Ήρωας κιθάρας: Πολεμιστές απατεώνων ροκ

Εδώ είναι απατεώνες για Guitar Hero: πολεμιστές του βράχου για την έκδοση PS3

Αναπτύχθηκε από το Neversoft για PS3 και Xbox 360 και κυκλοφόρησε το 2010, ο Guitar Hero: Warriors of Rock αποτελεί την έκτη δόση της φημισμένης σειράς μουσικών ρυθμών Guitar Hero, η οποία χρησιμοποιεί κιτρινιστή ελεγκτή σχεδιασμένη για να προσομοιώνει την εμφάνιση και την αίσθηση ενός πραγματικού κιθάρα. Υπήρξε επίσης μια έκδοση Wii που αναπτύχθηκε από το Vicarious Visions. Το παιχνίδι έχει πιστωθεί με το να κάνει το κακό άλμπουμ του Soundgarden το Telephantasm go Platinum, λόγω της έντονης μουσικής του στο παιχνίδι.

Κώδικες εξαπατήσει Για Guitar Hero: Πολεμιστές του ροκ

Οι παρακάτω κωδικοί εξαπάτησης είναι διαθέσιμοι για το Guitar Hero: Warriors of Rock στην κονσόλα παιχνιδιών PlayStation 3. Κωδικοί εξαπατήσει εισάγονται στο σύστημα μενού του παιχνιδιού (επιλογές, απατεώνες, εισάγετε νέες απατεώνες). Μόλις μια εξαπάτηση έχει εισαχθεί σωστά μπορεί να ενεργοποιηθεί ή να απενεργοποιηθεί.

Τρόπαια

Τα παρακάτω τρόπαια μπορούν να ξεκλειδωθούν παίζοντας Guitar Hero: Warriors of Rock στην κονσόλα παιχνιδιών PlayStation 3. Για να ξεκλειδώσετε ένα τρόπαιο, συμπληρώστε απλώς την υποδεικνυόμενη εργασία από την παρακάτω λίστα.

Περισσότερες απατεώνες και συμβουλές για τον ήρωα κιθάρων: Πολεμιστές του βράχου

σχετικοί σύνδεσμοι