Καλύτερες τηλεοράσεις LED 32/39 ιντσών / LCD

Οι τηλεοράσεις επίπεδης οθόνης αποτελούν πλέον τον κανόνα στα ράφια των καταστημάτων και στα σπίτια των καταναλωτών και η τηλεόραση LCD είναι ο πιο δημοφιλής τύπος. Ωστόσο, αν και οι περισσότερες τηλεοράσεις προσφέρονται σε μεγέθη οθόνης 40-ίντσες και μεγαλύτερα - υπάρχει μια επιλογή τηλεοράσεων για μικρότερους χώρους που εξακολουθούν να προσφέρουν καλή ποιότητα εικόνας και πρακτικά χαρακτηριστικά.

Για μια λίστα με ορισμένα από τα αγαπημένα μου LCD TV σε μεγέθη οθόνης 32 έως 39 ιντσών, ελέγξτε τις παρακάτω επιλογές. Επίσης, αν ψάχνετε για μικρότερες ή μεγαλύτερες τηλεοράσεις, ελέγξτε τις προτάσεις μου για τηλεοράσεις LED / LCD στα μεγέθη οθόνης των 40 ιντσών και των μεγαλύτερων , των 26 ως 29 ιντσών και των 24 ιντσών και των μικρότερων οθονών.

Το Samsung UN32M4500 είναι τηλεοράδα LED / LED που διαθέτει οθόνη μεσαίου μεγέθους 32 ιντσών. Αυτό το σετ είναι ενεργειακά αποδοτικό φωτισμό LED.

Αυτό το σετ περιλαμβάνει επίσης ανάλυση εγγενής προβολής 720p, ευρεία αναλογία αντίθεσης και ταχύτητα ανανέωσης 60 Hz (60 Hz ανανέωση με πρόσθετη επεξεργασία), με πρόσθετη υποστήριξη που παρέχεται από την τεχνολογία LED micro dimming της Samsung, η οποία επιτρέπει πιο ακριβή επίπεδα μαύρου χρώματος γύρω από φωτεινά αντικείμενα.

Οι συνδέσεις που παρέχονται περιλαμβάνουν 2 εισόδους HDMI, δέκτη ATSC και 1 θύρα USB, ώστε να μπορείτε να απολαμβάνετε πραγματικό υψηλής ευκρίνειας από διάφορες πηγές. Ωστόσο, πρέπει να επισημανθεί ότι οι είσοδοι συνιστωσών και σύνθετου βίντεο είναι κοινόχρηστες - πράγμα που σημαίνει ότι δεν μπορείτε να συνδέσετε ταυτόχρονα μια σύνθετη και συνιστώσα πηγή βίντεο στην τηλεόραση.

Εκτός από τη φυσική συνδεσιμότητα, το UN32M4500 είναι μια πλήρως εξοπλισμένη έξυπνη τηλεόραση με πρόσβαση τόσο στο Ethernet όσο και στο Wifi στο οικιακό σας δίκτυο και στο διαδίκτυο, ώστε να μπορείτε να περιηγείστε στο web ή να παρακολουθήσετε περιεχόμενο βίντεο τόσο από online πηγές (όπως το Netflix) αρχεία φωτογραφιών που έχουν αποθηκευτεί στον υπολογιστή σας ή στο smartphone μέσω της εύχρηστης διασύνδεσης οθόνης της Samsung.

Αν ψάχνετε για μια τηλεόραση με πολλά χαρακτηριστικά που μπορεί να είναι το τέλειο μέγεθος για ένα υπνοδωμάτιο ή ένα μικρό διαμέρισμα, η Samsung UN32M4500 είναι σίγουρα ένα να εξετάσει.

Η LG έχει εξαιρετική φήμη, καθιστώντας κομψές και άριστες επιδόσεις, LCD οθόνες PC, αλλά επενδύονται επίσης τόσο σε τηλεοράσεις LCD όσο και σε τηλεοράσεις OLED. Το 32LJ550B είναι μια τηλεόραση LCD 32 ιντσών που χρησιμοποιεί οπίσθιο φωτισμό LED και προσφέρει εξαιρετικές εικόνες με εγγενή ανάλυση pixel 1366x768 (720p).

Περιλαμβάνονται επίσης 2 εισόδους HDMI, ένα κοινόχρηστο στοιχείο / σύνθετο βίντεο, είσοδος USB και ATSC και QAM για πηγές σήματος καλωδιακής τηλεόρασης HD και ασύρματο. Από την πλευρά του ήχου, το LG 32LJ550B ενσωματώνει την τεχνολογία "Clear Voice Technology", η οποία εξασφαλίζει καθαρό διάλογο όταν τα ηχητικά εφέ γίνονται πιο δυνατά.

Ένα πρόσθετο πλεονέκτημα είναι η ενσωμάτωση του ενσωματωμένου Wifi, το οποίο παρέχει πρόσβαση σε περιεχόμενο διαδικτυακής ροής από παρόχους όπως το Netflix, το Amazon, το Hulu, το Vudu και το Google Play χρησιμοποιώντας το λειτουργικό σύστημα WebOS 3,5, το οποίο είναι εύκολο στη πλοήγηση της LG. πλήρες πρόγραμμα περιήγησης ιστού.

Αν ψάχνετε για μια τηλεόραση μικρότερης οθόνης με στιλ και ουσία, δείτε το LG 32LJ550B.

Σημείωση: Η διαθεσιμότητα μπορεί να είναι διακεκομμένη.

Αν ψάχνετε για μια τηλεόραση 39 ιντσών, δείτε το Vizio D39F-E1. Πρώτα Αυτό το σετ διαθέτει οπίσθιο φωτισμό πλήρους σειράς LED με τοπικό φωτισμό για πιο ακριβή επίπεδα μαύρου χρώματος και έλεγχο αντίθεσης, ανάλυση εγγενούς οθόνης 1080p, ενεργό ρυθμό ανανέωσης 120Hz (ρυθμός ανανέωσης οθόνης 60Hz με πρόσθετη επεξεργασία κίνησης).

Για τη συνδεσιμότητα, υπάρχουν 2 εισόδους HDMI, καθώς και μια θύρα USB για πρόσβαση σε ηχητικό, ακίνητο και βίντεο που αποθηκεύονται σε μονάδες flash. Επίσης, παρέχονται σύνθετες και συνιστωσικές είσοδοι, αλλά μοιράζονται, πράγμα που σημαίνει ότι δεν μπορείτε ταυτόχρονα να συνδέσετε τόσο την σύνθετη όσο και την συνιστώσα πηγή βίντεο στην τηλεόραση.

Από την άλλη πλευρά, το σετ περιλαμβάνει ενσωματωμένη θύρα Ethernet και Wifi για εύκολη πρόσβαση στο περιεχόμενο συνεχούς ροής από το διαδίκτυο, όπως Netflix, Vudu, Hulu και πολλά άλλα.

Το σετ μπορεί εύκολα να τοποθετηθεί με τα ανθεκτικά άκρα του, τα οποία επίσης ανυψώνουν το σετ έτσι ώστε το Vizio και πολλές άλλες μπάρες ήχου να μπορούν να τοποθετηθούν μπροστά από την τηλεόραση χωρίς να παρεμποδίζουν την οθόνη. Επιπλέον, μπορείτε επίσης να τοποθετήσετε τοίχο στην τηλεόραση (απαιτείται πρόσθετο υλικό).

Το TCL 32S305 ενσωματώνει πολλά χαρακτηριστικά για την τιμή. Στον πυρήνα της, το σετ περιλαμβάνει ενσωματωμένη ανάλυση οθόνης 720p που υποστηρίζεται από Direct Backlighting LED για βελτιωμένη αντίθεση και ενεργειακή απόδοση, καθώς και ρυθμό ανανέωσης 60Hz.

Το TCL 32S305 παρέχει επίσης 3 εισόδους HDMI, μια κοινή είσοδο βίντεο σύνθετου / συνιστωσικού και μια σύνδεση ακουστικών. Επιπλέον, παρέχεται μια είσοδος USB για πρόσβαση σε ψηφιακές φωτογραφίες και βίντεο που είναι αποθηκευμένα σε μονάδες flash USB.

Ωστόσο, ένα πρόσθετο πλεονέκτημα είναι η συμπερίληψη του λειτουργικού συστήματος Roku, το οποίο σας δίνει τη δυνατότητα να παρακολουθήσετε περιεχόμενο από Netflix, HuluPlus, YouTube και άλλα, χωρίς να χρειάζεται να συνδέσετε ένα ξεχωριστό κιβώτιο streaming media (η τηλεόραση έχει ενσωματωμένο Wifi). Η διασύνδεση Roku κάνει γρήγορη και εύκολη την πλοήγηση σε όλες τις λειτουργίες της τηλεόρασής σας - και αν κάνετε λήψη του Roku Mobile App στο smartphone σας, μπορείτε να χειρίζεστε την τηλεόραση απευθείας από αυτό το τηλέφωνο.

Φυσικά, όταν δεν θέλετε να παρακολουθείτε περιεχόμενο συνεχούς ροής, το TCL 32S305 διαθέτει μια τυπική κεραία / καλωδιακή σύνδεση για τη λήψη σημάτων ραδιοφωνικής μετάδοσης. Αν ψάχνετε για μια τηλεόραση που πραγματικά πακετάρει - δείτε το TCL 32S305.

Αν ψάχνετε για μια μικρότερη τηλεόραση μεγέθους οθόνης με εξακολουθεί να προσφέρει αρκετά, τότε ελέγξτε έξω το Sony KDL-32W600D.

Το KDL-32W600D είναι μια κομψή τηλεόραση LED με οθόνη LCD 32 ιντσών που έχει ανάλυση εγγενούς pixel 1366x768 που είναι λίγο υψηλότερη από 720p αλλά λιγότερο από 1080p, Direct Backlighting LED (χωρίς τοπική μείωση του φωτισμού) οθόνη, καθώς και ρυθμό ανανέωσης οθόνης 60Hz συμπληρωμένο με επεξεργασία XR240 Motion Flow. Πρόσθετη υποστήριξη ποιότητας εικόνας παρέχεται από τη λειτουργία επεξεργασίας βίντεο X-Reality Pro της Sony, η οποία παρέχει πιο ομαλές εικόνες ομαλής κίνησης.

Σημείωση: Επειδή το KDL-32W600D δεν είναι τηλεόραση 1080p, όλα τα σήματα εισόδου ανάλυσης 1080p (όπως από τον δίσκο Blu-ray) έχουν υποβαθμιστεί για προβολή οθόνης.

Οι συνδέσεις περιλαμβάνουν 2 HDMI και 2 εισόδους USB. Οι θύρες USB έχουν πρόσβαση σε όλα τα αρχεία ήχου, βίντεο και φωτογραφιών από μονάδες flash και άλλες συμβατές συσκευές.

Επιπλέον, το KDL-32W600D παρέχει σύνδεση δικτύου και διαδικτύου μέσω Ethernet / LAN και Wifi, το οποίο παρέχει πρόσβαση σε περιεχόμενο που είναι αποθηκευμένο σε υπολογιστές και φορητούς υπολογιστές συνδεδεμένους σε δίκτυο, καθώς και πρόσβαση σε υπηρεσίες online streaming όπως Netflix, Crackle και περισσότερο.

Μπορείτε ακόμη και να μοιράζεστε περιεχόμενο ήχου, βίντεο και φωτογραφιών απευθείας από συμβατό smartphone ή tablet μέσω του Miracast (Screen Mirroring).

Αν και το 600D είναι μοντέλο 2016, η Sony το συνέχισε.

Το Hisense 32H3B1 είναι μια τηλεόραση LCD 32 ιντσών που διαθέτει μια παραδοσιακή οθόνη 16x9, 1366x768 (περίπου 720p) εγγενή ανάλυση pixel, οπίσθιο φωτισμό LED, ευρεία αναλογία αντίθεσης και ρυθμό ανανέωσης οθόνης 60Hz.

3 εισόδους HDMI για τη σύνδεση μιας συσκευής αναπαραγωγής Blu-ray Disc ή άλλων συσκευών εξοπλισμένων με HDMI, καθώς και ενός δέκτη HD για τη λήψη εκπομπών HDTV μέσω τηλεόρασης.

Επιπλέον, μια ενσωματωμένη θύρα USB παρέχει πρόσβαση σε μουσική, φωτογραφίες και αρχεία βίντεο που είναι αποθηκευμένα σε μονάδες flash USB ή σε άλλες συμβατές συσκευές. Αν ψάχνετε για μια μικρότερη τηλεόραση μεγέθους οθόνης που έχει μεγάλη ποιότητα εικόνας και ευελιξία, τότε δείτε το Hisense 32H3B1.

Αν ψάχνετε για τηλεόραση που προσφέρει μόνο τα βασικά, ελέγξτε το TCL 32D100. Παρόλο που το σετ αυτό δεν περιλαμβάνει έξυπνες λειτουργίες, streaming μέσω internet, Bluetooth και άλλες προηγμένες επιλογές, παρέχει ένα LED με άμεση φωτεινή οθόνη LCD με ανάλυση εγγενής οθόνης 720p, που υποστηρίζεται από ρυθμό ανανέωσης οθόνης 60Hz.

Υπάρχουν 3 HDMI, κοινόχρηστοι σύνθετοι / συνιστωσών και είσοδοι USB για τη σύνδεση ενός Blu-ray Disc player, καλωδίου ή / και δορυφορικού κουτιού. Μια παρεχόμενη θύρα USB σας επιτρέπει να βλέπετε φωτογραφίες και βίντεο ή να ακούτε μουσική που είναι αποθηκευμένη σε συμβατές μονάδες Flash, κάμερες και βιντεοκάμερες.

Υπάρχει επίσης ένας ενσωματωμένος δέκτης για λήψη ραδιοφωνικών εκπομπών μέσω τηλεόρασης εάν αυτό απαιτείται.

Το D100 περιλαμβάνει επίσης έξοδο ψηφιακού οπτικού ήχου για σύνδεση με εξωτερικό ηχοσύστημα, αλλά για εκείνους που δεν διαθέτουν αυτή την επιλογή, το σετ περιλαμβάνει επίσης ένα ενσωματωμένο στερεοφωνικό σύστημα ήχου.

Αν ψάχνετε για καλή τηλεόραση χωρίς όλα τα frills, δείτε το TCL 32D100.

Αν ψάχνετε για μια τηλεόραση μικρότερης οθόνης με σταθερά βασικά, δείτε το LG32J500B. Αυτό το σετ διαθέτει οθόνη 32 ιντσών που χρησιμοποιεί οπίσθιο φωτισμό LED και προσφέρει εξαιρετικές εικόνες με εγγενή ανάλυση pixel 1366x768 (720p).

Περιλαμβάνονται επίσης δύο είσοδοι HDMI, ένα κοινόχρηστο στοιχείο / σύνθετο βίντεο, είσοδος USB και μια σύνδεση RF και δέκτες ATSC / QAM για πηγές σήματος καλωδιακής τηλεόρασης HD over-the-air και ασύρματο. Από την πλευρά του ήχου, το 32LJ500B περιλαμβάνει ένα βασικό σύστημα ομιλητών συνολικής χωρητικότητας 10 καναλιών 10 καναλιών.

Αν ψάχνετε για μια τηλεόραση με στυλ και ουσία, δείτε το LG 32LJ500B.

Αποκάλυψη

Οι συγγραφείς εμπειρογνωμόνων μας δεσμεύονται να ερευνήσουν και να γράψουν στοχαστικές και ανεξάρτητες δημοσιεύσεις για τα καλύτερα προϊόντα για τη ζωή σας και την οικογένειά σας. Εάν σας αρέσει αυτό που κάνουμε, μπορείτε να μας υποστηρίξετε μέσω των συνδέσμων που επιλέξαμε, που μας κερδίζουν προμήθεια. Μάθετε περισσότερα σχετικά με τη διαδικασία αναθεώρησης .