Τα καλύτερα πρότυπα γάμου και εκτυπώσεις της Microsoft

Ο προγραμματισμός ενός γάμου μπορεί να είναι αγχωτικός, αλλά λιγότερο με τα σωστά εργαλεία. Ακολουθούν μερικές εξαιρετικές λύσεις που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε με το Microsoft Office, από προσκλήσεις σε άλμπουμ φωτογραφιών.

Το καλύτερο από όλα, αυτά είναι δωρεάν!

Η Microsoft έχει ένα σωρό γάμο, νυφικό ντους και πρότυπα εμπλοκής. Αυτές οι διαφάνειες σάς συνδέουν με εκείνους που θεωρώ καλύτερο, εξοικονομώντας χρόνο.

Σημειώστε ότι η Microsoft έχει αλλάξει από όπου κατεβάζετε πρότυπα. Τώρα, βρείτε αυτά τα ελεύθερα εργαλεία ακριβώς μέσα στο περιβάλλον εργασίας του προγράμματος. Θα σας δώσω οδηγίες για το πώς να το κάνετε αυτό καθ 'όλη αυτή τη διαδοχική προβολή.

01 από 11

Ασπρόμαυρο πρότυπο άλμπουμ φωτογραφιών για το Microsoft PowerPoint

Μαύρο και άσπρο πρότυπο γάμου. (γ) Screenshot από την Cindy Grigg, ευγενική παραχώρηση της Microsoft

Η γαμήλια φωτογραφία σας μπορεί να περιλαμβάνει ασπρόμαυρες λήψεις, οι οποίες μπορούν να προσθέσουν μια κομψή αίσθηση στο μεγάλο σας γεγονός. Δοκιμάστε κάτι σαν αυτό το Πρότυπο άλμπουμ φωτογραφιών γάμου για το Microsoft PowerPoint για να τα δείξετε.

Αυτός ο σχεδιασμός διαθέτει μια ψηφιακή παρουσίαση φωτογραφιών με μια πιο συγκρατημένη εμφάνιση μπορεί να είναι καλύτερο για τις εικόνες αυτές.

Βρείτε αυτό ανοίγοντας το PowerPoint, στη συνέχεια επιλέγοντας Αρχείο - Νέο. Στο πλαίσιο αναζήτησης, πληκτρολογήστε λέξεις-κλειδιά για να βρείτε αυτό το πρότυπο και στη συνέχεια κάντε λήψη.

02 από 11

Πρότυπο παρακολούθησης γαμήλιων προσκλήσεων ή εκτυπώσιμων για το Microsoft Excel

Προσκλητήριο παρακολούθησης γάμου. (γ) Screenshot από την Cindy Grigg, ευγενική παραχώρηση της Microsoft

Εάν η λίστα των φίλων και της οικογένειάς σας είναι δύσκολο να διαχειριστεί, σκεφτείτε ένα εργαλείο όπως το πρότυπο παρακολούθησης προσκλήσεων γάμου ή το εκτυπώσιμο για το Microsoft Excel.

Ακόμη και με τη μορφοποίηση διασκέδασης, μπορείτε ακόμα να κάνετε τυπικές εργασίες υπολογιστικού φύλλου, όπως τη διαλογή δεδομένων και πολλά άλλα.

Ανοίξτε το Excel και, στη συνέχεια, επιλέξτε Αρχείο - Νέο για να αναζητήσετε αυτό το πρότυπο υπολογιστικού φύλλου.

03 από 11

Πρότυπο πρόσκλησης γάμου ή εκτυπώσιμη για το Microsoft Word

Πρότυπο πρόσκλησης γάμου για τον Microsoft Publisher. (γ) Screenshot από την Cindy Grigg, ευγενική παραχώρηση της Microsoft

Ζητήστε από όλους να προσκληθούν στην μεγάλη μέρα χρησιμοποιώντας εκτυπώσιμο και προσαρμόσιμο πρότυπο πρόσκλησης γάμου ή εκτυπώσιμη για το Microsoft Word.

Αυτός ο σχεδιασμός "Romeo" είναι μόνο ένας από τους πολλούς που προσφέρονται στον ιστότοπο της Microsoft. Αυτός ο σύνδεσμος θα σας βοηθήσει να το κατεβάσετε ή να αναζητήσετε άλλους χρήστες που μπορεί να σας ενδιαφέρουν.

Αναζητήστε αυτό ανοίγοντας το Word επιλέγοντας Αρχείο - Νέο για να αναζητήσετε το πρότυπο ανά λέξη-κλειδί.

04 από 11

Πρότυπο διαγράμματος καθισμάτων γραφείου για το Microsoft PowerPoint

Πρότυπο διάγραμμα καθισμάτων γάμου για το Microsoft Word. (γ) Screenshot από την Cindy Grigg, ευγενική παραχώρηση της Microsoft

Η διαχείριση της εμπειρίας των επισκεπτών του γάμου σας θα περιλαμβάνει πιθανώς ένα σχέδιο καθισμάτων. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε εξειδικευμένα εργαλεία διαγράμμισης όπως το Microsoft Visio, αλλά μου αρέσει ότι αυτό το Πρότυπο διάγραμμα διάγραμμα καθισμάτων γάμου ή εκτυπώσιμο για το Microsoft PowerPoint είναι για ένα πρόγραμμα εξοικειωμένο με περισσότερους ανθρώπους.

Βρείτε αυτό ανοίγοντας το PowerPoint, στη συνέχεια επιλέγοντας Αρχείο - Νέο. Στο πλαίσιο αναζήτησης, πληκτρολογήστε λέξεις-κλειδιά για να βρείτε αυτό το πρότυπο και στη συνέχεια κάντε λήψη.

05 από 11

Πρότυπο προγραμματισμού γάμου ή εκτυπώσιμο για το Microsoft Project

Πρότυπο χρονικού πλαισίου γάμου για το Microsoft Project. (γ) Screenshot από την Cindy Grigg, ευγενική παραχώρηση της Microsoft

Ψάχνετε για ένα οπτικό χρονοδιάγραμμα για το πότε πρέπει να έχετε ολοκληρώσει κάθε πτυχή του γάμου σας;

Αυτό το Πρότυπο Γάμου Προγραμματισμού ή το Εκτυπώσιμο για το Microsoft Project σάς βοηθά να προγραμματίσετε πότε πρέπει να ληφθούν τα πράγματα και πώς αυτά ταιριάζουν από κοινού.

Αυτό είναι ένα ωραίο εργαλείο που μπορεί να σας αρέσει, ειδικά εάν έχετε χρησιμοποιήσει το Microsoft Project πριν ή είστε πρόθυμοι να μάθετε.

Από τη διεπαφή του προγράμματος, βρείτε αυτό το πρότυπο αναζητώντας μέσω του Αρχείου - Νέο.

06 από 11

Πρότυπο προϋπολογισμού γάμου ή εκτυπώσιμη για το Microsoft Excel

Πρότυπο προϋπολογισμού γάμου για το Microsoft Excel. (γ) Screenshot από την Cindy Grigg, ευγενική παραχώρηση της Microsoft

Χρησιμοποιήστε αυτό το πρότυπο προϋπολογισμού γάμου διασκεδαστικό για το Microsoft Excel για να προβλέψετε τις δαπάνες γάμου. Μπορείτε επίσης να παρακολουθείτε πόσο καλά παραμένετε αληθινά στον συνολικό προϋπολογισμό σας ή σε μεμονωμένες κατηγορίες με αυτό το πολύ οπτικό πρότυπο.

Αναζητήστε αυτό ανοίγοντας το Excel επιλέγοντας Αρχείο - Νέο για να αναζητήσετε το πρότυπο ανά λέξη-κλειδί.

Μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρει: Τα καλύτερα πρότυπα προϋπολογισμού της Microsoft και Προσωπικά οικονομικά πρότυπα .

07 από 11

Εκτυπώσιμο Πρότυπο Γάμου Πρότυπο για το Microsoft Word ή τον Εκδότη

Πρότυπο προγράμματος γάμου για τον Microsoft Publisher. (γ) Screenshot από την Cindy Grigg, ευγενική παραχώρηση της Microsoft

Είτε ο γάμος σας είναι σε μικρή ή μεγάλη κλίμακα, ένα επίσημο πρόγραμμα προσθέτει ένα άγγιγμα κομψότητας.

Αυτό το Πρότυπο Πρότυπο Γάμου Πρότυπο ή εκτυπώσιμη για Microsoft Publisher ή Word είναι μόνο ένα από τα πολλά που μπορείτε να βρείτε και να εκτυπώσετε τον εαυτό σας.

Αναζητήστε αυτό ανοίγοντας τον Εκδότη ή το Word επιλέγοντας στη συνέχεια Αρχείο - Νέο για να αναζητήσετε το πρότυπο ανά λέξη-κλειδί.

08 από 11

Καρτέλα κύλισης Γάμος καταχωρίστε το πρότυπο ή εκτυπώσιμη για το Microsoft Word

Πρότυπο εισαγωγής μητρώου γάμου για το Microsoft Word. (γ) Screenshot από την Cindy Grigg, ευγενική παραχώρηση της Microsoft

Οι προσκλήσεις γάμου έχουν συχνά μικρά ένθετα με πληροφορίες που μπορεί να χρειαστούν οι καλεσμένοι σας, όπως για παράδειγμα όταν είναι καταχωρημένο το ζευγάρι.

Δημιουργήστε κάτι απλό, αλλά γυαλισμένο, χρησιμοποιώντας κάτι σαν αυτό το βιβλίο καρδιάς κύλισης, να εισάγετε πρότυπο ή να εκτυπώσετε για το Microsoft Word.

Βρείτε αυτό το πρότυπο ανοίγοντας το Word και στη συνέχεια επιλέγοντας Αρχείο - Νέο. Στο πλαίσιο αναζήτησης, πληκτρολογήστε λέξεις-κλειδιά για να βρείτε αυτό το πρότυπο και στη συνέχεια κάντε λήψη.

09 από 11

Καρδιά κύλισης Γάμος Place Cards Πρότυπο pr Εκτυπώσιμη για το Microsoft Word

Πρότυπα κάρτας γάμου. (γ) Screenshot από την Cindy Grigg, ευγενική παραχώρηση της Microsoft

Μόλις αποφασίσετε πού θα καθίσουν οι επισκέπτες, θα τους βοηθήσετε να βρουν αυτά τα καθίσματα χρησιμοποιώντας αυτό το Πρότυπο καρτών Scroll για Γάμος ή Εκτυπώσιμη για το Microsoft Word.

Αυτό είναι μέρος ενός μεγαλύτερου συνόλου σχεδιασμού που μπορεί επίσης να εμφανιστεί όταν κάνετε αναζήτηση για αυτό το πρότυπο στο Word κάτω από το αρχείο - νέο.

10 από 11

Ακουαρέλα Γάμος Ευχαριστώ κάρτες πρότυπο ή εκτυπώσιμη για το Microsoft Word

Ευχετήριες κάρτες για το Microsoft Publisher. (γ) Screenshot από την Cindy Grigg, ευγενική παραχώρηση της Microsoft

Δώστε την εκτίμησή σας για την ώρα των επισκεπτών σας, τη συμμετοχή σας και τα δώρα σας χρησιμοποιώντας κάτι σαν αυτό το Πρότυπο Ακουαρέλα Γάμου Ευχαριστήρια Κάρτα ή Εκτυπώσιμη για το Microsoft Word.

Όπως πολλά από αυτά τα πρότυπα, αυτό είναι μέρος ενός ολόκληρου συνόλου σχεδιαστικών προτύπων που μπορείτε επίσης να εξερευνήσετε.

Αναζητήστε αυτό ανοίγοντας το Word επιλέγοντας Αρχείο - Νέο για να αναζητήσετε το πρότυπο ανά λέξη-κλειδί.

11 από 11

Αποθηκεύστε το πρότυπο ημερομηνίας ή εκτυπώστε για το Microsoft Word

Αποθηκεύστε το πρότυπο ημερομηνίας για το Microsoft Word. (γ) Screenshot από την Cindy Grigg, ευγενική παραχώρηση της Microsoft

Χρησιμοποιώντας ένα πρότυπο "Αποθήκευση της ημερομηνίας" ή "Εκτυπώσιμη" για το Microsoft Word, για να βοηθήσετε εσάς και τους καλεσμένους σας να αποκλείσετε την ξεχωριστή σας ημέρα. για το Microsoft Word για να σας βοηθήσουν και οι καλεσμένοι σας να αποκλείσουν την ξεχωριστή σας ημέρα.

Μπορεί επίσης να σας ενδιαφέρουν τα καλύτερα πρότυπα της Microsoft για το ημερολόγιο και τον προγραμματισμό .

Έχετε κατά νου διαφορετική ευκαιρία ή σχέδιο; Δείτε περισσότερα από τα πρότυπα λογισμικού του Office.