Οι κορυφαίες είκοσι βασικές κυβερνητικές ιστοσελίδες των ΗΠΑ

Υπάρχουν σήμερα εκατοντάδες χιλιάδες ιστότοποι της Αμερικανικής κυβέρνησης και των κυβερνήσεων και μπορεί να είναι συντριπτική (για να πούμε το λιγότερο!) Για να βρείτε αυτό που ψάχνετε. Σε αυτό το άρθρο, θα περάσουμε από τους κορυφαίους κυβερνητικούς ιστότοπους των Ηνωμένων Πολιτειών για τους οποίους πρέπει να ξέρετε. τις τοποθεσίες που προσφέρουν σταθερά την καλύτερη εμπειρία χρήστη, βοηθώντας σας να βρείτε γρήγορα, εύκολα και αποτελεσματικά αυτό που χρειάζεστε.

01 από 20

USA.gov

Το USA.gov χρησιμεύει ως πύλη πρόσβασης του κοινού στους τεράστιους πόρους που διατίθενται στο Διαδίκτυο από την αμερικανική κυβέρνηση.

Μάθετε περισσότερα για το USA.gov σε αυτό το προφίλ με τίτλο USA.gov .

02 από 20

Η Βιβλιοθήκη του Κογκρέσου

Η Βιβλιοθήκη του Κογκρέσου είναι το μεγαλύτερο αποθετήριο πολιτισμού του έθνους, καθώς και η μεγαλύτερη λειτουργούσα βιβλιοθήκη σε ολόκληρο τον κόσμο. Αν ψάχνετε για χειρόγραφα, αρχεία, πληροφορίες ή ακόμα και εικόνες και βίντεο, αυτό είναι ένα από τα καλύτερα μέρη για να ξεκινήσετε την αναζήτησή σας .

03 από 20

Congress.gov

Η ιστοσελίδα του Congress.gov είναι όπου μπορείτε να βρείτε ομοσπονδιακή νομοθεσία ελεύθερα διαθέσιμη για το ευρύ κοινό. Υπάρχουν επίσης πληροφορίες σχετικά με τα σημερινά και τα προηγούμενα μέλη του Κογκρέσου και τους λογαριασμούς που έχουν ή είναι πριν από το Κογκρέσο. Επιπλέον, αυτός ο ιστότοπος διατηρεί πληροφορίες σχετικά με το αμερικανικό νομικό σύστημα και τα νομικά δεδομένα.

04 από 20

Σύστημα Ομοσπονδιακής Βιβλιοθήκης Θεσμικών

Από τα άρθρα της Συνομοσπονδίας μέχρι μια Στατιστική Περίληψη των Ηνωμένων Πολιτειών, αν ψάχνετε για ένα αμερικανικό ιστορικό έγγραφο, πιθανότατα θα το βρείτε εδώ στο Σύστημα Ομοσπονδιακής Βιβλιοθήκης Θεματοφυλακής. Θα έχετε επίσης τη δυνατότητα πρόσβασης στις κυβερνητικές πληροφορίες που δημοσιεύονται από το Κογκρέσο των ΗΠΑ, τις ομοσπονδιακές υπηρεσίες και τα ομοσπονδιακά δικαστήρια από αυτόν τον ιστότοπο.

05 από 20

Ο οδηγός Ben της Κυβέρνησης των ΗΠΑ για τα παιδιά

Ο οδηγός του Ben είναι μια εξαιρετική εισαγωγή στην κυβέρνηση των ΗΠΑ. Σύμφωνα με τον δικτυακό τόπο, ο σχεδιασμός του "παρέχει εργαλεία μάθησης για μαθητές, γονείς και εκπαιδευτικούς K-12." Αυτά τα μέσα θα διδάξουν πώς λειτουργεί η κυβέρνησή μας, η χρήση των πρωτογενών πηγών πρόσβασης στο GPO και πώς μπορεί κανείς να χρησιμοποιήσει την πρόσβαση GPO να ασκούν τις αστικές ευθύνες τους ».

06 από 20

Healthfinder.gov

Το Healthfinder.gov είναι ένα από τα καλύτερα μέρη για την εύρεση πληροφοριών σχετικών με την υγεία και την ανθρώπινη παροχή υπηρεσιών στον κυβερνοχώρο. Πάνω από 1500 οργανώσεις που σχετίζονται με την υγεία εκπροσωπούνται εδώ.

07 από 20

Εθνικό Κέντρο Στατιστικής Υγείας Ζωτικά Εγγραφές

Εάν αναρωτιέστε πώς να αποκτήσετε ζωτικά αρχεία, τότε το Εθνικό Κέντρο Στατιστικών Υγείας, μέρος του Κέντρου Ελέγχου Νόσων (CDC) είναι το καλύτερο μέρος για να ξεκινήσετε. Κάθε κράτος εκπροσωπείται εδώ, με λεπτομερείς πληροφορίες για το πώς να πάτε για να πάρει αυτό που χρειάζεστε.

Σχετικά: Ψάχνετε να κάνετε δωρεάν αναζήτηση δημοσίων αρχείων στον Ιστό; Έχουμε βάλει μαζί μια λίστα με τα δέκα κορυφαία όπου μπορείτε να βρείτε τις καλύτερες δωρεάν βάσεις δεδομένων αναζήτησης δημόσιων αρχείων online, από νεκρολογίες έως απογραφές απογραφής: Top Ten Free Public Records Records .

08 από 20

Whitehouse.gov

Το Whitehouse.gov όχι μόνο σας δίνει τις τελευταίες προεδρικές ειδήσεις, αλλά μπορείτε επίσης να μάθετε την επίσημη θέση του Προέδρου για μια πληθώρα θεμάτων πολιτικής, από τη διαχείριση του προϋπολογισμού μέχρι την εθνική άμυνα.

09 από 20

ΗΠΑ Γραφείο απογραφής

Θέλετε πληροφορίες για τον πληθυσμό των ΗΠΑ; Τι συμβαίνει με τα τελευταία ευρήματα της απογραφής; Μπορείτε να βρείτε απαντήσεις σε αυτές τις ερωτήσεις και πολλά περισσότερα στο Γραφείο απογραφής των ΗΠΑ. Αυτός ο ιστότοπος είναι επίσης ένα καλό μέρος για να βρείτε τις τάσεις στον αμερικανικό πληθυσμό και τις επιχειρηματικές αλλαγές.

10 από 20

Κεντρικό Φορητό Βιβλίο της Κεντρικής Υπηρεσίας Πληροφοριών

Βρείτε λεπτομερείς γεωγραφικές, δημογραφικές και στατιστικές πληροφορίες για κάθε χώρα του κόσμου στο CIA World Factbook - επίσης διαθέσιμη σε δωρεάν φόρμα λήψης για εύκολη πρόσβαση εκτός σύνδεσης.

11 από 20

Υπουργείο Υποθέσεων Βετεράνων των ΗΠΑ

Αν είστε παλαίμαχος, τότε θα πρέπει να τοποθετήσετε αμέσως τον ιστότοπο των Υπουργείων Υποθέσεων Βετεράνων των ΗΠΑ στους σελιδοδείκτες σας. Μπορείτε να βρείτε πληροφορίες σχετικά με τα συμπληρώματα συνταγών, τις μορφές υποθέσεων βετεράνων, τα οφέλη υγειονομικής περίθαλψης, τους πόρους εκπαίδευσης και πολλά άλλα.

12 από 20

Ομοσπονδιακή Υπηρεσία Έκτακτης Ανάγκης

Ο ιστότοπος της Ομοσπονδιακής Υπηρεσίας Έκτακτης Ανάγκης (FEMA) αποτελεί μια μεγάλη πηγή για τους τελευταίους τίτλους έκτακτης ανάγκης, την ετοιμότητα για καταστροφές και τον τρόπο υποβολής αίτησης για βοήθεια έκτακτης ανάγκης από το ομοσπονδιακό ή κρατικό επίπεδο.

13 από 20

Εσωτερική Υπηρεσία Εσόδων

Όχι, η υπηρεσία εσωτερικών εσόδων (IRS) πιθανότατα δεν είναι εκεί που θέλετε να αφιερώσετε υπερβολικά μεγάλο μέρος του χρόνου σας, αλλά είναι μια πλούσια πηγή πληροφοριών όταν πρέπει να βρείτε λεπτομέρειες σχετικά με την κατάθεση ομοσπονδιακών φόρων εισοδήματος.

14 από 20

Η ταχυδρομική υπηρεσία των Ηνωμένων Πολιτειών

Η Ταχυδρομική Υπηρεσία των Ηνωμένων Πολιτειών (USPS) είναι ένας θαυμάσιος πόρος. μπορείτε να εκτυπώσετε ηλεκτρονικά ταχυδρομικά τέλη και ετικέτες, να αλλάξετε τη διεύθυνσή σας, να σταματήσετε την αλληλογραφία σας ενώ βρίσκεστε σε διακοπές και πολλά άλλα.

15 από 20

Εθνική Ένωση Ωκεανών και Ατμόσφαιρας

Ο Εθνικός Ωκεανός και Ατμοσφαιρικός Σύλλογος (NOAA) είναι ένας θησαυρός για τους μετεωρολογικούς τρομοκράτες ή οποιοσδήποτε άλλος που θέλει να μείνει πάνω από τις καιρικές συνθήκες, καθώς και την ωκεάνια έρευνα και τις νέες υδατικές εξελίξεις.

16 από 20

Το Εθνικό Αρχείο

Εξερευνήστε τη γενεαλογική ιστορία σας, ανακαλύψτε ιστορικά θέματα και δείτε ιστορικά έγγραφα και φωτογραφίες όλων των ειδών στο Εθνικό Αρχείο.

17 από 20

Κοινωνική Ασφάλιση Online

Πρέπει να υποβάλλετε αίτηση για παροχές κοινωνικής ασφάλισης; Αντικαταστήστε την κάρτα σας Medicare; Πώς να σχεδιάσετε τη συνταξιοδότησή σας, να πληρείτε τις προϋποθέσεις για αναπηρία ή να λάβετε βοήθεια σχετικά με τις αλλαγές ονόματος; Μπορείτε να κάνετε όλα αυτά τα πράγματα και πολλά περισσότερα στο Social Security Online.

18 από 20

Αμερικανική Γεωλογική Έρευνα

Η Αμερικανική Γεωλογική Έρευνα (USGS) είναι μία από τις πιο ενδιαφέρουσες τοποθεσίες του Παγκόσμιου Ιστού: "Ως μια αμερόληπτη, πολυεπιστημονική επιστημονική οργάνωση που επικεντρώνεται στη βιολογία, τη γεωγραφία, τη γεωλογία, τις γεωπεριβαλλοντικές πληροφορίες και το νερό, είμαστε αφιερωμένοι στην έγκαιρη, σχετική και αμερόληπτη μελέτη του τοπίου, των φυσικών μας πόρων και των φυσικών κινδύνων που μας απειλούν. "

19 από 20

Πληροφορίες κρατικής κυβέρνησης

Βρείτε συνδέσμους προς την κρατική κυβέρνηση εδώ στο κατάλογο των κρατικών πόρων της εφημερίδας και του περιοδικού ανάγνωσης. Μπορείτε επίσης να έχετε πρόσβαση στην εθνική διάσκεψη των νομοθετικών συμβουλίων για να μάθετε περισσότερα σχετικά με τη νομοθεσία που επηρεάζει το κράτος σας.

Ένας άλλος πόρος για την κρατική (και τοπική) κυβερνητική πληροφόρηση είναι η κρατική και τοπική κυβέρνηση στο Διαδίκτυο.

20 από 20

Πληροφορίες Τοπικής Αυτοδιοίκησης

Αν και τεχνικά αποτελεί μέρος του ιστότοπου USA.gov, μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τον εντοπισμό της τοπικής κυβέρνησης για να βρείτε πληροφορίες σχετικά με την τοπική κυβέρνηση, συμπεριλαμβανομένων δικτυακών τόπων πόλης και νομού, συνδέσμους σε συγκεκριμένες πληροφορίες (όπως απαιτήσεις άδειας οδήγησης) .