Πώς να εγκαταστήσετε και να συνδέσετε μια κάμερα Web στον υπολογιστή σας

Πριν ξεκινήσετε οποιοδήποτε έργο, μεγάλο ή μικρό, όπως τη σύνδεση μιας κάμερας web , είναι σημαντικό να γνωρίζετε τι πρόκειται να αντιμετωπίσετε. Σχεδιάστε τα υλικά της κάμεράς σας έτσι ώστε να έχετε μια σαφή εικόνα του τι πρέπει να κάνετε.

Οι περισσότερες κάμερες θα έχουν σύνδεση USB , δίσκο λογισμικού για τους οδηγούς τους και, φυσικά, η πραγματική φυσική κάμερα, όπου είναι ο φακός, που θα χρειαστεί να βάλετε κάπου όπου μπορείτε να το δείτε (και από πού μπορεί να σας δει !)

01 από 07

Εγκαταστήστε το λογισμικό της κάμερας Webcam

Εγκαταστήστε το λογισμικό της κάμερας Webcam. Ευγενική προσφορά του Mark Casey

Εκτός εάν έχει δοθεί διαφορετική εντολή, τοποθετήστε το δίσκο που συνοδεύει την κάμερα web πριν την συνδέσετε.

Τα Windows θα αναγνωρίσουν ότι επιχειρείτε να εγκαταστήσετε λογισμικό και θα πρέπει να εμφανιστεί ένας οδηγός για να σας καθοδηγήσει στη διαδικασία.

Αν δεν συμβαίνει, απλώς μεταβείτε στο "Ο Υπολογιστής μου" ή "Υπολογιστής" μέσω του Desktop ή του μενού "Έναρξη" και κάντε κλικ στη μονάδα CD σας (συνήθως E :) για να την εκτελέσετε για να εκτελέσετε τα αρχεία στο δίσκο.

02 του 07

Δεν υπάρχει δίσκος; Κανένα πρόβλημα! ΣΥΝΔΕΣΤΕ και ΠΑΙΞΤΕ

Το Plug and Play Αναγνωρίζει νέο υλικό. Ευγενική προσφορά του Mark Casey

Πολλές φορές, το υλικό (συμπεριλαμβανομένων κάποιων webcams) θα έρθει χωρίς δίσκο για να εγκαταστήσουν οι οδηγοί καθόλου. Μπορεί να υπάρχουν διάφοροι λόγοι για αυτό, αλλά το μεγαλύτερο είναι ότι τα Windows έχουν ένα (συνήθως) μεγάλο ταλέντο για την αναγνώριση και την εγκατάσταση υλικού χωρίς να χρειάζεται λογισμικό.

Εάν η κάμερά σας δεν έρχεται με ένα δίσκο λογισμικού, απλά συνδέστε το και δείτε τι συμβαίνει. Τις περισσότερες φορές, τα Windows θα τα αναγνωρίσουν ως νέο υλικό και θα μπορούν είτε να τα χρησιμοποιήσουν είτε θα σας καθοδηγήσουν στη διαδικασία αναζήτησης των προγραμμάτων οδήγησης (είτε online είτε στον υπολογιστή σας) για να τα χρησιμοποιήσετε.

Φυσικά, απολύτως τίποτα δεν μπορεί να συμβεί όταν το συνδέσετε, οπότε πιθανότατα θέλετε να διαβάσετε το εγχειρίδιο οδηγιών ή επισκεφτείτε τον ιστότοπο του κατασκευαστή για να εντοπίσετε κάποιο λογισμικό προγράμματος οδήγησης για την κάμερα web. Αυτό είναι και αυτό που πρέπει να κάνετε εάν χάσατε ή πετάξετε τον δίσκο που συνοδεύει την κάμερά σας.

03 του 07

Βρείτε τη σύνδεση της USB (ή άλλης) σύνδεσης της κάμεράς σας

Οι περισσότερες κάμερες Web έχουν σύνδεση USB. Ευγενική προσφορά του Mark Casey

Οι περισσότερες κάμερες θα συνδεθούν με ένα καλώδιο USB ή κάτι παρόμοιο. Βεβαιωθείτε ότι το εντοπίζετε στον υπολογιστή σας. Είναι συνήθως στο μπροστινό ή στο πίσω μέρος του υπολογιστή και μοιάζει ακριβώς όπως θα έπρεπε - όπως ένα μικροσκοπικό ορθογώνιο έτοιμο να δεχτεί το καλώδιο USB.

Συνδέστε την κάμερα web και παρακολουθήστε τη μαγεία. Το μηχάνημά σας των Windows πρέπει είτε να βοηθήσει το εγκατεστημένο λογισμικό σας να ανοίξει αυτόματα μόλις συνδέσετε την κάμερα web, είτε μπορείτε να το περιηγηθείτε μέσω του μενού έναρξης όποτε είστε έτοιμοι να το χρησιμοποιήσετε.

Φυσικά, πρώτα, θα θέλετε να μάθετε πού να τοποθετήσετε την κάμερα σας ...

04 του 07

Κρατήστε την κάμερα Web σας σε επίπεδη επιφάνεια

Τοποθετήστε την κάμερα Web σας σε επίπεδη επιφάνεια. Ευγενική προσφορά του Mark Casey

Δεν χρειάζεται να είστε επαγγελματίας φωτογράφος για να κάνετε αποτελεσματικά βίντεο ή φωτογραφίες webcam, αλλά μερικά τεχνάσματα του εμπορίου ισχύουν.

Η κάμερά σας πρέπει να τοποθετηθεί σε μια επίπεδη επιφάνεια, έτσι ώστε οι εικόνες και τα βίντεο να μην φαίνονται στραβά ή σφηνωμένα. Μερικοί άνθρωποι χρησιμοποιούν μια στοίβα βιβλίων ή ακόμα και ένα τρίποδο == ειδικά αν ενδιαφέρεστε να ευθυγραμμίσετε την κάμερά σας για να τραβήξετε βίντεο με κάτι διαφορετικό από αυτό που βρίσκεται ακριβώς μπροστά από την οθόνη σας, όπου πολλοί άνθρωποι προτιμούν να είναι.

05 του 07

Βρείτε το Clip παρακολούθησης της κάμεράς σας

Οι περισσότερες κάμερες έχουν ένα κλιπ οθόνης. Ευγενική προσφορά του Mark Casey

Ανάλογα με το στυλ και το μοντέλο της κάμεράς σας, μπορεί να έχει ή να μην διαθέτει βολικό και ρυθμιζόμενο κλιπ για να το συνδέσετε στην οθόνη σας.

Είναι η προτίμηση των περισσότερων ανθρώπων να συνδέσουν την κάμερα τους στην κορυφή της οθόνης τους, επειδή τους επιτρέπει να εγγράφονται καθώς παρακολουθούν την οθόνη του υπολογιστή τους. Αυτό είναι χρήσιμο εάν εγγράφετε μια εκπομπή μέσω web, ένα ημερολόγιο βίντεο ή συζητάτε με φίλους ή οικογένεια στην κάμερα ιστού σας.

06 του 07

Κλείστε την κάμερα Web στην οθόνη σας

Μια κάμερα Web σε επίπεδη οθόνη. Ευγενική προσφορά του Mark Casey

Είτε χρησιμοποιείτε μια παλαιότερη οθόνη CRT, η οποία έχει μια κατάλληλη επίπεδη επιφάνεια για να κάτσει η κάμερα web σας, είτε μια νέα επίπεδη οθόνη, τα περισσότερα κλιπ κάμερας webcam μπορούν να φιλοξενήσουν και τα δύο στυλ οθόνης.

Εμφανίζεται εδώ αποσπασμένο σε μια οθόνη επίπεδης οθόνης, έχοντας την κάμερα σε αυτή τη θέση είναι ίσως το πιο χρήσιμο και ευπροσάρμοστο μέρος που μπορείτε να το βάλετε. Και, φυσικά, είναι εύκολο να το αφαιρέσετε και να το τοποθετήσετε κάπου αλλού, αν το χρειαστείτε.

Αυτό είναι στην πραγματικότητα ένα χαρακτηριστικό που βάζει τους επιτραπέζιους υπολογιστές web κάμερες ένα βήμα παραπάνω από τις τυπικές κάμερες φορητών υπολογιστών, δεδομένου ότι τείνουν να κολλήσουν στον ίδιο χώρο στο κέντρο της οθόνης σας. Φυσικά, το εμπόριο είναι, ο φορητός υπολογιστής σας είναι φορητός ο ίδιος, έτσι δεν είναι μια τεράστια διαπραγμάτευση.

07 του 07

Μόλις συνδεθείτε, Περιηγηθείτε στο λογισμικό της κάμεράς σας Webcam

Μεταβείτε στην κάμερά σας Webcam. Ευγενική προσφορά του Mark Casey

Αφού συνδέσετε την κάμερα web και την τοποθετήσετε εκεί που θέλετε να πάει, ήρθε η ώρα να την ενεργοποιήσετε και να δείτε τι μπορεί να κάνει!

Επειδή έχετε ήδη εγκαταστήσει το λογισμικό που συνοδεύει την κάμερά σας, η χρήση του είναι τόσο εύκολη όσο το άνοιγμα του μενού "Έναρξη" και η περιήγηση στο πρόγραμμα κάμερας που εμφανίζεται εδώ ως πρόγραμμα "CyberLink YouCam". Προφανώς, η δική σας θα συσχετιστεί με το εμπορικό σήμα και το μοντέλο της δικής σας κάμερας.