Οι 8 καλύτερες κάμερες που θα αγοράσουν το 2018

Πείτε αντίο σε αυτό το κοκκώδες βίντεο κατά τη διάρκεια συνεδρίων και περιόδων παιχνιδιών

Οι κάμερες είναι αρκετά απλά προϊόντα. Συνήθως δεν προσφέρουν πολλά κουδούνια και σφυρίγματα, δεδομένου ότι τείνουν να εξυπηρετούν ένα αρκετά ξεχωριστό σκοπό: τα χρησιμοποιείτε για ροή βίντεο - είτε για online gaming είτε για τηλεδιάσκεψη σε Skype, Zoom ή Google Hangouts. Οι περισσότεροι άνθρωποι δεν έχουν ανάγκη από εξοπλισμό ή σχεδιασμό υψηλού επιπέδου και έτσι η καινοτομία στο χώρο είναι μάλλον περιορισμένη. Είναι μια από αυτές τις καταστάσεις όπου το απλό είναι καλύτερο. Γιατί να διορθώσετε αυτό που δεν είναι σπασμένο; Αν ψάχνετε να πάρετε μια νέα κάμερα web, ανατρέξτε σε αυτόν τον οδηγό για μια λίστα με τις καλύτερες από την κατηγορία.

Πολλές κάμερες αποφεύγουν το υλικό για την στοιχειώδη λειτουργικότητα. Ενώ οι προδιαγραφές high-end μπορεί να είναι περιττές για τους περισσότερους χρήστες, μπορούν σίγουρα να έρθουν σε πρακτικό, ειδικά αν η προσθήκη θα σας κοστίσει μόνο ένα επιπλέον $ 15 ή έτσι. Εισάγετε: το Logitech C920. Αυτή η κάμερα είναι κάθε κομμάτι μια φωτογραφική μηχανή, ικανή να παρέχει HD φωτογραφίες και βίντεο για διάφορους σκοπούς, καθιστώντας την μια ευέλικτη κάμερα web για παιχνίδια, blogging, conferencing και ακόμη και δημιουργικούς σκοπούς. Καταγράφει και ρέει σε Full HD (1080p) στα 30 fps (αν και ορισμένα μοντέλα μπορούν να πυροδοτούν 1080p σε πιο αργούς ρυθμούς καρέ), καταγράφουν στερεοφωνικό (δύο καναλιών) ήχο και μπορούν να τραβήξουν φωτογραφίες στα 15 megapixel. Αυτό είναι συγκρίσιμο με τις περισσότερες κάμερες smartphone υψηλής τεχνολογίας. Διαθέτει επίσης έναν κλιπ οικιακής χρήσης που ταιριάζει σε φορητούς υπολογιστές και οθόνες LCD, μια περιστρεφόμενη βάση 360 μοιρών και μια αρθρωτή βάση στήριξης.

Εδώ είναι μια κομψή μικρή κάμερα που θα πρέπει να ικανοποιήσει κανέναν σε έναν σφιχτό προϋπολογισμό. Η φωτογραφική μηχανή 12 megapixel του Docooler καταγράφει εικόνες υψηλής ευκρίνειας και αληθινής χρώσης, που σημαίνει ότι μπορείτε να χρησιμοποιήσετε αυτό το πράγμα ως φωτογραφική μηχανή ή βιντεοκάμερα. Διαθέτει ενσωματωμένο μικρόφωνο απορρόφησης ήχου, κομψό εξωτερικό σχεδιασμό και πλήρως περιστρεφόμενο στήριγμα. Μπορεί να στρέψει 360 μοίρες αριστερά ή δεξιά, και κλίση 30 μοίρες πάνω και κάτω. Λειτουργεί με τους φορητούς υπολογιστές και τους επιτραπέζιους υπολογιστές και συνδέεται κατευθείαν στη θύρα USB.

Με εκπληκτική ανάλυση 1526P Full HD συμβατή μέχρι ανάλυση 2048x1536 - αυτή η κάμερα ήταν μια εύκολη επιλογή για την καλύτερη υποδοχή για ποιότητα βίντεο. Το άλλο βασικό χαρακτηριστικό που συμβάλλει στην ποιότητα του βίντεο είναι το πόσες καρέ που μπορείτε να καταγράψετε και αυτό το θηρίο τσουγκράνες σε 30 καρέ ανά δευτερόλεπτο που θα του δώσει την πιο τραγανή ποιότητα για κινούμενες εικόνες - ιδιαίτερα εντυπωσιακή για μια κάμερα web. Ο οπτικός γυάλινος φακός Standard 6 στοιχείων του Full HD Carl Zeiss παρέχει ακόμα πιο καθαρή εικόνα ενώ η σωστή τεχνολογία συμπίεσης βίντεο H.264 θα διασφαλίσει ότι το βίντεο που θα τραβήξετε θα αποφύγει τη σύνδεση στο Internet (αυτή είναι μια κάμερα web ). Τέλος, ο αισθητήρας Aptina CMOS αναλαμβάνει έναν τρελό αριθμό εικονοστοιχείων, πράγμα που σημαίνει ότι ακόμα και σε χαμηλό φωτισμό, αυτό το πράγμα θα προσφέρει αληθινά χρώματα και ελάχιστο κόκκο.

Πολλοί λαοί εξαρτώνται από αυτόνομες κάμερες webcam για να παρέχουν μια πιο υψηλή εμπειρία βίντεο διασκέψεων. Αυτοί είτε δεν διαθέτουν αποκλειστικό κάμερα στους υπολογιστές τους, είτε δεν εκτιμούν την ποιότητα εικόνας που προσφέρουν. Εάν βρεθείτε σε αυτό το στρατόπεδο - χρησιμοποιείτε συνεχώς το Skype ή το Zoom ή το Google Hangouts - εξετάστε το ενδεχόμενο να επενδύσετε στο Microsoft LifeCam. Καταγράφει και ρέει βίντεο 720p HD και επιτρέπει την εγγραφή σε μορφή ευρείας οθόνης 16: 9. Διαθέτει παθητικό μικρόφωνο ακύρωσης θορύβου, τεχνολογία TrueColor για φωτεινές και πολύχρωμες τροφοδοσίες βίντεο και γενική βάση σύνδεσης για σύνδεση σε οποιοδήποτε φορητό ή επιτραπέζιο υπολογιστή.

Καλώντας όλους τους vloggers! Αν ξεκινάτε το δικό σας κανάλι YouTube, θα χρειαστείτε μια κάμερα web με υψηλή ποιότητα εικόνας, διαφορετικά, διατρέχετε τον κίνδυνο να φανεί ερασιτέχνης. Ως εκ τούτου, 720p απλά δεν θα το κόψει. Αυτή η κάμερα Tecknet συλλαμβάνει τα κλιπ σας σε αληθινή δόξα 1080p, οπότε και τα πιο λεπτομερή μαθήματα μακιγιάζ φαίνονται καθαρά και καθαρά. Θα απολαύσετε επίσης ένα ενσωματωμένο μικρόφωνο ακύρωσης θορύβου για να παραλάβετε τον ήχο σας. Το πρόγραμμα εγκατάστασης είναι ένα snap - απλά συνδέστε το και είστε έτοιμοι να ρεύσετε - και η ευέλικτη στάση του συνδέεται σε οποιοδήποτε γραφείο ή φορητό υπολογιστή για να αποτυπώσετε τις καλύτερες γωνίες σας.

Οι κάμερες ευρείας γωνίας προσφέρουν μια κάπως ελκυστική κλίση, αλλά σίγουρα υπάρχουν λόγοι να εξετάσουμε την αγορά ενός. Ίσως θέλετε να ζήσετε ροή μουσικής παράστασης, να καταγράψετε μια ολόκληρη οικογένεια στο δείπνο των Ευχαριστιών ή να κάνετε ροή από κάποιο φοβερό τοπίο από το laptop σας. Εάν βρεθείτε σε ένα από αυτά ή κάποια άλλη κατασκήνωση, ελέγξτε την κάμερα Web Ultra Gideus Ultra Wide Angle. Καταγράφει βίντεο Full HD (1080p) σε ευρεία γωνία έως 120 μοίρες, δίνοντάς σας μια απαράμιλλη προοπτική για μια μεγάλη ποικιλία συνθηκών. Καταγράφει επίσης εικόνες ακτίνων 12 megapixel, περιστρέφεται 360 μοίρες και μετακινείται προς τα πάνω και προς τα κάτω με τη σύνδεση φορητού υπολογιστή ή επιφάνειας εργασίας. Διαθέτει ακόμη έναν γυάλινο φακό που προσφέρει δυνατότητες χειρωνακτικής εστίασης.

Κατά την οικοδόμηση του υπολογιστή ονείρων παιχνιδιών, μια κάμερα web είναι πιθανώς μια σκέψη. Ευτυχώς, το Logitech C615 προσφέρει την καλύτερη ποιότητα εικόνας διαθέσιμη για λιγότερο από $ 50. Μπορείτε να εγγράψετε βίντεο HD 1080p και συνομιλία μέσω βίντεο σε 720p, καθιστώντας την ροή και την παρακολούθηση τροφών παιχνιδιών αύρα. Έχει πλήρη εμβέλεια κίνησης 360 μοιρών και σας επιτρέπει να περιστρέφετε και να μαζεύετε χειροκίνητα.

Οι σταθεροί ρυθμοί καρέ θα κρατήσουν τους συναδέλφους σας χαρούμενους και εάν παίζετε παιχνίδια, θα εκτιμήσετε το ελαφρύ βάρος του .55-λιβρών και τη φορητότητα fold-and-go που προστατεύει το φακό όταν το ρίχνετε στην τσάντα σας . Είναι απλό να ρυθμίσετε σε Windows, OS X και Chrome OS - απλά συνδέστε και παίξτε. δεν απαιτείται πρόσθετο λογισμικό. Οι αναθεωρητές του Amazon επίσης επαίνεσαν το ποιοτικό μικρόφωνο και τις ευέλικτες επιλογές τοποθέτησής του, αλλά διαμαρτύρονται για το μικρό μήκος του κορδονιού. Αν αυτό δεν σας ενοχλεί, το Logitech C615 θα κάνει το τέχνασμα.

Αν είστε επιχειρηματίας τύπου υψηλής ενέργειας ή ενεργός χρήστης Skype, αλλά προσπαθείτε να ξοδέψετε όσο το δυνατόν λιγότερα χρήματα σε μια νέα κάμερα web, ίσως θελήσετε να δείτε το Logitech C270 αντί για το Microsoft LifeCam. Η Logitech είναι μία από τις κορυφαίες μάρκες στις κάμερες web, έχοντας την κατοχή των περισσότερων από τα κορυφαία προϊόντα. Αλλά υπάρχει ένας λόγος για αυτό: κάνουν την ποιότητα, αξιόπιστες κάμερες. Με κλήσεις και εγγραφές βίντεο 720p και με μέτριο σχεδιασμό, το C270 είναι μια σταθερή επιλογή για οποιαδήποτε συνεδρία Skype, συνάντηση στο Google Hangout ή ζουμ. Μπορείτε να τραβήξετε πραγματικά βασικές εικόνες τριών megapixel και διαθέτει ενσωματωμένο μικρόφωνο θορύβου. Δεν περιστρέφεται αριστερά ή δεξιά, αλλά κλίνει και αρθρώνεται κάθετα.

Αποκάλυψη

Οι συγγραφείς εμπειρογνωμόνων μας δεσμεύονται να ερευνήσουν και να γράψουν στοχαστικές και ανεξάρτητες δημοσιεύσεις για τα καλύτερα προϊόντα για τη ζωή σας και την οικογένειά σας. Εάν σας αρέσει αυτό που κάνουμε, μπορείτε να μας υποστηρίξετε μέσω των συνδέσμων που επιλέξαμε, που μας κερδίζουν προμήθεια. Μάθετε περισσότερα σχετικά με τη διαδικασία αναθεώρησης .