Διπλά αυτ. Ανασκόπηση

Ένα πραγματικό κεφάλι-σχιστόλιθος

Διπλά αυτ. είναι το τελευταίο κινητό παιχνίδι από το grapefrukt, ο δημιουργός του εξαιρετικού παιχνιδιού rymdkapsel στρατηγικής του 2013 - και είναι ένα πραγματικό παζλ παιχνιδιού γρίφων.

Διπλά αυτ. έχει παίκτες που εργάζονται προς πολλαπλούς στόχους ταυτόχρονα με περιορισμένες κινήσεις. Ο εγκέφαλός σας θα πρέπει να πυροδοτήσει σε όλους τους κυλίνδρους γι 'αυτό.

Πώς μπορώ να το παίξω;

Οι παίκτες θα τραβήξουν το δάχτυλό τους πάνω από τα πλακάκια του ίδιου χρώματος για να τα απομακρύνουν από το τραπέζι, με κάθε προστιθέμενο πλακίδιο να διπλασιάζει το σκορ. Ένα πλακάκι αξίζει 4 πόντους, δύο αξίζουν 8 πόντους, τρεις αξίζουν 16 πόντους κλπ. Δεν χρειάζεται πολύς χρόνος πριν καθαρίσετε κεραμίδια με σύνολα σημείων έξι ψηφίων. Το αστείο για αυτό, όμως, είναι ότι αυτά τα μεγάλα σημεία δεν έχουν μεγάλη σημασία σε διπλό inc. Αντ 'αυτού, προσπαθείτε να κερδίσετε αρκετά βαθμούς για να ξεκαθαρίσετε τις αναθέσεις στην πάνω αριστερή άκρη του πίνακα.

Θα αντιμετωπίσετε έως και τρεις εργασίες ανά τακτά χρονικά διαστήματα, με το καθένα να σας ζητά να ξεκαθαρίσετε ένα συνολικό επιλεγμένο σημείο για διαφορετικά χρώματα. Η εκχώρηση # 1 μπορεί να ζητήσει 64 κόκκινα σημεία και 16 λευκά σημεία, ενώ η εκχώρηση # 2 μπορεί να θέλει 8 σημεία από κάθε χρώμα. Σε χαρτί, αυτός ο ήχος είναι αρκετά απλός - αλλά προσπαθεί να πάρει αυτά τα σημεία είναι ένα άλλο θέμα.

Έτσι είναι δύσκολο;

Δεν είναι στην αρχή. Η πρόκληση στο παιχνίδι είναι ότι δίνετε μόνο έναν ορισμένο αριθμό κινήσεων για να ολοκληρώσετε κάθε ανάθεση και σύροντας μια μόνο γραμμή από ένα μόνο κεραμίδι θα φάνε μία από αυτές τις κινήσεις. Είστε πραγματικά περιορισμένοι στο πόσο μπορείτε να ανακατέψετε τα πράγματα γύρω, έτσι θα πρέπει να κάνετε κάθε κίνηση μετράνε σε διπλό inc.

Όταν οι στόχοι σας είναι μικροί, η διαχείριση των πραγμάτων δεν είναι τόσο άσχημη - αλλά όταν έχετε υψηλότερους στόχους, θα πρέπει να τοποθετήσετε τα πάντα σωστά αν θέλετε να προχωρήσετε.

Επιπλέον, όταν παίρνετε ένα τεράστιο γκρότ από παρόμοια χρώματα κεραμίδια που αγγίζουν ο ένας τον άλλον, συχνά θα βρείτε τον εαυτό σας ανίκανο να τα καθαρίσετε εξαιτίας ενός πολύ συγκεκριμένου κανόνα: κατά την εκκαθάριση πλακιδίων, θα πρέπει να καθαρίσετε όλα τα κεραμίδια που αγγίζουν. Και δεδομένου ότι η εκκαθάρισή τους σημαίνει να σχεδιάσετε μια γραμμή, θα πρέπει να είστε σε θέση να τραβήξετε κάθε πλακίδιο χωρίς να τρέξετε σε αδιέξοδο ή να περάσετε πάνω από τον εαυτό σας.

Είναι πολύ πιο δύσκολο από αυτό που ακούγεται.

Αυτό ακούγεται ... τρομακτικό.

Είναι, αλλά είναι επίσης πολύ διασκεδαστικό. Μόλις τυλίξετε το μυαλό σας γύρω από τα βασικά, θα αρχίσετε να αναγνωρίζετε τα μικρά κόλπα που μπορούν να σας βοηθήσουν να τοποθετήσετε τα πράγματα με τον σωστό τρόπο. Υπάρχουν επίσης τετράγωνα μπόνους που θα κερδίζετε αργά κατά τη διάρκεια ενός παιχνιδιού που μπορείτε να χρησιμοποιήσετε για να αλλάξετε ένα χρώμα αν είστε εντελώς αδέξια και λίγες επιπλέον ζωές θα πρέπει να ξεμείνετε από κινήσεις και χρειάζεστε μόνο ένα ακόμα για να ολοκληρώσετε μια ανάθεση.

Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι το διπλό inc. είναι μια πραγματική απόλαυση για τους παίκτες παζλ , αλλά υπάρχει μια καρδιακή αμαρτία που δεσμεύεται ότι δεν μπορεί να πάει άγνωστη: μερικές φορές δίνετε πλακίδια που δεν μπορείτε να κερδίσετε με.

Ένα καλό παιχνίδι γρίφων θα σας δώσει πάντα τα εργαλεία που χρειάζεστε για να προχωρήσετε, ακόμα κι αν τα πράγματα αισθάνονται ακατάλληλα. Με δύο φορές, είναι εντελώς δυνατή η λήψη νέων εκχωρήσεων χωρίς τα πλακίδια που απαιτούνται για την ολοκλήρωσή τους. Μπορείτε να ξεκινήσετε την εκκαθάριση μακριά άχρηστα πλακάκια με την ελπίδα ότι θα αντικατασταθούν από τα κομμάτια που λείπεις, αλλά δεν είναι μια εγγύηση, και θα σπαταλάτε πολύτιμες κινήσεις.

Όταν χάσετε, δεν αισθάνεται πάντα ότι είναι δικό σας λάθος. Αυτό είναι πρόβλημα.

Μπορώ να το αγοράσω;

Εάν είστε λάτρης των παιχνιδιών γρίφων, σίγουρα. Το διπλό αυτόματο τεύχος της διπλής εγκυμοσύνης το κρατά πίσω από το να είναι ένα άψογο γρίφος, αλλά δεν εκτροχιάζει τελείως μια κατά τα άλλα ευχάριστη εμπειρία. Αν θέλετε το μυαλό σας να χτυπηθεί, αυτό είναι το παιχνίδι για να το κάνετε.

Διπλά αυτ. είναι διαθέσιμο στο App Store.