Αυτοκίνητα 2: Το παιχνίδι βίντεο - Επανεξέταση παιχνιδιών Wii

Πλεονεκτήματα:

Αρμόδιος, πολλοί τρόποι αγώνων.

Μειονεκτήματα:

Uninspired, δεν υπάρχει online multiplayer.

Το αγωνιστικό παιχνίδι Αυτοκίνητα 2: Το Videogame δεν είναι τρομερό. Δεν είναι αισθητά buggy, δεν είναι εξαιρετικά άσχημο και ο σχεδιασμός του είναι αξιοπρεπής. Εφαρμόζει τα τυπικά χαρακτηριστικά ενός αγωνιστικού παιχνιδιού καρτ με την ικανότητα. Και μετά από να το παίξω για μερικές ώρες, ήμουν τόσο βαρεμένος που θα μπορούσα να το σταματήσω.

Αναπτύχθηκε από : Avalanche Software
Δημοσιεύθηκε από: Disney Interactive
Είδος: Αγωνιστικά
Για ηλικίες: 10 ετών και άνω
Πλατφόρμα: Wii
Ημερομηνία κυκλοφορίας: 21 Ιουνίου 2011

Τα βασικά: Το παιχνίδι Kart Racing

Με βάση τη νέα ταινία Pixar, τα πρώτα Cars 2 φαίνεται πολλά υποσχόμενα. Έχει όλα τα στοιχεία που χρειάζεστε για ένα συμπαγές παιχνίδι αγώνων καρτ. Μπορείτε να πηδήξετε και να κάνετε κόλπα, μπορείτε να ενισχύσετε το turbo, έχετε μια ποικιλία όπλων. Οι διαδρομές έχουν μονοπάτια διχασμού και υπάρχουν ειδικές θέσεις που μπορείτε να φτάσετε μόνο με μια καλή έκρηξη ταχύτητας που ακολουθείται από ένα άλμα.

Υπάρχουν ποικίλες λειτουργίες αγώνων. Υπάρχουν αγωνιστικά αγώνες, αγώνες μάχης, ανατινάξεις σε άλλα αυτοκίνητα, συλλογή μπαταριών για την τροφοδοσία μιας ασπίδας και μάχης αυτοκινήτων σε μια ανοιχτή αρένα.

Το μειονέκτημα: Το παιχνίδι αρχίζει να σύρει

Ορισμένες από αυτές τις λειτουργίες είναι πιο ενδιαφέρουσες από άλλες. Ο αγώνας μάχης είναι βασικός αγώνας καρτ, καθώς επιταχύνετε γύρω από ένα κομμάτι που επιβραδύνει τους αντιπάλους σας, ανατίναξες τους με pickups. Παρόλο που παραμονεύει σε σύγκριση με τον Mario Kart Wii , εξακολουθεί να είναι αξιοπρεπής. Η λειτουργία αρένα μάχης, από την άλλη πλευρά, είναι αρκετά κουραστική. Αυτή η λειτουργία είναι το ισοδύναμο της μάχης στη σειρά Twisted Metal , αλλά είναι πιο ενοχλητικό από το συναρπαστικό. Μέρος της αντίρρησής μου είναι τα όπλα, τα οποία ένιωθα ότι είχα πολύ λίγο έλεγχο. Κάποια σπίτια σε αυτοκίνητα, αλλά άλλα είναι δύσκολο να στοχεύσουν, γι 'αυτό θα συνεχίσω να πυροβολώ σε μια γενική κατεύθυνση μέχρι να χτυπήσω κάτι ή να βγούμε από πυρομαχικά. (Τα ίδια όπλα χρησιμοποιούνται σε αγώνες μάχης, αλλά τα γραμμικά κομμάτια διευκολύνουν τα θέματα που στοχεύουν).

Ετυμηγορία: Λοιπόν, θα μπορούσε να είναι χειρότερο

Για τις πρώτες δύο ή τρεις ώρες βρήκα τα Cars 2 ήπια διασκεδαστικό, αλλά καθώς συνέχισα να παίζω, άρχισα να άρρωστος από το παιχνίδι. Θα μπορούσε να έχει βοηθήσει αν θα μπορούσα να δοκιμάσω το multiplayer, αλλά δεν έχω φίλους που θέλουν να παίξουν ένα παιχνίδι αγώνων παιδιού μαζί μου και το παιχνίδι δεν προσφέρει online multiplayer.

Ακόμα, δεν υπάρχει τίποτα ιδιαίτερα κακό με τα Cars 2 . Αν θέλετε ένα αγωνιστικό παιχνίδι καρτ για το Wii, είστε οπαδός των ταινιών και είστε άρρωστοι από το πολύ καλύτερο Mario Kart Wii και Speed ​​Racer , αυτό το παιχνίδι δεν είναι καθόλου ανίκανη. Δυστυχώς, δεν είναι ιδιαίτερα διασκεδαστικό.

Γνωστοποίηση: Αντίγραφο αναθεώρησης δόθηκε από τον εκδότη. Για περισσότερες πληροφορίες, ανατρέξτε στην Πολιτική Δεοντολογίας μας.