Τα 5 καλύτερα νέα franchises της PS4 Generation

Ας το παραδεχτούμε. Ακόμη και σε αυτό το εκπληκτικά μεγάλο έτος των παιχνιδιών, ζούμε σε μια εποχή που ορίζεται από τις συνέχειες. Ενώ οι κινηματογραφικές ταινίες που κανείς δεν ζήτησαν (σας κοιτάζω την Alice μέσα από το γυαλί ) είναι οι βομβαρδισμοί, οι κρίσιμοι αγαπητοί του 2016 είναι σχεδόν αποκλειστικά οι επόμενοι ή οι επανεκκινήσεις: Doom , Dark Souls III , Uncharted 4: A Thief's End , Far Cry Primal . Ποιες είναι οι νέες ιδιότητες που θα καθορίσουν το PS4; Έχει το σύστημα να δει πραγματικά Grand Theft Auto , Assassin's Creed ή Call of Duty ακόμη-παιχνίδια που άλλαξαν όλα τα ψυχαγωγικά όχι μόνο τα βιντεοπαιχνίδια; Ας ταξινομήσουμε τα franchises με τις περισσότερες δυνατότητες να καθορίσουμε αυτή τη γενιά.

05 του 05

Παρακολουθήστε σκυλιά

Παρακολουθήστε σκύλους # 2. Εικόνα © Ubisoft

Ενώ είμαι πολύ διστακτικός σχετικά με αυτό που έχουμε δει μέχρι στιγμής στα Watch Dogs 2 (κάτι που μοιάζει ακριβώς περισσότερο με το ίδιο), είναι αναμφισβήτητο ότι το Ubisoft πιστεύει ότι πρόκειται για μια IP με διαρκή δύναμη. Είναι ουσιαστικά πρόκειται να βάλουν όλο το βάρος που έβαλαν συνήθως πίσω από την εποχή των διακοπών τους Assassin's Creed παιχνίδι πίσω από το Watch Dogs 2. Γιατί; Το πρώτο παιχνίδι προσέφερε μια σύγχρονη εμπειρία στην ανοιχτή εμπειρία που έχει οριστεί με σύγχρονους όρους από το franchise GTA . Αντί για απλά αχαλίνωτα εγκλήματα, οι προγραμματιστές επικεντρώθηκαν στην αυξανόμενη σημασία της τεχνολογίας στη ζωή μας και στη διασύνδεση που δημιουργεί. Αυτό δεν πρόκειται να αλλάξει, οι άνθρωποι. Με άλλα λόγια, καθώς όλο και περισσότερο εξαρτάται από τους υπολογιστές και πώς έχουν αλλάξει τη ζωή μας, υπάρχει ένα εύφορο έδαφος για να εξερευνήσετε αυτή την πτυχή της κοινωνίας σε ένα βιντεοπαιχνίδι. Στην καλύτερη περίπτωση, το Watch Dogs θα μπορούσε να είναι μια οριστική σύγχρονη σειρά παιχνιδιών μόνο και μόνο επειδή είναι ένα από τα λίγα franchises που λαμβάνει χώρα σε κάτι που μοιάζει με τη σημερινή ημέρα. Ποιος χρειάζεται μετα-αποκάλυπτα οράματα όταν συμβαίνουν πολλά τώρα; Περισσότερο "

04 του 05

Μέχρι την αυγή

Μέχρι την αυγή. Sony

Αυτή ήταν μια από τις μεγαλύτερες εκπλήξεις του 2015, ένα παιχνίδι που ενέπνευσε την ιστορία και τα τρόπια της ταινίας slasher (κάτω από το σταθερό, λαμπρό χέρι του συγγραφέα / σκηνοθέτη / ηθοποιού Larry Fessenden) με τις δυνατότητες του PS4 και της σύγχρονης τέχνης καταγραφή κίνησης. Επί δεκαετίες τώρα, έχουν υπάρξει παιχνίδια που υποσχέθηκαν την εμπειρία της "διαδραστικής ταινίας", αλλά η μεγάλη πλειοψηφία τους έχει πέσει απίστευτα σύντομη από την άποψη της δημιουργικότητας και της πραγματικής πατρότητας. Λάθος σε κάθε πλευρά έκανε για κάποια παιχνίδια που αισθάνθηκαν πάρα πολύ απλοϊκή ή όχι αρκετά κινηματογραφική. Μέχρι το Dawn είναι ένα όμορφα ισορροπημένο παιχνίδι στο ότι λέει μια ιστορία, ενώ ταυτόχρονα σας δίνει την αίσθηση του ελέγχου. Ελπίζω για περισσότερα παιχνίδια όπως αυτή της γενιάς PS4 και είμαι περίεργος να δούμε τι μοιάζει με την επανάληψη της σειράς VR της σειράς αυτής προτού να πάρουμε (μια ελπιδοφόρα) σωστή συνέχεια. Περισσότερο "

03 του 05

Αίμα

Αίμα. SCEA

Παρόλα αυτά, η επιλογή μου για το # 1 παιχνίδι του 2015, το βίαια περιπέτεια από το λογισμικό του TheSoftware συχνά αισθάνεται σαν μια υποσημείωση στο σαφάρι Dark Souls , αλλά ελπίζω ότι θα μπορούσε να αλλάξει με μελλοντικές δόσεις. Ο Miyazaki έχει δηλώσει ότι δεν θα κάνει Dark Souls 4 ή Bloodborne 2 , αλλά ποτέ, αν είχα ένα νικέλιο για κάθε συνέχεια, μου είπαν ότι ποτέ δεν θα συμβεί κάτι τέτοιο τελικά, θα ήμουν πολύ πλούσιος. Υπάρχει τόσο πολύ στον κόσμο του Bloodborne που δυσκολεύομαι να πιστέψω ότι αυτό το αριστούργημα είναι το τελευταίο ταξίδι μας σε αυτό το σύμπαν και ελπίζω ότι μια αναπόφευκτη συνέχεια θα επιτρέψει στους ανθρώπους να επανεξετάσουν αυτό το παιχνίδι. Δεν είναι μόνο ένας βυθιστικός, λεπτομερής κόσμος στον οποίο πέφτετε, αλλά η ισορροπία δυσκολίας σε αυτό το παιχνίδι είναι καλύτερη, για αυτόν τον παίκτη, από οποιοδήποτε παιχνίδι DS . Δεν είναι ότι είναι πιο δύσκολο ή πιο εύκολο, είναι ότι οι προγραμματιστές σου δίνουν αρκετά εργαλεία για να συνεχίσεις, να προωθούνς και να αισθάνεσαι σαν να έχεις επιτύχει κάτι, καθώς ξεπερνάς κάθε νέα πρόκληση. Περισσότερο "

02 του 05

Παρακολούθηση

Παρακολούθηση. Χιονοθύελλα

Είναι η Overwatch πολύ καινούργια για να ισχυριστεί ότι είναι ένα από τα πιο σημαντικά παιχνίδια της γενιάς PS4; Δεν το νομίζω. Κοιτάξτε τη λατρεία που έχει ήδη βλαστήσει γύρω από αυτό το παιχνίδι. Δεν μιλάω απλώς για απλούς lurkers μηνυμάτων, μιλάω για μπλουζάκια, παιχνίδια, και μάλιστα μυθιστοριογραφία. Αυτό που είναι εκπληκτικό για μένα είναι ότι το μεγαλύτερο μέρος αυτής της βάσης fan base έχει ξεσπάσει από το gameplay αντί για ένα λεπτομερές σύμπαν. Αυτό που εννοώ είναι ότι δεν είναι όπως το Overwatch είναι πλούσιο σε ιστορία. Έχει συναρπαστικά λεπτομερείς χαρακτήρες και απίστευτα εθιστικό gameplay. Έτσι, οι άνθρωποι ξοδεύουν χρόνο με αυτούς τους χαρακτήρες επειδή η μάχη με την ομάδα είναι τόσο δύσκολο να καταρρεύσει. Είναι αποδεικτικό ότι ένα παιχνίδι δεν χρειάζεται πολλά κουδούνια και σφυρίχτρες (στην πραγματικότητα υπάρχουν πολύ λίγοι χάρτες στην Overwatch σε σύγκριση με τα περισσότερα σύγχρονα παιχνίδια για πολλούς παίκτες), αν το παιχνίδι σβήσει. Περισσότερο "

01 από 05

ΠΕΠΡΩΜΕΝΟ

ΠΕΠΡΩΜΕΝΟ. Activision

Υπάρχει κάτι για το Destiny που αισθάνεται δύο ετών; Αυτό που είναι τόσο συναρπαστικό για το Destiny είναι ο τρόπος με τον οποίο άλλαξε το χρονοδιάγραμμα του παιχνιδιού. Όταν ήμουν νεαρός, αγαπητοί αναγνώστες, ένα παιχνίδι τελείωσε αφού το αγόρασες και νίκησε τον τελικό αφεντικό μέσα σε αυτό. Αυτό απλά δεν ισχύει στην γενιά PS4 και όχι μόνο μέσω της παραδοσιακής DLC πακέτου χαρτών αλλά μέσω παιχνιδιών όπως το Destiny που εξελίσσονται συνεχώς με νέα πακέτα επέκτασης. Αντί για μια παραδοσιακή συνέχεια, η Άνοδος του Σιδήρου θα απλώς επεκτείνει το παιχνίδι Destiny που ήδη γνωρίζετε και αγαπάτε και είναι ένα από τα πιο αναμενόμενα παιχνίδια της πτώσης. Και αυτά δεν είναι μόνο καινούργιες ιστορίες, αλλά επεκτείνονται και αλλάζουν το gameplay και τη στρατηγική. Το Destiny είναι πρωτοπόρος στην έννοια του εξελισσόμενου παιχνιδιού, το οποίο αλλάζει πάντα για να καλύψει τις ανάγκες και τις επιθυμίες του gamer. Σχεδόν τρία χρόνια στο PS4, είναι το οριστικό παιχνίδι αυτής της γενιάς.

Psst ... Ψάχνετε για κωδικούς εξαπατώντας Destiny; Ελέγξτε το άρθρο του Destiny Cheats . Περισσότερο "