διαθέτει ένα χαρακτηριστικό παρόμοιο με το Display Mirroring της Apple TV.

Συνδέστε το iPad στην τηλεόραση υψηλής ευκρίνειας μέσω HDMI

Ο ψηφιακός προσαρμογέας AV της Apple είναι ίσως ο ευκολότερος και ευκολότερος τρόπος να συνδέσετε το iPad με την τηλεόρασή σας HDTV. Αυτός ο προσαρμογέας σας επιτρέπει να συνδέσετε ένα καλώδιο HDMI από το iPad στην τηλεόρασή σας. Αυτό το καλώδιο θα στείλει το βίντεο στην τηλεόρασή σας, πράγμα που σημαίνει ότι οποιαδήποτε εφαρμογή που υποστηρίζει την έξοδο βίντεο θα εμφανιστεί σε ποιότητα 1080p "HD". Όπως και με την Apple TV, ο ψηφιακός προσαρμογέας AV υποστηρίζει την προβολή εικόνας, επομένως ακόμη και οι εφαρμογές που δεν υποστηρίζουν την έξοδο βίντεο θα εμφανιστούν στην τηλεόρασή σας.

Ανησυχείτε για τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας; Ο προσαρμογέας σας επιτρέπει επίσης να συνδέσετε ένα καλώδιο USB στο iPad σας, το οποίο μπορεί να παρέχει ενέργεια στη συσκευή και να κρατάει την μπαταρία χαμηλή ενώ βγαίνετε στο Seinfeld ή στο πώς συναντήθηκα τη μητέρα σας. Μπορείτε επίσης να μεταφέρετε τη συλλογή ταινιών από τον υπολογιστή σας στο iPad σας στην τηλεόραση HDTV χρησιμοποιώντας την Αρχική κατανομή. Αυτός είναι ένας πολύ καλός τρόπος για να μεταβείτε τελικά από το DvD και το Blu-Ray σε ψηφιακό βίντεο χωρίς να χάσετε τη δυνατότητα να το δείτε στη μεγάλη οθόνη της τηλεόρασής σας.

Θυμηθείτε: Ο συνδετήρας αστραπής δεν λειτουργεί με το αρχικό iPad, iPad 2 ή iPad 3. Θα χρειαστεί να αγοράσετε έναν ψηφιακό προσαρμογέα AV με υποδοχή 30 ακίδων για αυτά τα παλαιότερα μοντέλα iPad. Αυτό καθιστά μια λύση AirPlay όπως την Apple TV ακόμη καλύτερη για αυτά τα μοντέλα.

Συνδέστε το iPad μέσω σύνθετων / συστατικών καλωδίων

Εάν η τηλεόρασή σας δεν υποστηρίζει HDMI ή εάν απλά έχετε χαμηλές εξόδους HDMI στην τηλεόρασή σας HDTV, μπορείτε επίσης να επιλέξετε να συνδέσετε το iPad στην τηλεόρασή σας με σύνθετα ή συστατικά καλώδια.

Οι προσαρμογείς εξαρτημάτων σπάσουν το βίντεο σε κόκκινο, μπλε και πράσινο, γεγονός που δίνει μια ελαφρώς καλύτερη εικόνα, αλλά οι προσαρμογείς εξαρτημάτων είναι διαθέσιμοι μόνο για τους παλιούς προσαρμογείς 30 ακίδων. Οι σύνθετοι προσαρμογείς χρησιμοποιούν το απλό «κίτρινο» καλώδιο βίντεο συμβατό μαζί με τα κόκκινα και λευκά καλώδια ήχου, το οποίο είναι συμβατό με όλες σχεδόν τις τηλεοράσεις.

Τα συστατικά και τα σύνθετα καλώδια δεν υποστηρίζουν τη λειτουργία Οπτικοακουστικής απεικόνισης στο iPad, επομένως θα λειτουργούν μόνο με εφαρμογές όπως το Netflix και το YouTube που υποστηρίζουν την έξοδο βίντεο. Μειώνουν επίσης βίντεο 720p, οπότε η ποιότητα δεν θα είναι τόσο υψηλή όσο ο ψηφιακός προσαρμογέας AV ή η τηλεόραση Apple.

Δυστυχώς, αυτά τα εξαρτήματα ενδέχεται να μην είναι διαθέσιμα για τη νεότερη υποδοχή κεραυνών, οπότε μπορεί να χρειαστείτε προσαρμογέα Lightning to 30 Pin.

Συνδέστε το iPad με έναν προσαρμογέα VGA

Χρησιμοποιώντας τον προσαρμογέα Lightning-to-VGA της Apple, μπορείτε να συνδέσετε το iPad σας σε μια τηλεόραση που διαθέτει είσοδο VGA, οθόνη υπολογιστή, προβολέα και άλλες συσκευές προβολής που υποστηρίζουν VGA. Αυτό είναι ιδανικό για οθόνες. Πολλές νεότερες οθόνες υποστηρίζουν πολλές πηγές προβολής, θα μπορούσατε ακόμη και να αλλάξετε μεταξύ της χρήσης της οθόνης σας για την επιφάνεια εργασίας σας και της χρήσης για το iPad σας.

Ο προσαρμογέας VGA θα υποστηρίζει επίσης τη λειτουργία Οπτικοακουστικής απεικόνισης . Ωστόσο, δεν μεταδίδει ήχο , οπότε πρέπει είτε να ακούσετε μέσω των ενσωματωμένων ηχείων του iPad είτε μέσω εξωτερικών ηχείων συνδεδεμένων μέσω της υποδοχής ακουστικών του iPad.

Αν σκοπεύετε να παρακολουθήσετε τηλεόραση μέσω της τηλεόρασής σας, ο προσαρμογέας HDMI ή τα καλώδια συνιστωσών είναι οι καλύτερες λύσεις. Αλλά εάν σκοπεύετε να χρησιμοποιήσετε μια οθόνη υπολογιστή ή θέλετε να χρησιμοποιήσετε το iPad για μεγάλες παρουσιάσεις με έναν προβολέα, ο προσαρμογέας VGA μπορεί να είναι η καλύτερη λύση.

Παρακολουθήστε ζωντανή τηλεόραση στο iPad σας

Υπάρχουν διάφορα αξεσουάρ που έχουν σχεδιαστεί για να μπορείτε να παρακολουθείτε ζωντανή τηλεόραση στο iPad σας, να έχετε πρόσβαση στα καλωδιακά σας κανάλια και ακόμα και στο DVR σας από οποιοδήποτε δωμάτιο του σπιτιού και ενώ βρίσκεστε μακριά από το σπίτι μέσω των δεδομένων που συνδέετε. Μάθετε πώς μπορείτε να παρακολουθήσετε τηλεόραση στο iPad σας .