Πώς να διαγράψετε μια επαφή από το Gmail

Καθαρίστε τη λίστα επαφών σας στο Gmail διαγράφοντας παλιές επαφές

Δεν υπάρχει ιδέα ποιος "Sehhil Diuincf" είναι; Το βιβλίο διευθύνσεων Gmail είναι γεμάτο από πελάτες που δεν έχετε ακούσει εδώ και χρόνια; Όποια και αν είναι η αιτία για τον καθαρισμό, το Gmail κάνει την αφαίρεση μιας καταχώρισης βιβλίου διευκολύνσεων εύκολη - όσο γνωρίζετε πώς να βρείτε το βιβλίο διευθύνσεων και τη διεύθυνση.

Διαγραφή μιας επαφής από το Gmail

Μπορείτε να διαγράψετε οποιαδήποτε επαφή από το βιβλίο διευθύνσεων Gmail και τις Επαφές Google με μερικά απλά βήματα. Για να καταργήσετε μια επαφή ή μια διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου από το βιβλίο διευθύνσεων Gmail :

  1. Μεταβείτε στην ιστοσελίδα σας στο Gmail.
  2. Κάντε κλικ στο Gmail κοντά στην επάνω αριστερή γωνία της θυρίδας εισερχομένων του Gmail και επιλέξτε Επαφές από το αναπτυσσόμενο μενού που εμφανίζεται.
  3. Ελέγξτε όλες τις επαφές που θέλετε να διαγράψετε. Για να ελέγξετε μια καταχώρηση, τοποθετήστε το κουμπί του ποντικιού πάνω από το εικονίδιο της επαφής μπροστά από το όνομα ή τη διεύθυνση ηλεκτρονικού ταχυδρομείου και κάντε κλικ στο πλαίσιο ελέγχου που εμφανίζεται.
  4. Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε το πεδίο αναζήτησης στην κορυφή για να βρείτε συγκεκριμένες καταχωρίσεις βιβλίου διευθύνσεων και να τοποθετήσετε ένα σημάδι επιλογής δίπλα τους, αλλά να γνωρίζετε ότι μια νέα αναζήτηση αποεπιλέγει όλες τις επαφές που έχουν προηγουμένως επιλεγεί.
  5. Κάντε κλικ στο κουμπί Διαγραφή στη γραμμή εργαλείων που εμφανίζεται.
  6. Επιλέξτε Διαγραφή από το μενού που εμφανίζεται. Σε προηγούμενες εκδόσεις του Gmail, κάντε κλικ στην επιλογή Περισσότερα στη γραμμή εργαλείων και επιλέξτε Διαγραφή επαφών από το μενού που εμφανίζεται.