Πώς να φτιάξετε τον ιστότοπό σας

Δέκα τρόποι για να καταστήσετε τον ιστότοπό σας πιο ορατό στις μηχανές αναζήτησης

Υπάρχουν κάποιες κατευθυντήριες οδηγίες σχεδίασης ιστότοπου που όλοι όσοι δημιουργούν ένα νέο ιστότοπο θα πρέπει να έχουν κατά νου να προσελκύσουν περισσότερη επισκεψιμότητα στον ιστότοπό τους επειδή δεν υπάρχει τίποτα σαν μια κακώς σχεδιασμένη τοποθεσία για να χάσει άμεσα την κυκλοφορία και να αποξενώσει τους πιθανούς επισκέπτες. Παρόλο που υπάρχουν κάποιες εξαιρέσεις σε αυτόν τον κανόνα, αυτό ισχύει κατά το πλείστον για την πλειοψηφία των τοποθεσιών Web εκεί έξω.

Μπορείτε να έχετε το καλύτερο γραπτό περιεχόμενο και τις πιο στοχευμένες λέξεις-κλειδιά στον Ιστό, αλλά εάν ο ιστότοπός σας είναι οπτικώς ενοχλητικός ή σε πλήρη σύγχυση με τη ναυσιπλοΐα, μπορεί να λείπει κάποιος πιθανή επισκεψιμότητα.

Οδηγίες σχεδίασης ιστότοπου για μια τοποθεσία φιλική προς το χρήστη

Πώς μπορείτε να βελτιστοποιήσετε τον ιστότοπό σας για τις μηχανές αναζήτησης ; Ένα πράγμα που θυμάται είναι ότι δεν σχεδιάζετε μόνο να απευθύνεστε στους επισκέπτες σας, αλλά και στις αράχνες μηχανών αναζήτησης. Υπάρχουν μερικές αρχές που πρέπει να θυμάστε κατά το σχεδιασμό του ιστότοπού σας ώστε να είναι φιλική προς τις μηχανές αναζήτησης. Αυτές είναι μόνο πολύ βασικές αρχές.

Η μηχανή αναζήτησης φιλική σχεδίαση είναι φιλική προς το χρήστη, πάρα πολύ

Η κατώτατη γραμμή στο σχεδιασμό του ιστοτόπου σας για τις μηχανές αναζήτησης είναι να θυμάστε ότι πρέπει να κρατήσετε το χρήστη στο μυαλό επίσης. Είναι μια δύσκολη ισορροπία, σχεδιάζοντας για προγράμματα ηλεκτρονικών υπολογιστών και αναζητητές, αλλά αν διατηρήσετε αυτές τις γενικές αρχές, θα έχετε ένα καλό ξεκίνημα.

Μηχανές αναζήτησης Χρήστες μηχανών αναζήτησης
Οι μηχανές αναζήτησης αγαπούν το περιεχόμενο. Οι χρήστες αγαπούν το περιεχόμενο.
Οι μηχανές αναζήτησης τροφοδοτούνται με λέξεις-κλειδιά και αυτό είναι που εξουσίες λίστα. Οι χρήστες χρησιμοποιούν λέξεις-κλειδιά και αν έχετε βελτιστοποιήσει τον ιστότοπό σας, θα σας βρουν.
Οι μηχανές αναζήτησης είναι απενεργοποιημένες λόγω κακής σχεδίασης. Οι χρήστες των μηχανών αναζήτησης είναι απενεργοποιημένοι λόγω κακής σχεδίασης.
Οι μηχανές αναζήτησης δεν μπορούν εύκολα να πλοηγηθούν σε μια κακώς σχεδιασμένη τοποθεσία. Οι χρήστες των μηχανών αναζήτησης δεν έχουν την υπομονή να περιηγούνται σε έναν κακώς σχεδιασμένο ιστότοπο.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τον τρόπο σχεδιασμού των ιστότοπων σας για τις μηχανές αναζήτησης, ανατρέξτε σε αυτή την δωρεάν μηχανή αναζήτησης, φιλική προς το σχεδιασμό του ιστότοπου. Θα θελήσετε επίσης να διαβάσετε περισσότερα για τη βελτιστοποίηση μηχανών αναζήτησης , προκειμένου να κατανοήσετε τη μεγαλύτερη εικόνα του σχεδιασμού του ιστότοπού σας για αναζήτηση.