Αναθεώρηση του προσαρμογέα ψηφιακού AV της Apple

Η έλλειψη θύρας HDMI στο αρχικό iPad θεωρήθηκε σε μεγάλο βαθμό ως ένα από τα μεγαλύτερα χαρακτηριστικά που λείπουν. Και ενώ τα iPads επόμενης γενιάς δεν διαθέτουν θύρα HDMI στη συσκευή, η Apple κυκλοφόρησε τον ψηφιακό προσαρμογέα AV μαζί με το iPad 2, παρέχοντας σε όλα τα προϊόντα iOS (iPad, iPhone 4 και iPod Touch 4G) τη δυνατότητα σύνδεσης με την τηλεόρασή σας.

Χαρακτηριστικά ψηφιακού προσαρμογέα AV της Apple

Το iPad σε High Definition

Ο ψηφιακός προσαρμογέας AV της Apple συνδέεται με τον ακροδέκτη 30 ακίδων στο κάτω μέρος του iPad και περιλαμβάνει θύρα HDMI και άλλη θύρα 30 ακίδων, ώστε να μπορείτε να φορτίζετε το iPad κατά την αναπαραγωγή βίντεο στην τηλεόρασή σας. Αυτό είναι σπουδαίο εάν παρακολουθείτε το καλό, το κακό και το άσχημο ή προσπαθείτε να περάσετε από ολόκληρη την τριλογία του Άρχοντα των Δαχτυλιδιών .

Η αναπαραγωγή είναι εξαιρετική. Ο ψηφιακός προσαρμογέας AV παρέχει έξοδο βίντεο 1080p και ήχο Dolby Digital, οπότε είναι εξαιρετικό για την παρακολούθηση ταινιών. Και η δυνατότητα να εκπέμπετε βίντεο στην τηλεόρασή σας και να φορτίζετε το iPad σας ταυτόχρονα σημαίνει ότι δεν θα διακοπεί, επειδή το iPad σας είναι εκτός χυμού.

Το iPad στη λειτουργία Οπτικοακουστικής απεικόνισης

Η αναπαραγωγή βίντεο είναι μόνο ένα κομμάτι του παζλ για τους ιδιοκτήτες του iPad. Ο ψηφιακός προσαρμογέας AV μπορεί να τοποθετήσει το iPad σε λειτουργία κατοπτρισμού προβολής όταν συνδέεται σε μια τηλεόραση υψηλής ευκρίνειας, πράγμα που σημαίνει ότι ακόμα και αν η εφαρμογή δεν υποστηρίζει αναπαραγωγή βίντεο, θα το δείτε ακόμα στη μεγάλη οθόνη.

Η λειτουργία Mirroring δεν θα χρησιμοποιήσει όλη την οθόνη της τηλεόρασης HDTV σας, έτσι θα έχετε μαύρες γραμμές στις δύο πλευρές της οθόνης, αλλά δίνει κάθε υποστήριξη HDTV σε εφαρμογές. Και αν η τηλεόρασή σας υποστηρίζει λειτουργία ζουμ, μπορείτε ακόμη και να μεγιστοποιήσετε την οθόνη.

Η λειτουργία "Οπτικοποίηση εμφάνισης" είναι μια μεγάλη εναλλακτική λύση για εφαρμογές που δεν υποστηρίζουν απευθείας την έξοδο βίντεο.

Το iPad στη λειτουργία διπλής οθόνης

Ο ψηφιακός προσαρμογέας AV έχει επίσης τη δυνατότητα να στέλνει ένα σήμα βίντεο στην τηλεόρασή σας και ένα άλλο στην οθόνη του iPad σας. Αυτό επιτρέπει σε μια εφαρμογή να χωρίσει την οθόνη μεταξύ της τηλεόρασης και του iPad σας. Για παιχνίδια όπως το MetalStorm Online και το Real Racing 2, αυτό σημαίνει ότι χρησιμοποιείτε το iPad ως ελεγκτή ενώ παίζετε το παιχνίδι στη μεγάλη οθόνη.

Εναλλακτικές λύσεις για τη λήψη του iPad σας στη μεγάλη οθόνη

Ο ψηφιακός προσαρμογέας AV της Apple δεν είναι ο μόνος τρόπος για να αποκτήσετε την οθόνη του iPad στην HDTV σας. Μια δημοφιλής εναλλακτική λύση είναι να χρησιμοποιήσετε μια συσκευή όπως η Apple TV ή το Chromecast για να συνδέσετε το iPad στην τηλεόρασή σας χωρίς καλώδια . Η Apple TV είναι πιο ακριβή από έναν ψηφιακό προσαρμογέα AV, αλλά περιλαμβάνει εφαρμογές συνεχούς ροής όπως Netflix και Hulu χωρίς την ανάγκη για iPad. Το Chromecast είναι περίπου η ίδια τιμή με τον προσαρμογέα ψηφιακού AV, αλλά δεν διαθέτει τη δυνατότητα εμφάνισης κατοπτρισμού για το iPhone και το iPad, επομένως περιορίζεστε σε ποιες εφαρμογές θα συνεργαστείτε μαζί του.

Το μόνο μειονέκτημα είναι η τιμή

Ο ψηφιακός προσαρμογέας AV της Apple κάνει τη λίστα "πρέπει να έχει" για τα αξεσουάρ iPad, αλλά αν έχει αρνητικό, είναι η τιμή. Αυτή τη στιγμή πηγαίνει για 49,00 δολάρια, δεν είναι ο φθηνότερος προσαρμοστής, και όταν το συνδυάζετε με την τιμή ενός καλωδίου HDMI, μπορεί να πάρει λίγο ακριβό.

Μόλις όμως συνδέσετε το iPad με την τηλεόρασή σας HDTV, μπορείτε να δείτε γρήγορα το κενό που γεμίζει. Από την παρακολούθηση βίντεο Netflix και Crackle απλά στην περιήγηση στο YouTube, ο ψηφιακός προσαρμογέας AV λαμβάνει το iPad βίντεο στο επόμενο επίπεδο.

Πριν από την αγορά : Η Apple μετακόμισε στην υποδοχή αστραπής με το iPad 4 (Buy on Amazon). Εάν διαθέτετε ένα iPad 3 ή παλαιότερο, θα χρειαστείτε τον προσαρμογέα ψηφιακού AV 30 καρφιτσών (Buy on Amazon).

Αποκάλυψη

Το Περιεχόμενο Ηλεκτρονικού Εμπορίου είναι ανεξάρτητο από το εκδοτικό περιεχόμενο και ενδέχεται να λάβουμε αποζημίωση σε σχέση με την αγορά προϊόντων μέσω συνδέσμων σε αυτήν τη σελίδα.