Πώς να επισημάνετε ένα μη αναγνωσμένο μήνυμα στο Facebook

Όταν θέλετε να απαντήσετε σε ένα νέο μήνυμα αργότερα

Τα μηνύματα στο Facebook είναι τόσο δημοφιλή όσο και το υπόλοιπο του Facebook. Η λειτουργία κλήσης συνομιλίας, φωνής και βίντεο είναι χρήσιμη για την αποστολή γρήγορων μηνυμάτων συνομιλίας και δωρεάν κλήσεις φωνής και βίντεο για να διατηρείτε επαφή με τους φίλους και την οικογένειά σας.

Το Facebook σας ειδοποιεί όταν λαμβάνετε νέα μηνύματα, αν το επιτρέπουν οι ρυθμίσεις σας. Διαφορετικά, θα διαπιστώσετε εάν έχετε νέα μηνύματα όταν ανοίγετε τον ιστότοπο ή την εφαρμογή. Μπορείτε να τους κοιτάξετε και να αποφασίσετε να απαντήσετε αργότερα, αλλά θα πρέπει να θυμηθείτε ότι - παρόλο που έχετε "δει" την τελευταία ενημέρωση μιας συζήτησης στα μηνύματα Facebook - δεν έχετε απαντήσει ακόμα. Πώς το αναφέρετε αυτό; Απλά σημειώστε τη συζήτηση ως μη αναγνωσμένη.

Μαρκάρετε τα μηνύματα Facebook ως μη αναγνωσμένα

Τα βήματα για τη σήμανση των ανοιχτών μηνυμάτων σας στο Facebook ως Μη αναγνωσμένα εξαρτώνται από το αν έχετε πρόσβαση στα μηνύματά σας στο Facebook στον υπολογιστή σας ή χρησιμοποιώντας την εφαρμογή Messenger για κινητά.

Ιστοσελίδα Facebook

  1. Ανοίξτε το Facebook στο αγαπημένο σας πρόγραμμα περιήγησης στον επιτραπέζιο ή φορητό υπολογιστή σας.
  2. Κάντε κλικ στο εικονίδιο Μηνύματα στην επάνω δεξιά γωνία οποιασδήποτε οθόνης Facebook για να ανοίξετε μια οθόνη που εμφανίζει τα μηνύματα που ελήφθησαν πρόσφατα από φίλους.
  3. Στα δεξιά του ονόματος κάθε ατόμου, ακριβώς κάτω από την ημερομηνία του μηνύματος, υπάρχει ένας μικρός κύκλος. Κάντε κλικ στον μικρό κύκλο για να επισημάνετε το νήμα μη αναγνωσμένο.
  4. Εάν δεν βλέπετε το νήμα μηνυμάτων που αναζητάτε, κάντε κλικ στην επιλογή Εμφάνιση όλων στο Messenger στο κάτω μέρος της οθόνης που εμφανίζει τα πρόσφατα μηνύματα.
  5. Κάντε κλικ σε οποιοδήποτε νήμα μηνύματος για να εμφανίσετε μια ταχύτητα. Κάντε κλικ στο γρανάζι για να εμφανιστεί ένα αναπτυσσόμενο μενού.
  6. Επιλέξτε " Μαρκάρισμα ως μη αναγνωσμένο" .

Άλλες επιλογές στο αναπτυσσόμενο μενού gear include Mute , Archive , Delete , Mark as Spam , Report Spam ή Abuse , Ignore Message και Block Messages .

Εφαρμογή κινητού τηλεφώνου Messenger

Το Facebook χώρισε την εφαρμογή Facebook για κινητά σε δύο εφαρμογές: το Facebook και το Messenger. Παρόλο που μπορείτε να λάβετε μια ειδοποίηση στην εφαρμογή Facebook όταν λάβετε ένα μήνυμα, χρειάζεστε την εφαρμογή Messenger να διαβάζει και να απαντά.

  1. Ανοίξτε την εφαρμογή Messenger στην κινητή συσκευή σας.
  2. Αγγίξτε παρατεταμένα μια συνομιλία που θέλετε να επισημάνετε μη αναγνωσμένη για να ανοίξετε ένα αναδυόμενο μενού.
  3. Πατήστε Περισσότερα .
  4. Επιλέξτε Mark ως μη αναγνωσμένο .

Άλλες επιλογές στο μενού περιλαμβάνουν Ignore Messages , Block , Mark as Spam και Archive .