Πόσο διαρκεί η μπαταρία Nintendo 3DS XL;

Κάντε τη μπαταρία σας 3DS XL να διαρκεί περισσότερο με αυτές τις συμβουλές

Σύμφωνα με τη Nintendo, η μπαταρία για το Nintendo 3DS XL θα πρέπει να διαρκεί περίπου 3,5 έως 6,5 ώρες. Πρόκειται για μια βελτίωση σε σχέση με τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας του Nintendo 3DS από τρεις έως πέντε ώρες.

Όπως συμβαίνει με τις περισσότερες σύγχρονες συσκευές που τροφοδοτούνται από μπαταρία ιόντων λιθίου, δεν μπορείτε να ρυθμίσετε πραγματικά ένα χρονόμετρο για να υπολογίσετε πόσο χυμό έχετε αφήσει στο Nintendo 3DS XL πριν το gadget σας αναβοσβήνει. Τούτου λεχθέντος, το Nintendo 3DS XL είναι σίγουρα κατασκευασμένο με μπαταρία μεγαλύτερης διάρκειας από τον προκάτοχό του.

Πώς να κάνετε τη μπαταρία 3DS XL να διαρκεί περισσότερο

Αν διαχειρίζεστε την ενέργεια σας προσεκτικά, θα πρέπει να είστε σε θέση να αποφύγετε ποτέ να βλέπετε αυτό το φοβερό κόκκινο φως όταν είστε μίλια από τον φορτιστή σας.

Η πιο απλή συμβουλή για οποιαδήποτε συσκευή να διαρκεί περισσότερο είναι να απενεργοποιήσετε λειτουργίες που χρησιμοποιούν περισσότερους πόρους του συστήματος. Όσο περισσότεροι πόροι χρησιμοποιούνται, τόσο περισσότερη δύναμη απαιτείται και καταναλώνεται.

Υπάρχουν πολλά πράγματα που μπορείτε να κάνετε για να τεντώσετε τη διάρκεια ζωής της μπαταρίας του Nintendo 3DS XL:

Μπορείτε επίσης να παίξετε το Nintendo 3DS XL ενώ είναι συνδεδεμένο στον μετασχηματιστή εναλλασσόμενου ρεύματος του , αλλά με τον τρόπο αυτό επιμηκύνει το χρόνο φόρτισης της συσκευής αρκετά.