Φοιτητές και καθηγητές Πάρτε το Microsoft Office δωρεάν

Ελέγξτε την επιλεξιμότητα του σχολείου σας για εκπαίδευση Office 365 με το Office 2016

Όχι μόνο οι σπουδαστές και οι εκπαιδευτικοί μπορούν εύκολα να ελέγξουν την επιλεξιμότητα του σχολείου τους για μια δωρεάν εγγραφή του Office 365, θα πρέπει να μπορούν να εγγραφούν στην προσφορά τους και όχι να διαχειριστούν.

Εκπαίδευση του Microsoft Office 365

Η Microsoft διαθέτει μια δέσμη σχεδίων του Office 365 για προσωπική, επαγγελματική ή μη κερδοσκοπική χρήση. Ένα τέτοιο σχέδιο μπορεί να υπάρχει ήδη στο σχολείο σας. Πραγματοποιώντας τον ακόλουθο έλεγχο επιλεξιμότητας, θα πρέπει να απαντήσετε στις ερωτήσεις σας σχετικά με αυτό, αλλά αν όχι, μπορείτε να ζητήσετε από τη διοίκηση του σχολείου σας να έχουν το Office 365 Education.

Τι περιλαμβάνεται για τους Επιλέξιμους Φοιτητές και τους Καθηγητές

Αυτοί οι δωρεάν λογαριασμοί για μαθητές και εκπαιδευτικούς περιλαμβάνουν τις τελευταίες διαθέσιμες εκδόσεις για υπολογιστές Word, Excel, PowerPoint , OneNote, Access και Publisher ( Office 2016 για Windows ή Office 2016 για Mac). Όχι μόνο αυτό, αλλά αυτά τα προγράμματα επιφάνειας εργασίας μπορούν να εγκατασταθούν σε έως και πέντε υπολογιστές ή Mac, καθώς και έως και πέντε κινητές συσκευές.

Αυτό συνεπάγεται επίσης την ενσωμάτωση με το Office Online, την έκδοση του Word, Excel, PowerPoint και OneNote που βασίζονται στον browser. Το σημαντικό πράγμα για το Office Online είναι ότι σας επιτρέπει να συνεργάζεστε σε ένα έγγραφο σε πραγματικό χρόνο με άλλους φοιτητές ή καθηγητές. Αν χρειάζεται να εργαστείτε εκτός σύνδεσης, μπορείτε να αποθηκεύσετε τοπικά και στη συνέχεια να συγχρονίσετε τις αλλαγές μετά την επαναφορά της σύνδεσης.

Η προσφορά περιλαμβάνει επίσης δωρεάν αποθήκευση στο OneDrive. Τα έγγραφα που αποθηκεύονται στο OneDrive μπορούν να αποκτήσουν πρόσβαση σε όλες τις συσκευές κινητής τηλεφωνίας και επιτραπέζιων υπολογιστών. Το εκπαιδευτικό σχέδιο Office 365 τυπικά επιτρέπει στα εκπαιδευτικά ιδρύματα να προσφέρουν τις ευκαιρίες Office και OneDrive plus, δωρεάν ηλεκτρονικό ταχυδρομείο, ανταλλαγή άμεσων μηνυμάτων και web conferencing.

Ίσως χρειαστεί να επικοινωνήσετε με το σχολείο για λεπτομέρειες σχετικά με αυτά τα στοιχεία.

Προσδιορισμός επιλεξιμότητας

Αυτό το πρόγραμμα ισχύει για λίγο, αλλά τώρα είναι πιο εύκολο να καθορίσετε εάν το σχολείο σας είναι ένα θεσμικό όργανο που πληροί τις προϋποθέσεις. Αρκετοί μαθητές είναι κατάλληλοι για αυτήν την ευκαιρία. Το ιστολόγιο της Microsoft αναφέρει:

"Αυτό περιλαμβάνει τους 5,5 εκατομμύρια επιλέξιμους φοιτητές στην Αυστραλία, τους σχεδόν 5 εκατομμύρια επιλέξιμους φοιτητές στη Γερμανία, 7 εκατομμύρια περισσότερους στη Βραζιλία, 1,3 εκατομμύρια στο Πανεπιστήμιο Anadolu στην Τουρκία, κάθε φοιτητή στο Χονγκ Κονγκ και άλλα εκατομμύρια».

Ο έλεγχος της επιλεξιμότητας απαιτεί μια σχολική διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου. Εάν δεν έχετε πρόσβαση στο λογαριασμό ηλεκτρονικού ταχυδρομείου που εκδίδεται από το σχολείο σας, θα πρέπει να ξεκινήσετε με την αντιμετώπιση προβλημάτων. Στη συνέχεια, επισκεφθείτε τον κατάλληλο ιστότοπο για να διερευνήσετε περαιτέρω τις δυνατότητες του σχολείου σας:

Τι πρέπει να κάνουν οι διαχειριστές των επιλέξιμων ιδρυμάτων

Οχι πολύ. Αυτό είναι το κομψό πράγμα για την προσφορά της Microsoft, όπως περιγράφεται στην τοποθεσία Office in Education:

"Δεν υπάρχουν διοικητικές ενέργειες που πρέπει να λάβετε από το ίδρυμά σας για να εγγραφείτε.Μπορείτε απλώς να γνωστοποιήσετε στους φοιτητές σας τη διαθεσιμότητα του Office 365 Education for Students χρησιμοποιώντας το περιεχόμενο από το πακέτο εργαλείων μας. το σχολείο πρέπει να λάβει. "

Για τους μη επιλέξιμους φοιτητές ή εκπαιδευτικούς

Το ενδιαφέρον σας μπορεί να προκαλέσει σημαντικές συνομιλίες εκ μέρους των άλλων φοιτητών ή εκπαιδευτικών στο σχολείο σας.

Εάν το σχολείο σας δεν είναι κατάλληλο, μπορείτε να απευθυνθείτε στη διοίκηση του σχολείου σας για να ζητήσετε να απευθυνθούν στη Microsoft σχετικά με την αποτυχημένη επιλεξιμότητα.