Όλα για τις Ειδήσεις Google

ειδήσεις Google

Οι Ειδήσεις Google είναι μια προσαρμοσμένη εφημερίδα στο Διαδίκτυο με άρθρα από 4.500 διαφορετικές πηγές ειδήσεων και όλες τις λειτουργίες αναζήτησης της Google. Οι Ειδήσεις Google έχουν υποστεί πολλές αλλαγές τα τελευταία χρόνια, αλλά οι λειτουργίες παραμένουν ουσιαστικά οι ίδιες. Μεταβείτε στη διεύθυνση news.google.com για να ξεκινήσετε.

Όχι κάθε δικτυακός τόπος είναι ένας ιστότοπος "ειδήσεων", επομένως οι Ειδήσεις Google και το πλαίσιο αναζήτησης περιορίζουν την αναζήτησή σας σε μόνο στοιχεία που η Google ταξινομεί ως "νέα".

Οι κορυφαίες ιστορίες αναφέρονται στην κορυφή της σελίδας ή πάνω από το πτυσσόμενο μέρος σε όρους εφημερίδων. Η κύλιση προς τα κάτω αποκαλύπτει περισσότερες κατηγορίες ειδήσεων, όπως ο κόσμος, οι ΗΠΑ, οι επιχειρήσεις, οι ψυχαγωγικές δραστηριότητες, ο αθλητισμός, η υγεία και η τεχνολογία Sci / Tech. Πολλές από αυτές τις προτάσεις βασίζονται σε υποθέσεις που κάνει η Google σχετικά με τα στοιχεία ειδήσεων που θα σας ενδιαφέρουν, αλλά μπορείτε να προσαρμόσετε την εμπειρία σας εάν δεν αισθάνεστε " τυχεροί ".

Ημερομηνία αναφοράς

Οι Ειδήσεις Google εμφανίζουν την πηγή ειδήσεων και την ημερομηνία δημοσίευσής της. (π.χ. "Reuters πριν από 1 ώρα") Αυτό σας επιτρέπει να βρείτε το πιο φρέσκο ​​άρθρο ειδήσεων. Είναι ιδιαίτερα χρήσιμο με σπάσιμο ιστορίες.

Περιλήψεις

Ακριβώς όπως μια εφημερίδα προσφέρει μέρος ενός ειδησεογραφικού άρθρου στην πρώτη σελίδα και στη συνέχεια σας κατευθύνει σε μια εσωτερική σελίδα, τα στοιχεία της Google News παρέχουν μόνο την πρώτη παράγραφο περίπου ενός ειδησεογραφικού στοιχείου. Για να διαβάσετε περισσότερα, πρέπει να κάνετε κλικ στον τίτλο, ο οποίος θα σας κατευθύνει στην πηγή της ιστορίας. Ορισμένα στοιχεία ειδήσεων έχουν επίσης μια μικρογραφία.

Ομαδοποίηση

Η Google News συγκεντρώνει παρόμοια άρθρα. Συχνά πολλές εφημερίδες θα αναδημοσιεύσουν το ίδιο άρθρο από το Associated Press ή θα γράψουν παρόμοιο άρθρο με βάση το άρθρο κάποιου άλλου. Σχετικές ιστορίες συχνά ομαδοποιούνται κοντά σε μια ιστορία παράδειγμα. Για παράδειγμα, ένα άρθρο σχετικά με έναν γάμο διασημοτήτων υψηλού προφίλ θα ομαδοποιήθηκε με παρόμοια άρθρα. Με αυτόν τον τρόπο μπορείτε να βρείτε την προτιμώμενη πηγή ειδήσεων.

Καθιστώ προσωπικόν

Μπορείτε να προσαρμόσετε την εμπειρία των Ειδήσεων Google σας με έναν από τους πολλούς τρόπους. Αλλάξτε τον εντοπισμό χώρας χρησιμοποιώντας το πρώτο αναπτυσσόμενο πλαίσιο. Αλλάξτε την εμφάνιση και την αίσθηση χρησιμοποιώντας το δεύτερο αναπτυσσόμενο πλαίσιο (προεπιλογή είναι "μοντέρνο.") Χρησιμοποιήστε το κουμπί Εξατομίκευση για να τραβήξετε προηγμένα ρυθμιστικά και να τροποποιήσετε τα θέματα των Ειδήσεων Google και πώς βάρους τις πηγές. Για παράδειγμα, θα μπορούσατε να δημιουργήσετε ένα θέμα ειδήσεων που ονομάζεται «εκπαιδευτική τεχνολογία» και θα μπορούσατε να διευκρινίσετε ότι θέλετε οι Ειδήσεις Google να βρίσκουν λιγότερα άρθρα από το ESPN και πολλά άλλα από το CNN.