Θα μπορούσε ο αγώνας σας Tinder να είναι μια Bot Scam;

Μην καίγεται από τον αγώνα σας Tinder

Ο online κόσμος που χρονολογείται έχει φωτιστεί από την εφαρμογή που είναι γνωστή ως Tinder . Το Tinder είναι μια εφαρμογή για κινητά που χρονολογεί την προβολή που αξιοποιεί το προφίλ σας στο Facebook, σας αρέσει, τις πληροφορίες φίλων και τις φωτογραφίες σας και προσπαθεί να σας ταιριάξει με άλλα ξεχωριστά ονόματα που έχουν κοινά ενδιαφέροντα, φίλους ή που ζουν κοντά σας και πληρούν τα κριτήρια αναζήτησής σας.

Η δημοτικότητα του Tinder πιθανότατα έχει πολλά να κάνει με την ευκολία χρήσης του. Ο Tinder σας παρουσιάζει μια στοίβα από φωτογραφίες πιθανών αγώνων. Εάν σας αρέσει ένα, σπρώξτε δεξιά, αν δεν σας αρέσει, τότε σπρώχνετε αριστερά. Εάν κάποιος που σπρώξατε δεξιά κάνει το ίδιο όταν βλέπουν μια φωτογραφία σας, τότε γίνεται ένας αγώνας και ο Tinder σας ειδοποιεί και τους δύο και σας επιτρέπει να συνομιλείτε ο ένας με τον άλλον. Αρκετά απλό, σωστά;

Πληκτρολογήστε: Binder Scam Bots

Όπως και με όλα τα καλά πράγματα στον κόσμο, οι απατεώνες και οι spammers πρέπει να τους καταστρέψουν βρίσκοντας κάποιο τρόπο να καταχραστούν την τεχνολογία για προσωπικό κέρδος.

Το Tinder έχει πλέον γίνει στόχος για τους απατεώνες που προσπαθούν να απομακρύνουν τους χρήστες από τα χρήματα ή για να τους εγκαταστήσουν για να εγκαταστήσουν κακόβουλα προγράμματα στους υπολογιστές τους, έτσι ώστε οι απατεώνες να μπορούν να κερδίσουν χρήματα μέσω προγραμμάτων κακόβουλου μάρκετινγκ θυγατρικών και άλλων μεθόδων.

Πώς μπορεί λοιπόν ένας χρήστης του Tinder να μάθει αν η φωτογραφία που μετατοπίζει δεξιά είναι ένας νόμιμος άνθρωπος που ψάχνει για αγάπη ή απατεώνας στη μεταμφίεση;

Εδώ είναι 5 σημάδια που το Tinder & # 34; Match & # 34; Μπορεί να είναι Scammer:

1. Πληκτρολογούν απίστευτα γρήγορα

Οι βόμβοι Tinder που συναντάς είναι ακριβώς αυτό, bots, όχι άνθρωποι. Έχουν ένα περιορισμένο σύνολο απαντήσεων που θα μπορέσουν να δώσουν ως bot. Ένα μεγάλο πλεονέκτημα είναι ότι μόλις βρεθείτε "συναρμολογημένο" σε ένα bot, τότε θα σας ειδοποιήσουν, πιθανόν εντός των μικροδευτερολέπτων του αγώνα.

Είναι πιθανό ότι είναι ένα πραγματικό πρόσωπο, που είναι πραγματικά πολύ πρόθυμο να συνομιλήσει μαζί σας; Ίσως, αλλά είναι πιο πιθανό ότι το bot που προκλήθηκε από τον αγώνα και έστειλε το πρώτο μήνυμα που προσπαθεί να σας φέρει στο γάντζο όσο το δυνατόν γρηγορότερα. Ενώ αυτό το σημάδι δεν είναι καθοριστικό, είναι το πρώτο πράγμα που πιθανότατα θα σας υποδείξει ότι κάτι είναι αμήχανο.

Καθώς συνεχίζετε να μιλάτε, πιθανότατα θα παρατηρήσετε ότι οι απαντήσεις που παίρνετε είναι σχεδόν στιγμιαίες, επειδή έχουν γραφτεί και ενεργοποιούνται από τις απαντήσεις σας.

2. Οι απαντήσεις τους είναι γενικές. Δεν φαίνεται να ακούτε ένα λέξη που λέτε

Εκτός αν τα bots χρησιμοποιούν μια εξελιγμένη μηχανή συνομιλίας που βασίζεται σε chatterbot, πιθανότατα θα έχουν μόνο μερικές κονσέρβες απαντήσεων που θα δώσουν ως ανταπόκριση στις αλληλεπιδράσεις σας. Μόλις διαγράψουν μερικές φλερτ μικρές παρατηρήσεις όπως "Έχω πάει μια πολύ πολυάσχολη εβδομάδα, τα πόδια μου βλάπτουν, χρειάζομαι ένα μασάζ" τότε θα παραδώσουν το ωφέλιμο φορτίο τους, το οποίο συνήθως σας ζητά να επισκεφθείτε ένα σύνδεσμο που θα είτε απαιτούν να κατεβάσετε κάτι (κακόβουλο λογισμικό) είτε να τους δώσετε τα στοιχεία της πιστωτικής σας κάρτας.

Δεδομένου ότι οι απαντήσεις bots είναι scripted, δεν θα απαντήσουν άμεσα στις ερωτήσεις σας. Αυτό δεν σημαίνει ότι μερικές απάτες Tinder μπορεί να έχουν πραγματικά ζωντανά άτομα στην άλλη άκρη που θα μπορούσαν να συμμετάσχουν σε μια πραγματική συνομιλία μαζί σας πριν σας απατούν, αλλά η τρέχουσα παρτίδα των bots Tinder δεν θα είναι σε θέση να κρατήσει ακόμη και το πιο απλό του συζητήσεις, επειδή τα bots τους.

Μόλις παραδώσουν το ωφέλιμο φορτίο τους, ίσως είναι το τελευταίο που θα ακούσετε από αυτούς, δεν θα απαντήσουν πιθανότατα σε άλλες ερωτήσεις. Έχουν γίνει μαζί σας. Μπορείτε είτε πήρατε το δόλωμα είτε δεν το κάνατε.

3. Δεν έχετε φίλους Facebook ή ενδιαφέροντα κοινά

Τα bots Tinder πρέπει να αξιοποιήσουν πληροφορίες από τα Fake Facebook Profiles για να είναι στο Tinder. Δεδομένου ότι είναι bots, έτσι πιθανώς δεν θα έχετε φίλους στο Facebook κοινό με αυτούς. Μπορεί να έχουν γενικά κοινά ενδιαφέροντα μαζί σας, αλλά πιθανόν όχι.

4. Σας ζητούν να επισκεφτείτε έναν σύνδεσμο ή να κάνετε κάτι για αυτούς που απαιτούν τη χρήση πιστωτικής κάρτας

Ο μήνας του μέλιτος τελείωσε όταν αυτό το μήνυμα σας χτυπά. Όλα αυτά τα προηγούμενα flirty μηνύματα έχουν σκοπό να σας καθοδηγήσουν για το con. Μπορεί να έχετε πάρει 5, 10, ίσως ακόμη και 20 μηνύματα, αλλά στο τέλος, τελικά θα πρέπει να κόψουν την καταδίωξη και να παραδώσουν το ωφέλιμο φορτίο τους: το μήνυμα που σας κάνει να κατεβάσετε κάτι ή να πληρώσετε για κάτι.

Μόλις λάβετε αυτό το μήνυμα, είναι καλύτερο να χρησιμοποιήσετε τη λειτουργία αποκλεισμού του Tinder, ώστε να μπορείτε να τα καταργήσετε από τη λίστα "αντιστοίχισης". Αφού λάβετε αυτό το μήνυμα, είναι απίθανο να λάβετε οποιαδήποτε περαιτέρω επικοινωνία από αυτά εκτός από τις επανειλημμένες αιτήσεις για την εκτέλεση της ίδιας ενέργειας που επιθυμούσαν να κάνετε στο μήνυμα ωφέλιμου φορτίου.

5. Οι φωτογραφίες προφίλ τους είναι πολύ καυτές για το Facebook

Οι απατεώνες γνωρίζουν ότι οι πιθανότητες είναι πιθανώς καλύτερες για να αποκτήσετε έναν αγώνα που θα οδηγήσει σε συνομιλία αν χρησιμοποιούν φωτογραφίες από ελκυστικούς ανθρώπους, γιατί αν δεν σπρώξετε δεξιά τότε δεν θα σας μιλήσουν και στη συνέχεια θα σας απατούν. Πιθανότατα θα πετάξουν μάλιστα σε μία ή δύο φωτογραφίες που πραγματικά κάνουν τον σέξι παράγοντα για να τραβήξουν την προσοχή σας και να σας κάνουν πιο πιθανό να περάσετε δεξιά. Αυτές οι φωτογραφίες δεν θα ήταν πιθανό να βρίσκονται στο προφίλ τους στο Facebook, από όπου τραβούν φωτογραφίες από τον Tinder. Ακόμα μια άλλη κόκκινη σημαία για να ψάξω.

Να είστε προσεκτικοί εκεί έξω!

Το Tinder μπορεί να είναι μια πραγματικά διασκεδαστική εφαρμογή για συναντήσεις νέων ανθρώπων, ειδικά εάν το προφίλ σας είναι βελτιστοποιημένο για να σας ταιριάζει με τους ομοϊδεάτες. Απλά σιγουρευτείτε ότι αναγνωρίζετε τα προειδοποιητικά σημάδια παραπάνω και μην πέφτετε πάνω από τα πόδια για τα παπούτσια.