Πώς να αλλάξετε τη διεύθυνσή σας ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στο Facebook

Μην χάσετε ειδοποιήσεις ή επαφές όταν αλλάξετε το email σας

Μπορείτε να αλλάξετε τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που σχετίζεται με το λογαριασμό σας στο Facebook από οποιαδήποτε συσκευή συνδεδεμένη στο διαδίκτυο. Θα πρέπει να το κάνετε αυτό εάν ο λογαριασμός σας στο Facebook έχει παραβιαστεί ή έχει πειρατεία. Μπορείτε επίσης να επιλέξετε να το κάνετε εάν αλλάξετε τους παρόχους ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και για διάφορους άλλους λόγους. Όποια και αν είναι η περίπτωση, υπάρχουν δύο βήματα για την ολοκλήρωση. πρέπει να προσθέσετε τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που θέλετε να χρησιμοποιήσετε και, στη συνέχεια, να την ρυθμίσετε ώστε να είναι η κύρια διεύθυνση.

Πώς να αλλάξετε το ηλεκτρονικό ταχυδρομείο σε Facebook σε οποιονδήποτε υπολογιστή

Μπορείτε να αλλάξετε τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου σας από οποιονδήποτε υπολογιστή, ανεξάρτητα αν είναι βασισμένος σε Mac ή με βάση τα Windows , χρησιμοποιώντας το αγαπημένο σας πρόγραμμα περιήγησης στο Web. Αυτό μπορεί να είναι ο Internet Explorer ή Edge σε έναν υπολογιστή , το Safari σε Mac ή οποιοδήποτε συμβατό πρόγραμμα περιήγησης τρίτου που έχετε εγκαταστήσει, όπως το Firefox ή το Chrome.

Για να αλλάξετε τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που χρησιμοποιείτε με το Facebook και να την ορίσετε ως κύρια διεύθυνση από έναν υπολογιστή:

  1. Πλοηγηθείτε στο www.facebook.com και συνδεθείτε .
  2. Στην επάνω δεξιά γωνία της σελίδας στο Facebook, κάντε κλικ στην επιλογή Ρυθμίσεις . Μπορεί να χρειαστεί να κάνετε κλικ στο κάτω βέλος πρώτα.
  3. Από την καρτέλα Γενικά , κάντε κλικ στην επιλογή Επικοινωνία .
  4. Κάντε κλικ στην επιλογή Προσθήκη άλλου μηνύματος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου ή αριθμού κινητού τηλεφώνου στον λογαριασμό ηλεκτρονικού ταχυδρομείου
  5. Πληκτρολογήστε τη νέα διεύθυνση και κάντε κλικ στο κουμπί Προσθήκη .
  6. Εισαγάγετε τον κωδικό πρόσβασής σας στο Facebook και πατήστε Υποβολή
  7. Κάντε κλικ στο κουμπί Κλείσιμο .
  8. Ελέγξτε το email σας και κάντε κλικ στο κουμπί Επιβεβαίωση για να επιβεβαιώσετε ότι πραγματοποιήσατε αυτήν την αλλαγή.
  9. Συνδεθείτε στο Facebook όταν σας ζητηθεί.
  10. Κάντε κλικ στην επιλογή Επαφή ξανά (όπως σημειώνεται στο βήμα 3).
  11. Επιλέξτε τη νέα διεύθυνση και κάντε κλικ στην επιλογή Αποθήκευση αλλαγών για να γίνει το κύριο email σας.

Σημείωση: Μπορείτε να καταργήσετε την παλιά διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου αν θέλετε, ακολουθώντας τα βήματα 1-3 παραπάνω και επιλέγοντας το email που θέλετε να καταργήσετε.

Πώς να αλλάξετε το Facebook e-mail σε ένα iPhone ή iPad

Εάν χρησιμοποιείτε το Facebook στο iPhone σας και έχετε την εφαρμογή Facebook, μπορείτε να αλλάξετε εκεί μια διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Μπορείτε επίσης να ακολουθήσετε τα παραπάνω βήματα για να κάνετε την αλλαγή χρησιμοποιώντας το Safari.

Δείτε πώς μπορείτε να προσθέσετε μια νέα διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και να την ορίσετε ως την κύρια διεύθυνση χρησιμοποιώντας την εφαρμογή Facebook:

  1. Κάντε κλικ στο εικονίδιο εφαρμογής Facebook για να ανοίξετε την εφαρμογή.
  2. Κάντε κλικ στις τρεις οριζόντιες γραμμές στο κάτω μέρος της οθόνης.
  3. Κάντε κύλιση για να κάνετε κλικ στην επιλογή Ρυθμίσεις και απόρρητο ή / και Ρυθμίσεις λογαριασμού
  4. Κάντε κλικ στο Γενικά και, στη συνέχεια , στο Email .
  5. Κάντε κλικ στην επιλογή Προσθήκη διεύθυνσης email .
  6. Πληκτρολογήστε τη διεύθυνση για να προσθέσετε και κάντε κλικ στην επιλογή Προσθήκη μηνύματος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου
  7. Ελέγξτε το email σας από την εφαρμογή αλληλογραφίας του τηλεφώνου σας και κάντε κλικ στην επιλογή Επιβεβαίωση για να επιβεβαιώσετε ότι πραγματοποιήσατε αυτήν την αλλαγή
  8. Συνδεθείτε στο Facebook όταν σας ζητηθεί.
  9. Κάντε κλικ στο κουμπί Συνέχεια.
  10. Επιλέξτε τη νέα διεύθυνση και κάντε κλικ στην επιλογή Αποθήκευση αλλαγών για να γίνει το κύριο email σας.
  11. Κάντε κλικ στις τρεις οριζόντιες γραμμές στην κορυφή της εφαρμογής και κάντε κλικ στην επιλογή Ρυθμίσεις λογαριασμού .
  12. Κάντε κλικ στο Γενικά, έπειτα στην επιλογή Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο, στην επιλογή Κύριο μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και επιλέξτε το νέο email που μόλις προσθέσατε και κάντε κλικ στην επιλογή Αποθήκευση .

Πώς να αλλάξετε το μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου Facebook σε μια κινητή συσκευή Android

Εάν χρησιμοποιείτε το Facebook στη συσκευή σας Android και έχετε την εφαρμογή Facebook, μπορείτε να αλλάξετε εκεί μια διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Μπορείτε επίσης να ακολουθήσετε τα βήματα της πρώτης ενότητας για να κάνετε την αλλαγή χρησιμοποιώντας το πρόγραμμα περιήγησης Android, το Chrome ή άλλο πρόγραμμα περιήγησης ιστού που είναι εγκατεστημένο στη συσκευή.

Δείτε πώς μπορείτε να προσθέσετε μια νέα διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και να την ορίσετε ως την κύρια διεύθυνση χρησιμοποιώντας την εφαρμογή Facebook:

  1. Κάντε κλικ στο εικονίδιο εφαρμογής Facebook για να ανοίξετε την εφαρμογή.
  2. Κάντε κλικ στις τρεις οριζόντιες γραμμές στο κάτω μέρος της οθόνης.
  3. Κάντε κύλιση για να κάνετε κλικ στην επιλογή Ρυθμίσεις και ιδιωτικό απόρρητο και / ή κάντε κλικ στις Ρυθμίσεις λογαριασμού.
  4. Κάντε κλικ στο Γενικά και, στη συνέχεια , στο Email .
  5. Κάντε κλικ στην επιλογή Προσθήκη διεύθυνσης email .
  6. Πληκτρολογήστε τη διεύθυνση για να προσθέσετε και κάντε κλικ στην επιλογή Προσθήκη μηνύματος ηλεκτρονικού ταχυδρομείου Αν σας ζητηθεί να εισαγάγετε τον κωδικό πρόσβασής σας στο Facebook, κάντε το.
  7. Κάντε κλικ στην επιλογή Προσθήκη διεύθυνσης email.
  8. Ελέγξτε το email σας από την εφαρμογή αλληλογραφίας του τηλεφώνου σας και κάντε κλικ στην επιλογή Επιβεβαίωση για να επιβεβαιώσετε ότι πραγματοποιήσατε αυτήν την αλλαγή
  9. Συνδεθείτε ξανά στο Facebook.
  10. Πλοηγηθείτε στις Ρυθμίσεις & Απόρρητο και / ή Ρυθμίσεις λογαριασμού , στη συνέχεια Γενικά, στη συνέχεια Email.
  11. Κάντε κλικ στο πρωτεύον μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου .
  12. Επιλέξτε τη νέα διεύθυνση, πληκτρολογήστε τον κωδικό πρόσβασής σας στο Facebook και κάντε κλικ στην επιλογή Αποθήκευση για να γίνει το κύριο email σας.
  13. Κάντε κλικ στις τρεις οριζόντιες γραμμές στην κορυφή της εφαρμογής και κάντε κλικ στην επιλογή Ρυθμίσεις λογαριασμού .
  14. Κάντε κλικ στο Γενικά, έπειτα στην επιλογή Ηλεκτρονικό ταχυδρομείο, στην επιλογή Κύριο μήνυμα ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και επιλέξτε το νέο email που μόλις προσθέσατε και κάντε κλικ στην επιλογή Αποθήκευση .

Τι γίνεται αν οι Αλλαγές App του Facebook;

Εάν η εφαρμογή Facebook που χρησιμοποιείτε στις ενημερώσεις συσκευών Android ή iOS και δεν μπορείτε, για οποιονδήποτε λόγο, να αλλάξετε τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που χρησιμοποιείτε, έχετε επιλογές. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε το πρόγραμμα περιήγησης στο τηλέφωνό σας για να πλοηγηθείτε στο www.facebook.com και ακολουθήστε τα βήματα που περιγράφονται στην πρώτη ενότητα. Η αλλαγή της διεύθυνσής σας ηλεκτρονικού ταχυδρομείου χρησιμοποιώντας ένα πρόγραμμα περιήγησης ιστού στο τηλέφωνό σας είναι ακριβώς όπως την αλλαγή σε έναν υπολογιστή.