Βρείτε την καλύτερη έκδοση του Microsoft Office Online

Η επιλογή της καλύτερης έκδοσης του Microsoft Office για τη συσκευή και τη χρήση της μπορεί να αισθάνεται συντριπτική. Ή, μπορείτε να υποθέσετε ότι έχετε την καλύτερη έκδοση για τις ανάγκες σας απλώς και μόνο επειδή το τελευταίο, αλλά αυτό δεν συμβαίνει πάντα.

Εδώ είναι μια απλή περίληψη των επιλογών σας για να κάνετε την επιλογή ενός όσο πιο ανώδυνη γίνεται!

Λάβετε υπόψη σας ότι ορισμένες εκδόσεις του Microsoft Office προορίζονται να ενσωματωθούν με νέους τρόπους ζωής, αν και αυτό είναι προαιρετικό.

Δωρεάν προγράμματα προβολής του Microsoft Office

Μπορείτε να προβάλετε, να αντιγράψετε ή να εκτυπώσετε έγγραφα του Office που έχουν συντάξει άλλοι, χωρίς να αγοράσετε μόνοι σας τη σουίτα. Ωστόσο, αυτά τα προγράμματα προβολής του Office καθίστανται ξεπερασμένα επειδή προσφέρουν λιγότερες δυνατότητες από το Microsoft Office Online.

Δεδομένου ότι αυτά είναι δωρεάν, θεωρούμε ότι είναι πιο λογικό για τους χρήστες να εγγραφούν για Office Online αντί (βλ. Επόμενο στοιχείο σε αυτή τη λίστα). Περισσότερο "

Δωρεάν Microsoft Office Online (Web Apps)

Οι εφαρμογές Web του Office είναι δωρεάν, απλοποιημένες εκδόσεις του Word, Excel, PowerPoint και OneNote. Οι εφαρμογές χρησιμοποιούνται στη συσκευή σας Android, iOS, Mac ή Windows μέσω σύνδεσης στο διαδίκτυο.

Τα ίδια τα προγράμματα στεγάζονται σε έναν απομακρυσμένο διακομιστή. Συνεπώς, οι χρήστες εργάζονται μέσω του περιβάλλοντος cloud της Microsoft γνωστού ως OneDrive. Περισσότερο "

Microsoft Office 2016 για Windows

Το Office 2016 είναι η τελευταία έκδοση του Microsoft Office. Σε αντίθεση με το Office 365 που βασίζεται σε σύννεφο, ακριβώς κάτω, είναι η παραδοσιακή έκδοση στην επιφάνεια εργασίας της σουίτας, αλλά μπορεί να ενσωματωθεί στο σύννεφο.

Το Office 2016 διατίθεται σε διάφορες εκδόσεις για τις οποίες μπορείτε να διαβάσετε περισσότερα μέσω αυτού του συνδέσμου. Συγκεκριμένα, μπορεί να ενδιαφέρεστε για μια εκπτωτική έκδοση φοιτητή, εάν πληροίτε τις προϋποθέσεις.

Αγοράζετε το Office 2016 με τον ίδιο τρόπο όπως και οι προηγούμενες εκδόσεις, πληρώνοντας για μία φορά.

Εναλλακτικά, μπορείτε να επιλέξετε παλαιότερες εκδόσεις: Office 2013, Office 2010 ή Office 2007. Η υποστήριξη για το Office 2003 έχει λήξει. Το συμβιβασμό είναι ότι, ενώ αυτές οι εκδόσεις μπορεί να είναι φθηνότερες, θα χάσουν την υποστήριξή τους νωρίτερα και θα μπορούσαν να σας προκαλέσουν προβλήματα συμβατότητας με χρήστες που έχουν αναβαθμιστεί. Περισσότερο "

Microsoft Office 2016 για Mac

Το Microsoft Office 2016 είναι η πιο πρόσφατη έκδοση για χρήστες Mac. Διατίθεται ως δωρεάν προεπισκόπηση έως ότου κυκλοφορήσει σε μια τελική έκδοση καταναλωτών που θα χρειαστεί να αγοράσει. Ακολουθήστε αυτόν τον σύνδεσμο για περισσότερες λεπτομέρειες και λήψη πληροφοριών.

Εναλλακτικά, μπορείτε να επιλέξετε το Office 2011 για Mac. Και πάλι, το εμπόριο για την εξοικονόμηση χρημάτων σε μια παλαιότερη έκδοση είναι ότι το λογισμικό χάνει τη συνάφεια γρηγορότερα. Περισσότερο "

Microsoft Office 365

Το Office 365 είναι το τμήμα της παραγωγικότητας του cloud SkyDrive της Microsoft και το νέο Office 2013 είναι μέρος του Office 365.

Το Office 365 έρχεται σε επαγγελματικά, οργανωτικά, προσωπικά ή φοιτητικά προγράμματα συνδρομής αντί για μια μοναδική αγορά. Περισσότερο "

Το Microsoft Office για το iPad

Αυτή η έκδοση είναι βελτιστοποιημένη για tablet iPad και διατίθεται σε δωρεάν έκδοση. Υπάρχουν πρόσθετες λειτουργίες με συνδρομή του Office 365. Περισσότερο "

Το Microsoft Office Mobile για iPhone

Πρόκειται για μια εφαρμογή που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μόνοι ή με συνδρομή του Office 365. Το τελευταίο σας δίνει περισσότερες δυνατότητες και επιλογές. Περισσότερο "

Τα αρχεία του Microsoft Office Mobile για Android

Αυτή η έκδοση για tablet Android βρίσκεται σε προεπισκόπηση. Μπορείτε να το κατεβάσετε δωρεάν και να το χρησιμοποιήσετε, στη συνέχεια να αναβαθμίσετε στην τελική έκδοση. Μόλις συμβεί αυτό, θα πρέπει να έχετε την επιλογή να ενσωματώσετε αυτήν την εφαρμογή στο Office 365 για ακόμα περισσότερες λειτουργίες. Περισσότερο "

Το Microsoft Office Home and Student 2013 RT (για RT Tablets όπως Surface RT)

Το Office 2013 έρχεται σε μια ειδική έκδοση για συσκευές Windows 8 RT, όπως το Surface RT της Microsoft.

Μερικοί περιορισμοί υπάρχουν σε αυτή την έκδοση, οπότε πραγματικά αξίζει να το ελέγξετε πριν αποφασίσετε για το υλικό σας. Εάν έχετε ήδη μια συσκευή RT, αυτή είναι η πιο ισχυρή έκδοση του Office που θα λειτουργήσει σε αυτό, και πιθανότατα ήρθε προεγκατεστημένη ούτως ή άλλως.

Το Microsoft Office Mobile για τηλέφωνο Android

Αυτή η δωρεάν έκδοση για τηλέφωνα Android μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί ως αυτόνομη εφαρμογή ή να ενσωματωθεί στο Office 365. Περισσότερα »

Το Microsoft Office Mobile για Windows Phone

Η καλύτερη εμπειρία σας για το Microsoft Office στο Windows Phone προέρχεται από μια έκδοση που έχει κατασκευαστεί μόνο για αυτή τη συσκευή και πιθανότατα είναι προεγκατεστημένη σε νεότερα τηλέφωνα. Αυτό μπορεί επίσης να χρησιμοποιηθεί ως ανεξάρτητη εφαρμογή ή με συνδρομή του Office 365. Περισσότερο "