Πώς να αποκτήσετε πρόσβαση στο Yahoo! Αλληλογραφία στο Gmail

Εάν βρείτε τη διεπαφή του Gmail πιο διαισθητική και βολική από τη Yahoo! 'S, δεν είστε μόνοι σας: Πολλοί χρήστες ηλεκτρονικού ταχυδρομείου εκτιμούν τις προηγμένες δυνατότητες αναζήτησης, την ευελιξία και τα οργανωτικά βοηθήματα του Gmail. Εάν χρησιμοποιείτε το Yahoo! για το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο, αλλά προτιμάτε το Gmail, δεν χρειάζεται να αλλάξετε τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας ή να κλείσετε το Yahoo! λογαριασμός. Ευτυχώς, το Gmail σας διευκολύνει να λαμβάνετε και να στέλνετε μηνύματα μέσω του Yahoo! χρησιμοποιώντας τη διεπαφή του.

Αφού περάσετε από τη διαδικασία που περιγράφεται παρακάτω, το Yahoo! το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο θα εμφανιστεί και στο Yahoo! και τους λογαριασμούς Gmail όπως έχει ληφθεί. Θα μπορείτε επίσης να στέλνετε μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου μέσω του Yahoo! διεύθυνση απευθείας από το Gmail.

Πρόσβαση στο Yahoo! Αλληλογραφία από το Gmail

Για να ρυθμίσετε το Gmail για να λαμβάνετε και να στέλνετε το Yahoo! Email ηλεκτρονικού ταχυδρομείου:

  1. Βεβαιωθείτε ότι έχετε ένα τρέχον Yahoo! Συνδρομή Mail Plus.
  2. Κάντε κλικ στο εργαλείο " Ρυθμίσεις" στο Gmail.
  3. Επιλέξτε Ρυθμίσεις από το μενού που εμφανίζεται.
  4. Μεταβείτε στην καρτέλα Λογαριασμοί και Εισαγωγή .
  5. Κάντε κλικ στην επιλογή Προσθήκη λογαριασμού ηλεκτρονικού ταχυδρομείου POP3Προσθήκη άλλης διεύθυνσης ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που έχετε στην κατοχή σας ) στο στοιχείο Έλεγχος αλληλογραφίας από άλλους λογαριασμούς (χρησιμοποιώντας POP3) .
  6. Πληκτρολογήστε το Yahoo! Διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου .
  7. Κάντε κλικ στο κουμπί Επόμενο βήμα .
  8. Πληκτρολογήστε το πλήρες Yahoo! Διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου κάτω από το όνομα χρήστη.
  9. Πληκτρολογήστε το Yahoo! Κωδ .
  10. Βεβαιωθείτε ότι έχει επιλεγεί το pop.mail.yahoo.com στο διακομιστή POP.
    • Χρησιμοποιήστε το pop.att.yahoo.com ή το pop.sbcglobal.yahoo.com για το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο της AT & T.
    • Αν ο επιθυμητός διακομιστής δεν εμφανίζεται στο αναπτυσσόμενο μενού:
      1. Επιλέξτε Άλλο.
      2. Πληκτρολογήστε το όνομα του διακομιστή στο διακομιστή POP.
  11. Επιλέξτε 995 κάτω από τη Θύρα.
  12. Συνήθως, θα πρέπει να ελέγξετε Αφήστε ένα αντίγραφο των ανακτώμενων μηνυμάτων στο διακομιστή .
    • Με το Αφήστε ένα αντίγραφο των ανακτώμενων μηνυμάτων στον διακομιστή να μην έχει επιλεγεί, το Yahoo! το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο θα διατηρείται μόνο στο Gmail, όχι στο Yahoo !.
  13. Ελέγξτε Να χρησιμοποιείται πάντα μια ασφαλής σύνδεση (SSL) κατά την ανάκτηση αλληλογραφίας .
  14. Προαιρετικά, επιλέξτε Ετικέτα εισερχόμενα μηνύματα και επιλέξτε μια ετικέτα για να κάνετε λήψη μηνυμάτων ηλεκτρονικού ταχυδρομείου από το Yahoo! Το ταχυδρομείο είναι εύκολα αναγνωρίσιμο και προσβάσιμο.
  1. Προαιρετικά, επιλέξτε Αρχειοθέτηση εισερχομένων μηνυμάτων (Παράλειψη εισερχομένων) για να δημιουργήσετε αρχειοθετημένα αντίγραφα του νέου σας Yahoo! Τα μηνύματα αλληλογραφίας χωρίς να επηρεάζουν την κανονική χρήση του Gmail.
  2. Κάντε κλικ στην επιλογή Προσθήκη λογαριασμού.
  3. Επιλέξτε Ναι, θέλω να μπορώ να στείλω μηνύματα ως ___ κάτω. Θα θέλατε επίσης να μπορείτε να στείλετε μηνύματα ως ___; .
  4. Κάντε κλικ στο κουμπί Επόμενο βήμα .
  5. Στην ενότητα Όνομα, εισαγάγετε το όνομα που θέλετε να εμφανίζεται στη γραμμή Από όταν στέλνετε μηνύματα μέσω του Yahoo! Διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου από το Gmail.
  6. Συνήθως, θα πρέπει να ελέγξετε το Treat ως ψευδώνυμο .
    • Έχοντας το Yahoo! Η διεύθυνση αλληλογραφίας που αντιμετωπίζετε ως ψευδώνυμο σημαίνει ότι το Gmail θα βλέπει μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου από το Yahoo! Η διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που προέρχεται από εσάς και το ταχυδρομείο στο Yahoo! Διεύθυνση αλληλογραφίας όπως σας αποστέλλεται.
    • Αν στείλετε ένα μήνυμα από το Yahoo! Στείλτε μηνύματα στη διεύθυνση Gmail σας με το Treat ως ένα ψευδώνυμο ενεργοποιημένο και απαντήστε στο Gmail, η διεύθυνση Gmail θα εμφανιστεί στο πεδίο To αντί για το Yahoo! Διεύθυνση ταχυδρομείου; για να αποφευχθεί αυτό, βεβαιωθείτε ότι η επεξεργασία ως ψευδώνυμο δεν έχει ελεγχθεί.
  7. Αν θέλετε απαντήσεις σε μηνύματα που στέλνετε από το Gmail χρησιμοποιώντας το Yahoo! Διεύθυνση αλληλογραφίας για να μεταβείτε σε διεύθυνση διαφορετική από τη διεύθυνση Yahoo! Διεύθυνση ταχυδρομείου:
    1. Κάντε κλικ στην επιλογή Καθορισμός διαφορετικής διεύθυνσης απάντησης .
    2. Πληκτρολογήστε την επιθυμητή διεύθυνση στη διεύθυνση Reply-to.
  1. Κάντε κλικ στο κουμπί Επόμενο βήμα .
  2. Επιλέξτε Αποστολή μέσω του yahoo.com SMTP servers .
  3. Εισαγάγετε το smtp.mail.yahoo.com στο διακομιστή SMTP .
  4. Επιλέξτε 465 κάτω από τη Θύρα .
  5. Εισαγάγετε το Yahoo! Διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου κάτω από το όνομα χρήστη .
  6. Πληκτρολογήστε το Yahoo! Κωδ .
  7. Βεβαιωθείτε ότι έχετε επιλέξει Ασφαλής σύνδεση χρησιμοποιώντας SSL .
  8. Κάντε κλικ στην επιλογή Προσθήκη λογαριασμού .
  9. Κάντε κλικ στην επιλογή Αποστολή επαλήθευσης, εάν σας ζητηθεί.
  10. Ανοίξτε το μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου από την "Ομάδα Gmail" με θέμα "Επιβεβαίωση Gmail - Αποστολή αλληλογραφίας ως ___" που πρέπει να λάβετε στο Yahoo! Διεύθυνση ταχυδρομείου.
  11. Αντιγράψτε τον κωδικό επιβεβαίωσης.
  12. Επικολλήστε τον κωδικό στην περιοχή Εισαγωγή και επαληθεύστε τον κωδικό επιβεβαίωσης στο Gmail Προσθέστε μια άλλη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που έχετε στο δικό σας παράθυρο.
  13. Κάντε κλικ στην επιλογή Επαλήθευση .

Λίγα Σημειώσεις

Η πρόσβαση στο Gmail απαιτεί ένα Yahoo! Συνδρομή Mail Plus; αυτό δεν λειτουργεί με το απλό Yahoo! Λογαριασμούς αλληλογραφίας.

Εκτός από τη λήψη νέων μηνυμάτων, το Gmail μπορεί επίσης να εισάγει υπάρχοντα μηνύματα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου (και καταχωρίσεις βιβλίων διευθύνσεων) από το Yahoo! Λογαριασμός αλληλογραφίας . αυτό δεν απαιτεί το Yahoo! Mail Plus. Ως εναλλακτική λύση από το Yahoo! Mail λήψη νέου μηνύματος, μπορείτε επίσης να ρυθμίσετε το Yahoo! Mail (με συνδρομή Yahoo! Mail Plus) για να μεταβείτε στη διεύθυνση Gmail σας.

Εάν χρησιμοποιείτε το Inbox για την άλλη υπηρεσία ηλεκτρονικού ταχυδρομείου της Google-Google, απλώς συνδεθείτε στον κανονικό λογαριασμό Gmail και ακολουθήστε τα παραπάνω βήματα. Οι αλλαγές που πραγματοποιούνται στο Gmail ισχύουν και για τα Εισερχόμενα για το Google.