Μεγάλα δώρα Home Theatre για τον μπαμπά - Έκδοση 2018

Αν ψάχνετε για ένα δώρο για τον μπαμπά για να γιορτάσει την Ημέρα του Πατέρα, τα γενέθλιά του, ή ως δώρο Χριστουγέννων / Χειμερινών διακοπών, δείτε μερικές από τις επιλογές μου. Αυτή η λίστα ενημερώνει την Άνοιξη πριν από την Ημέρα του Πατέρα και το φθινόπωρο πριν από την εποχή των χειμερινών / Χριστουγεννιάτικων διακοπών.

Επίσης, εκτός από τις καταχωρήσεις που προσφέρονται σε αυτήν τη λίστα, έχω περισσότερες επιλογές προτάσεων σε κάθε μία από τις κατηγορίες προϊόντων που αναπαρίστανται, για να σας ρωτήσω : Τηλεοράσεις 4K Ultra HD , 40 ιντσών και μεγαλύτερες τηλεοράσεις LED / LCD 1080p , Blu-ray Disc Συσκευές Home-Theatre-in-a-Box , Streamers Media , Συστήματα ηχείων και δέκτες οικιακού κινηματογράφου .

Τηλεοράσεις LED LED / LCD Samsung MU9000 Series Premium 4K UHD

Samsung MU9000 σειρά Premium 4K UHD LED / LCD τηλεόραση. Εικόνα παρέχεται από την Amazon

Αν ψάχνετε για μια πραγματικά ιδιαίτερη τηλεόραση για τον μπαμπά, και τα χρήματα για να φιγούρα, τότε ελέγξτε τις τηλεοράσεις LED LED / LCD Samsung MU9000 Series 4K UHD.

Αυτή η σειρά διαθέτει ένα πολύ λεπτό, χωρίς ραφή, επίπεδη οθόνη με κεντρική βάση. Η οθόνη διαθέτει εγγενή ανάλυση οθόνης 4K, υποστηριζόμενη από το LED Edge Lighting. . Μερικά από τα χαρακτηριστικά περιλαμβάνουν HDR, Color Drive Extreme και Triple Black Extreme, τα οποία ενισχύουν την αντίθεση και την απόδοση των χρωμάτων.

Η σειρά MU9000 παρέχει επίσης τις πιο πρόσφατες επιλογές συνδεσιμότητας, οι περισσότερες από τις οποίες παρέχονται σε ξεχωριστό μίνι-κουτί μιας σύνδεσης που μπορεί να τοποθετηθεί μακριά από την τηλεόραση. Με αυτό τον τρόπο, χρειάζεστε μόνο ένα καλώδιο που πηγαίνει απευθείας στην τηλεόραση - Στην πραγματικότητα, όλα τα καλώδια σύνδεσης μπορούν να κατευθύνονται μέσω της βάσης της τηλεόρασης, μειώνοντας περαιτέρω την ορατή ακαταστασία. Το μίνι κουτί για τη σύνδεση περιλαμβάνει 4 εισόδους HDMI (ver 2.0a), που σημαίνει ότι είναι συμβατές με όλες τις πηγές σήματος HDMI για το άμεσο μέλλον.

Υπάρχουν επίσης 3 θύρες USB που παρέχονται για πρόσβαση σε ψηφιακά μέσα που είναι αποθηκευμένα σε συμβατές συσκευές USB, καθώς και plug-ins όπως πληκτρολόγιο, ποντίκι, gamepad ή USB Extend Dongle της Samsung που επιτρέπει στην τηλεόραση να χρησιμοποιεί ελεγκτή για πρόσθετες συσκευές γύρω από όπως συμβατοί λαμπτήρες, κάμερες ασφαλείας και πολλά άλλα ...

Φυσικά, ενσωματώνονται τα Ethernet και Wifi, τα οποία υποστηρίζουν την τελευταία διεπαφή SmartHub της Samsung (2017) που παρέχει τη δυνατότητα πρόσβασης και οργάνωσης όλου του περιεχομένου σας, είτε είναι φυσικά συνδεδεμένο, από το δίκτυό σας είτε μεταδίδεται από το διαδίκτυο.

Οι τηλεοράσεις LED της Samsung Samsung 4G Ultra HD LED της σειράς MU9000 έρχονται στα μεγέθη οθόνης 55, 65 και 75 ιντσών. Ανεξάρτητα από το μέγεθος της οθόνης που επιλέγετε, το σύνολο που έχετε επιλέξει έχει τα χαρακτηριστικά και την απόδοση που θα κρατά τον μπαμπά (και όλη την οικογένεια) ευτυχισμένο για χρόνια! Περισσότερο "

Προβολέας βίντεο Epson PowerLite Home Cinema 3100

Προβολέας βίντεο Epson Home Cinema 3100 1080p 3LCD - Προβολές εμπρός / πίσω. Εικόνα που παρέχεται από την Epson

Ένας βιντεοπροβολέας είναι μια μεγάλη ιδέα δώρου για τον μπαμπά, και ένας που θα μπορούσε να γεμίσει το νομοσχέδιο είναι ο Epson PowerLite Home Cinema 3100.

Το 3100 ενσωματώνει τεχνολογία chip 3LCD και έχει ανάλυση οθόνης 1080p, λαμπτήρα 200 ωρών 5000 ωρών και μπορεί να σβήσει 2.600 lumen τόσο λευκού όσο και έγχρωμου φωτισμού, με ευρεία αναλογία αντίθεσης. Αυτό σημαίνει ότι παρόλο που είναι καλύτερο να χρησιμοποιήσετε έναν βιντεοπροβολέα σε ένα σκοτεινό δωμάτιο - εάν έχετε κάποια διαρροή φωτός ή κάνετε μια παρουσίαση όπου είναι απαραίτητο να έχετε κάποιο φως στο δωμάτιο, μπορείτε ακόμα να έχετε εικόνα που βλέπετε

Ο προβολέας είναι σε θέση να εμφανίζει μεγέθη εικόνων έως 300 ίντσες.

Επίσης, περιλαμβάνεται και η κάθετη και οριζόντια μετατόπιση φακού (ρυθμιζόμενη με το χέρι) για ευκολότερη τοποθέτηση προβολέα στην οθόνη και προσφέρονται επτά προρυθμισμένες λειτουργίες χρωμάτων (εκτός από τις επιλογές χειροκίνητης ρύθμισης) για βελτιστοποίηση της ποιότητας εικόνας από διαφορετικές πηγές.

Το Epson 3100 παρέχει επίσης επιλογές προβολής 2D και 3D και συμπεριλαμβάνονται δύο ζεύγη επαναφορτιζόμενων γυαλιών RF Active Shutter RF.

Δύο είσοδοι HDMI παρέχονται, ένα από τα οποία είναι επίσης ενεργοποιημένο με MHL. Αυτό επιτρέπει την πρόσβαση σε περιεχόμενο από συμβατά smartphones και tablet, καθώς και το Stick Streaming Stick Roku. Μια θύρα USB παρέχεται επίσης για την αναπαραγωγή φωτογραφιών από μονάδες flash. Περισσότερο "

OPPO UDP-203 Ultra HD Blu-ray Disc Player

Ψηφιακή συσκευή αναπαραγωγής δίσκων Blu-ray UDP-203 UHD OPPO. Εικόνες που παρέχονται από το OPPO Digital

Ένα Blu-ray Disc player είναι το τέλειο δώρο για τον μπαμπά, ειδικά αν είναι πραγματικός "stickler" για ένα εξαιρετικό βίντεο και ποιότητα ήχου.

Το OPPO UDP-203 δεν είναι λεπτό ή κομψό, αλλά αυτό είναι ένα βαρύ, υπερφορτωμένο, φορέας. Κάτω από την κουκούλα, υπάρχουν τα πάντα που θα περίμενε κανείς σε έναν high-end παίκτη το 2018, συμπεριλαμβανομένης της εγγενής αναπαραγωγής Blu-ray Ultra HD (με δυνατότητα HDR - και είναι επίσης δυνατή η αναβάθμιση του Dolby Vision), καθώς και 2D και 3D Blu-ray Αναπαραγωγή δίσκων, μετατροπή 2D σε 3D, αναβάθμιση 1080p και 4K τυπικών DVD - και μην ξεχνάτε τη δυνατότητα αναπαραγωγής όλων των μουσικών CD.

Επίσης, ένα επιπλέον πράγμα που πρέπει να σημειώσετε για το UDP-203 είναι ότι περιλαμβάνει επίσης και είσοδο HDMI, το οποίο σας επιτρέπει να συνδέσετε συμβατές συσκευές, όπως το Roku Stick, το Google Chromecast ή ακόμα και μια άλλη πηγή, που σας επιτρέπει να επωφεληθείτε από την ενσωματωμένη επεξεργασία βίντεο του UDP-203.

Ωστόσο, αντίθετα με τους περισσότερους Blu-ray και Ultra HD Blu-ray players, αν και μπορεί να αναπαράγει αρχεία ήχου, φωτογραφιών και βίντεο από συσκευές συνδεδεμένες σε δίκτυο, όπως υπολογιστές, δεν παρέχει ενσωματωμένη ροή στο διαδίκτυο. Ωστόσο, εάν διαθέτετε έξυπνη τηλεόραση ή εξωτερική ταινία πολυμέσων, όπως κουτί Roku / ραβδί, Amazon Fire TV, Chromecast, κλπ. ... είστε έτοιμοι να πάτε.

Το UDP-203 είναι πιο ακριβό από τους περισσότερους παίκτες UHD και Blu-ray Disc, αλλά ο μπαμπάς αξίζει τον κόπο - ειδικά αν έχει ήδη μια τηλεόραση 4K Ultra HD. Περισσότερο "

Ενισχύστε το σύστημα ήχου CineHome HD Home Theater-in-a-Box

Enclave Audio CineHome 5.1 Σύστημα οικιακού κινηματογράφου χωρίς καλώδια. Φωτογραφία © Robert Silva - Άδεια για να το

Διαβάστε την αναθεώρηση

Εδώ είναι ένα μεγάλο δώρο για το σπίτι για τον μπαμπά, το οποίο είναι εύκολο να εγκατασταθεί, το σύστημα Enclave Audio CineHome HD Home-Theater-in-a-Box. Αυτό που κάνει αυτό το σύστημα διαφορετικό είναι ότι είναι "ασύρματο". Με άλλα λόγια, δεν απαιτείται καλώδιο ηχείου για τη σύνδεση των ηχείων σε αυτό το σύστημα - κάθε ηχείο περιέχει ασύρματο δέκτη, καθώς και δικό του ενσωματωμένο ενισχυτή.

Ωστόσο, εξαιτίας της απαιτούμενης ισχύος για τον ενσωματωμένο ενισχυτή και τους ασύρματους δέκτες - κάθε ηχείο διαθέτει αποσπώμενη παροχή ρεύματος, η οποία πρέπει να συνδέεται σε πρίζα εναλλασσόμενου ρεύματος.

Για τη διευκόλυνση της σύνδεσης και την εναλλαγή των συσκευών πηγής, το ηχείο κεντρικού καναλιού λειτουργεί διπλά ως κεντρικός διανομέας του συστήματος (που σημαίνει ότι δεν χρειάζεστε ξεχωριστό δέκτη οικιακού κινηματογράφου), παρέχοντας HDMI, ψηφιακή οπτική και αναλογικές εισόδους ήχου, όπως καθώς και την εκτέλεση όλων των λειτουργιών αποκωδικοποίησης και επεξεργασίας ήχου.

Τα πρόσθετα χαρακτηριστικά περιλαμβάνουν άμεση ασύρματη ροή από συσκευές Bluetooth, καθώς και streaming από διάφορες υπηρεσίες μουσικής Internet (TuneIn Radio, Spotify, Soundcloud, Tidal) μέσω της εφαρμογής Enclave Audio App για iOS ή Android.

Επίσης, το Google Cast είναι προσπελάσιμο και όταν μια συσκευή Chromecast είναι συνδεδεμένη σε μία από τις θύρες HDMI κεντρικού ηχείου. Περισσότερο "

Δορυφορικός δέκτης οικιακού κινηματογράφου Sony STR-DN1080

Δορυφορικός δέκτης οικιακού κινηματογράφου Sony STR-DN1080. Εικόνες που παρέχονται από τη Sony

Μια μεγάλη ιδέα για δώρο που κάνει ένα μεγάλο κεντρικό στοιχείο για μια εγκατάσταση home theater είναι ένας καλός δέκτης οικιακού κινηματογράφου και το Sony STR-DN1080 μπορεί να έχει μόνο το εισιτήριο στη σωστή τιμή (λιγότερο από $ 600).

Από την πλευρά του ήχου, το STR-DN1080 παρέχει και διαμόρφωση 7.2 καναλιών ή, αν θέλετε, μπορείτε να εκτελέσετε μια εγκατάσταση 5.1.2 καναλιών Dolby Atmos ή DTS: X που περιλαμβάνει κατακόρυφα ηχεία ή υπερυψωμένα ηχεία.

Μπορείτε επίσης να στείλετε μόνο ήχο σε σύστημα Zone 2 μέσω απευθείας σύνδεσης ή αναλογικής έξοδος προενίσχυσης ήχου δύο καναλιών (η έξοδος προενισχυτή απαιτεί εξωτερικό ενισχυτή). Ένα άλλο πλεονέκτημα είναι ότι εκτός από τις δυνατότητες surround ήχου για προβολή ταινιών, το STR-DN1080 ενσωματώνει επίσης την ακουστική ήχου δύο καναλιών Hi-Res.

Για βίντεο, ο δέκτης αυτός παρέχει έξι εισόδους HDMI συμβατές με 3D, 4K και HDR, συμπεριλαμβανομένης της συμβατότητας με πηγές ροής 4K, όπως το Netflix. Το STR-DN1080 παρέχει επίσης δύο εξόδους HDMI.

Εκτός από τις βασικές λειτουργίες ήχου και βίντεο, αυτός ο δέκτης περιλαμβάνει επίσης πρόσβαση σε ροή μέσω δικτύου και Internet (ενσωματωμένο στο Google Chromecast για ήχο) είτε μέσω σύνδεσης Ethernet είτε μέσω ενσωματωμένου WiFi, ενώ επίσης παρέχει Bluetooth (συμπεριλαμβανομένου του NFC) συμβατές φορητές συσκευές. Επιπλέον, χρησιμοποιώντας τη εφαρμογή SongPal της Sony, μπορείτε να ενσωματώσετε το STR-DN1080 σε ασύρματο ήχο πολλαπλών δωματίων με άλλα συμβατά προϊόντα Sony.

Αν ψάχνετε για ένα προσιτό δώρο οικιακού κινηματογράφου για τον μπαμπά που πακετάρει με πολλή ψυχαγωγική αξία, σκεφτείτε σίγουρα τον δέκτη Home Cinema STR-DN1080. Περισσότερο "

Σύστημα ήχου κουμπιών Home Orb ήχου

Σύστημα ήχου κουμπιών Home Orb ήχου. Εικόνα παρέχεται από το Orb Audio

Διαβάστε την αναθεώρηση

Αν ο μπαμπάς σκορπάει το σύστημα οικιακού κινηματογράφου, ήρθε η ώρα να ελέγξουμε για ένα νέο σύνολο ηχείων και το σύστημα ηχείων Orb Audio People's Choice 5.1 μπορεί να είναι ακριβώς η σωστή επιλογή.

Αυτό το σύστημα αποτελείται από πέντε συμπαγή κεντρικά / δορυφορικά ηχεία που διαθέτουν καινοτόμο σφαιρικό σχεδιασμό, σε συνδυασμό με ένα παραδοσιακό υπογούφερ 8 ιντσών σχεδιασμένο με κουτί που παρέχει όλα τα μπάσα που χρειάζεστε για ένα δωμάτιο μικρού ή μεσαίου μεγέθους. Τα κεντρικά / δορυφορικά ηχεία μπορούν να τοποθετηθούν σε τραπέζια (περιλαμβάνονται) ή να τοποθετηθούν στον τοίχο χρησιμοποιώντας προαιρετικό εξοπλισμό τοίχου.

Μπορείτε επίσης να επεκτείνετε το σύστημά σας αγοράζοντας επιπλέον δορυφορικά ηχεία. Με άλλα λόγια, αν θέλετε να επεκτείνετε από 5.1 σε 7.1, ή ακόμα περισσότερα κανάλια - απλά προσθέστε περισσότερα ηχεία.

Το σύστημα Choice Orb Audio People, όπως φαίνεται, διατίθεται σε $ 1.098,00. Περισσότερο "

Σύστημα Home Cinema Yamaha YHT-5920 5.1 Channel

Σύστημα Home Theater-in-a-Box Yamaha YHT-5920UBL. Εικόνα παρέχεται από την Yamaha

Αν ψάχνετε για ένα μεγάλο σύστημα οικιακού κινηματογράφου all-in-one για τον μπαμπά, ελέγξτε το Yamaha YHT-5920.

Το σύστημα αυτό συνδυάζει δέκτη 5.1 καναλιών οικιακού κινηματογράφου, πέντε ηχεία με ρυθμιζόμενα ράφια και τροφοδοτούμενο υπογούφερ.

Το τμήμα του δέκτη παρέχει αποκωδικοποίηση Dolby TrueHD και DTS-HD Master Audio, καθώς και πρόσθετους τρόπους επεξεργασίας ήχου, συμπεριλαμβανομένου του Virtual Cinema Front της Yamaha (που βασίζεται στο Air Surround Xtreme της Yamaha). Η επιλογή επιτρέπει την τοποθέτηση των πέντε ηχείων και υπογούφερ στο μπροστινό μέρος του δωματίου, παρέχοντας ταυτόχρονα εμπειρία ακρόασης surround ήχου.

Για πρόσθετη ευελιξία ήχου, η δυνατότητα Bluetooth περιλαμβάνεται για άμεση ροή από συμβατές φορητές συσκευές, καθώς και Audio Return Channel για εύκολη πρόσβαση ήχου από συμβατές τηλεοράσεις και αυτόματο σύστημα ρύθμισης ηχείων YPAO.

Το 5920 παρέχει 1080p, 3D και 4K pass-through, αλλά δεν παρέχεται αναβάθμιση για σήματα βίντεο χαμηλότερης ανάλυσης. Είναι επίσης σημαντικό να μην ότι παρόλο που οι συνδέσεις HDMI περνούν την ανάλυση 4K, δεν είναι ενεργοποιημένες με HDR.

Η φυσική συνδεσιμότητα περιλαμβάνει 4 εισόδους HDMI και μία έξοδο HDMI.

Μέσω του Ethernet ή του ενσωματωμένου WiFi, το YHT-5920 παρέχει επίσης πρόσβαση σε υπηρεσίες ροής μουσικής, καθώς και σε περιεχόμενο που είναι αποθηκευμένο σε συμβατές συσκευές συνδεδεμένες στο οικιακό σας δίκτυο. Περισσότερο "

Sony HT-NT5 Σύστημα ήχου και ασύρματο σύστημα subwoofer

Sony HT-NT5 Σύστημα ήχου και ασύρματο σύστημα subwoofer. Εικόνα που παρέχεται από τη Sony Electronics

Αν ψάχνετε για μια μεγάλη ιδέα δώρων για πατέρα που μπορεί να κάνει την εμπειρία του τηλεοπτικού σκηνικού του μπαμπά πολύ καλύτερη, αλλά χωρίς να ασχολείται με όλη την ακαταστασία των ενισχυτών και των ομιλητών, μια καλή γραμμή ήχου μπορεί να είναι μόνο η λύση και μια πολύ καλή επιλογή είναι το Sony HT-NT5.

Το HT-NT5 είναι ένα ηχητικό σύστημα που συνδυάζει μια πολύ λεπτή γραμμή ήχου προφίλ που ενσωματώνει ανεξάρτητα ενισχυμένα ηχεία με ισχυρό και ασύρματο υπογούφερ. Η μπάρα ήχου μπορεί να τοποθετηθεί σε ράφι ή να τοποθετηθεί σε τοίχο πάνω ή κάτω από μια τηλεόραση και το υπογούφερ μπορεί να τοποθετηθεί οπουδήποτε επιθυμείτε χωρίς να χρειάζεται να συνδεθεί με την μπάρα ήχου μέσω ενός μακριού καλωδίου.

Το τμήμα γραμμής ήχου είναι ο κεντρικός διανομέας του συστήματος, παρέχοντας τρεις εισόδους HDMI και μία έξοδο HDMI που μπορεί επίσης να μεταδώσει σήματα βίντεο, συμπεριλαμβανομένων των σημάτων 3D, 4K και HDR σε μια τηλεόραση.

Η έξοδος HDMI είναι επίσης ενεργοποιημένη για το Audio Return Channel για περαιτέρω μείωση της ακαταστασίας των καλωδίων όταν χρησιμοποιείται με συμβατή τηλεόραση. Επιπλέον, παρέχονται και οι δύο τυπικές αναλογικές και ψηφιακές οπτικές είσοδοι ήχου για ευκολία σύνδεσης. Ο μπαμπάς θα έχει επίσης πρόσβαση στο ηχητικό περιεχόμενο από συσκευές Bluetooth και GoogleCast, καθώς και μουσικά αρχεία που είναι αποθηκευμένα σε άλλους υπολογιστές συνδεδεμένους στο οικιακό δίκτυο

Επίσης, ως πρόσθετο επίδομα, το δωρεάν Sony SongPal App για iOS και Android Devices παρέχει έναν εύκολο τρόπο για να οργανώσετε όλες τις πηγές και το περιεχόμενό σας, καθώς και να στείλετε τη μουσική σας σε συμβατές συσκευές που βρίσκονται σε όλο το σπίτι. Περισσότερο "

Amazon πυρκαγιάς Media Streamers Media

Amazon Fire TV με τηλεχειριστήριο Alexa Voice και υποστήριξη 4K. Φωτογραφία ευγενική παραχώρηση του Amazon.com

Διαβάστε την πλήρη έκθεση

Εάν ο μπαμπάς δεν έχει ξεκινήσει τη ροή τηλεοπτικών εκπομπών και ταινιών από το διαδίκτυο, εδώ είναι μια μεγάλη ιδέα για δώρο: Η ταινία Amazon Fire TV streamer, η οποία διατίθεται σε τρεις εκδόσεις: Η βασική έκδοση, η έκδοση παιχνιδιών και η έκδοση stick.

Η Fire TV διαθέτει επεξεργαστή Quad-Core MediaTek (διπλό πυρήνα στην έκδοση stick), 2GB RAM (1GB στην έκδοση stick), προσωρινή αποθήκευση 8 GB (όλες οι εκδόσεις) και έξοδο βίντεο 10890p και 4K εξαρτάται από τη συμβατότητα - επίσης, η έκδοση ραβδώσεων παρέχει μόνο έξοδο 1080p) και Alexa Voice Assistance.

Η Fire TV περιλαμβάνει HDMI και αμφότερες τις επιλογές σύνδεσης WiFi και Ethernet (η έκδοση stick δεν παρέχει την επιλογή σύνδεσης Ethernet) για πρόσβαση στο διαδίκτυο.

Παρόλο που το Amazon Instant Video είναι ο κύριος πάροχος περιεχομένου, η Fire TV επιτρέπει επίσης πρόσβαση σε πολλές άλλες υπηρεσίες συνεχούς ροής, όπως το Crackle, το HBOGo (πρέπει να είναι ήδη συνδρομητής HBO καλωδιακής / δορυφορικής πρόσβασης), HuluPlus, iHeart Radio, Netflix, Pandora, YouTube κι αλλα.

Εκτός από το περιεχόμενο συνεχούς ροής, η Fire Fire της Amazon παρέχει επίσης πρόσβαση σε περισσότερα από 200 online παιχνίδια, αλλά πρέπει να αγοράσετε ξεχωριστά έναν ελεγκτή παιχνιδιών ή να αγοράσετε την έκδοση παιχνιδιών.

Για ευκολία στη χρήση, η Fire Fire περιλαμβάνει επίσης τη λειτουργία αναζήτησης Alexa Voice μέσω του τηλεχειριστηρίου που παρέχεται. Περισσότερο "

Κάθισμα οκτανίου - Turbo XL700 Power Recliner

Κάθισμα οκτανίου - Turbo XL700 Power Recliner. Μέσω της Best Buy / Magnolia

Εδώ είναι το μπόνους μου "Δώρα για τον μπαμπά" επιλογή.

Ποιος καλύτερος τρόπος να ευχαριστηθείτε τον μπαμπά παρά με ένα άνετο μέρος για να καθίσει και να χαλαρώσει ενώ παρακολουθείτε τηλεόραση στην τηλεόραση μεγάλης οθόνης. Ελέγξτε μερικές μεγάλες, άνετες, επιλογές καθιστικού οικιακού κινηματογράφου από το Octane Seating, το Turbo XL700 Power Recliner.

Αυτή η άνετη καρέκλα είναι ιδανική για θέαση στο σπίτι με ισχυρή κλίση, δύο υποβραχιόνια, padded υποπόδιο και αποθήκες αποθήκευσης για να κρατήσουν τα τηλεχειριστήρια όταν δεν χρησιμοποιούνται και ένα περιστρεφόμενο δίσκο και υποδοχή για όλα τα σνακ και τα ποτά σας. Περισσότερο "